Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ο όρος non-binary ή genderqueer χρησιμοποιείται για να περιγράψει όσους, όσες και όσα έχουν μία ταυτότητα φύλου που δεν είναι αποκλειστικά αρσενική ή θηλυκή. Μπορεί να αναφέρεται σε τρανς, σε άτομα με δύο ή περισσότερα φύλα, που δεν έχουν κανένα φύλο ή που το φύλο τους είναι ρευστό.

Μια χαρά είναι αλλά δεν καθαρίζει.
Για σκανδαλοθήκη κάννη εξωτερικά και στις ράγες είναι κομπλέ,εγώ και στο τσοκ τέτοιο έριχνα
Για μέσα στην κάννη στα μεγάλα ζόρια όπως λές δεν καθαρίζει
Βασικά καθαρίζει αλλά είναι άλλα πολύ ανώτερα για τέτοια δουλειά να μην σου βγεί και η πίστη

Για σκανδαλοθήκη κάννη εξωτερικά και στις ράγες είναι κομπλέ,εγώ και στο τσοκ τέτοιο έριχνα
Για μέσα στην κάννη στα μεγάλα ζόρια όπως λές δεν καθαρίζει
Βασικά καθαρίζει αλλά είναι άλλα πολύ ανώτερα για τέτοια δουλειά να μην σου βγεί και η πίστη
Ακριβώς

Καλό είναι το remoil, ένα CLP είναι κι αυτό. Όταν η κάννη έχει ρίξει πολλά μονόβολα, μεσοταπα, διασποράς ή δράμια με μεσοταπα τότε χρειάζεται απομολυβδωτικο ή όρεξη και... Βιλαμπαχο
Μετα τις περιπετειες της ρεμι δεν το βρησκεις ευκολα αυτο. Η ρεμι χωριστηκε στα δυο. Τα λαδια τα διανεμει η εταιρεια που φτιαχνει τα πυρομαχικα και οχι αυτη που φτιαχνει τα οπλα. Οι 2 εταιρειες λεγονται remington και remarms αντιστοιχα
https://www.remington.com/gun-care/chemicals/
https://www.remarms.com/

Χαίρεται παίδες. Έχει κάποιος συνάδερφος τη συγκεκριμένη βούρτσα ; Αν χρησιμοποιηθεί εκτός από τον καθαρισμό της θαλάμης και για καθαρισμό κάννης θα χαλάσει ;

https://www.outdooraction.gr/-914-9...-973-922-940-957-951-962-napier-12g-6108.html
Την συγκεκριμένη βούρτσα την έχω. Δεν αναφέρει πουθενά ότι ειναι ειδικα για την θαλάμη. Είναι μια βούρτσα για την κάννη η οποία επειδή είναι πιο φαρδιά αρκετοί την χρησιμοποιούν για την θαλάμη. Λένε ότι αν την χρησιμοποιήσεις στην κάννη μετά στενεύει και δεν εφαρμόζει καλά στην θαλάμη. Οπότε αν θέλεις μια βούρτσα μόνο για την θαλάμη τότε καλύτερα να μην την χρησιμοποιείς για την κάννη.

Όμως η θαλάμη πέρα από λίγη καπνά που μπορεί να πιάσει η οποία καθαρίζεται πανευκολα δεν χρειάζεται ιδιαίτερο καθάρισμα με βούρτσα γιατί ούτε μολυβδωσεις δημιουργούνται ούτε πλαστικά κατάλοιπα από τους συγκεντρωτηρες. Επειδή μάλιστα είναι στην άκρη της κάννης μπορείς να την καθαρίσεις πολύ εύκολα ακόμη και αν δεν έχεις εξειδικευμένη βούρτσα για την θαλάμη.

Την συγκεκριμένη βούρτσα την έχω. Δεν αναφέρει πουθενά ότι ειναι ειδικα για την θαλάμη. Είναι μια βούρτσα για την κάννη η οποία επειδή είναι πιο φαρδιά αρκετοί την χρησιμοποιούν για την θαλάμη. Λένε ότι αν την χρησιμοποιήσεις στην κάννη μετά στενεύει και δεν εφαρμόζει καλά στην θαλάμη. Όμως η θαλάμη πέρα από λίγη καπνά που μπορεί να πιάσει η οποία καθαρίζεται πανευκολα δεν χρειάζεται ιδιαίτερο καθάρισμα με βούρτσα γιατί ούτε μολυβδωσεις δημιουργούνται ούτε πλαστικά κατάλοιπα από τους συγκεντρωτηρες. Επειδή μάλιστα είναι στην άκρη της κάννης μπορείς να την καθαρίσεις πολύ εύκολα ακόμη και αν δεν έχεις εξειδικευμένη βούρτσα για την θαλάμη. Οπότε αν θέλεις μια βούρτσα μόνο για την θαλάμη τότε καλύτερα να μην την χρησιμοποιείς για την κάννη.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Μανώλη. Δεν θέλω βούρτσα για την θαλάμη γιατί όπως είπες καθαρίζεται πολύ εύκολα. Απλώς βλέποντας την βούρτσα σαν πιο φαρδιά σκέφτηκα μήπως χαλάσει με χρήση στην κάννη. Έχω μια πιο στενή και σκέφτηκα αυτήν για πιο αποτελεσματικό καθάρισμα.

Status
Not open for further replies.
Back