Ωχ τι ειναι αυτο? Κατσε θα γκουγκλαρω. Με συγχυσες βρεNon binary λεγεται!
Μα τι ασχετοσυνη Θεε μου!
Ωχ τι ειναι αυτο? Κατσε θα γκουγκλαρω. Με συγχυσες βρεNon binary λεγεται!
Μα τι ασχετοσυνη Θεε μου!
Άντε τώρα με το χέρι στην καρδιά ,να βρεις το φύλο αυτού... που κρατά τη σημαία
Η πεθερά τηςΦακαμπλ η σημαιοφόρος. Το άλλο δίπλα τι είναι;
Μια χαρά είναι αλλά δεν καθαρίζει.Αλλος λεει οτι εχει τεφλον και χαλαει τα οπλα αλλος δε καθαριζει αλλος λεει οτι ειναι πολυ λεπτορευστο.
Για σκανδαλοθήκη κάννη εξωτερικά και στις ράγες είναι κομπλέ,εγώ και στο τσοκ τέτοιο έριχναΜια χαρά είναι αλλά δεν καθαρίζει.
ΑκριβώςΓια σκανδαλοθήκη κάννη εξωτερικά και στις ράγες είναι κομπλέ,εγώ και στο τσοκ τέτοιο έριχνα
Για μέσα στην κάννη στα μεγάλα ζόρια όπως λές δεν καθαρίζει
Βασικά καθαρίζει αλλά είναι άλλα πολύ ανώτερα για τέτοια δουλειά να μην σου βγεί και η πίστη
Μετα τις περιπετειες της ρεμι δεν το βρησκεις ευκολα αυτο. Η ρεμι χωριστηκε στα δυο. Τα λαδια τα διανεμει η εταιρεια που φτιαχνει τα πυρομαχικα και οχι αυτη που φτιαχνει τα οπλα. Οι 2 εταιρειες λεγονται remington και remarms αντιστοιχαΚαλό είναι το remoil, ένα CLP είναι κι αυτό. Όταν η κάννη έχει ρίξει πολλά μονόβολα, μεσοταπα, διασποράς ή δράμια με μεσοταπα τότε χρειάζεται απομολυβδωτικο ή όρεξη και... Βιλαμπαχο
Πρέπει να το χρησιμοποιεί και ο Αιγινίτης σε ένα βίντεο αυτό,που μιλάει για καθαρισμόhttps://www.ehunter.gr/general-nano-protection-bore-cleaning-foam-200-ml-p-5507.html
Καλό τελικά είναι αυτό.
Κάνει δουλειά, το δοκίμασα.
@kollias ακούει ;
Ωρε με αυτους θα παρουμε την κοκκινη μηλια συγνωμη συκια ηθελα να πω
Ωρε με αυτους θα παρουμε την κοκκινη μηλια συγνωμη συκια ηθελα να πω
Την συγκεκριμένη βούρτσα την έχω. Δεν αναφέρει πουθενά ότι ειναι ειδικα για την θαλάμη. Είναι μια βούρτσα για την κάννη η οποία επειδή είναι πιο φαρδιά αρκετοί την χρησιμοποιούν για την θαλάμη. Λένε ότι αν την χρησιμοποιήσεις στην κάννη μετά στενεύει και δεν εφαρμόζει καλά στην θαλάμη. Οπότε αν θέλεις μια βούρτσα μόνο για την θαλάμη τότε καλύτερα να μην την χρησιμοποιείς για την κάννη.Χαίρεται παίδες. Έχει κάποιος συνάδερφος τη συγκεκριμένη βούρτσα ; Αν χρησιμοποιηθεί εκτός από τον καθαρισμό της θαλάμης και για καθαρισμό κάννης θα χαλάσει ;
https://www.outdooraction.gr/-914-9...-973-922-940-957-951-962-napier-12g-6108.html
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Μανώλη. Δεν θέλω βούρτσα για την θαλάμη γιατί όπως είπες καθαρίζεται πολύ εύκολα. Απλώς βλέποντας την βούρτσα σαν πιο φαρδιά σκέφτηκα μήπως χαλάσει με χρήση στην κάννη. Έχω μια πιο στενή και σκέφτηκα αυτήν για πιο αποτελεσματικό καθάρισμα.Την συγκεκριμένη βούρτσα την έχω. Δεν αναφέρει πουθενά ότι ειναι ειδικα για την θαλάμη. Είναι μια βούρτσα για την κάννη η οποία επειδή είναι πιο φαρδιά αρκετοί την χρησιμοποιούν για την θαλάμη. Λένε ότι αν την χρησιμοποιήσεις στην κάννη μετά στενεύει και δεν εφαρμόζει καλά στην θαλάμη. Όμως η θαλάμη πέρα από λίγη καπνά που μπορεί να πιάσει η οποία καθαρίζεται πανευκολα δεν χρειάζεται ιδιαίτερο καθάρισμα με βούρτσα γιατί ούτε μολυβδωσεις δημιουργούνται ούτε πλαστικά κατάλοιπα από τους συγκεντρωτηρες. Επειδή μάλιστα είναι στην άκρη της κάννης μπορείς να την καθαρίσεις πολύ εύκολα ακόμη και αν δεν έχεις εξειδικευμένη βούρτσα για την θαλάμη. Οπότε αν θέλεις μια βούρτσα μόνο για την θαλάμη τότε καλύτερα να μην την χρησιμοποιείς για την κάννη.