Αυτά που ρίχνω πάντα δεν έχω άλλα,το τσοκ το μισό γυαλιζε και μόνο η τελική διαμόρφωση στο στόμιο είχε πιάσει πουρί.Τι έριξες; Μήπως είναι υπολείμματα στη βούρτσα από πριν;
Last edited:
Αυτά που ρίχνω πάντα δεν έχω άλλα,το τσοκ το μισό γυαλιζε και μόνο η τελική διαμόρφωση στο στόμιο είχε πιάσει πουρί.Τι έριξες; Μήπως είναι υπολείμματα στη βούρτσα από πριν;
Ελπίζω να μην έχει θέμα με χαμηλές θερμοκρασίες και αλλάξει υφή με το κρύο (να μην γίνει πιο σφιχτό).View attachment 59543
Για να μην ξεχνιόμαστε.... Σήμερα έβαλα γράσο και στις ράγες που κινείται το κλείστρο αντί για λάδι.
Ελπίζω να μην έχει θέμα με χαμηλές θερμοκρασίες και αλλάξει υφή με το κρύο (να μην γίνει πιο σφιχτό).
Καλύτερα λάδι και να βάζεις συχνότερα έτσι και αλλιώς είναι εύκολη η πρόσβαση εκεί, με το γράσσο θα πιάνει βρωμιά και φυλλαράκια-ξυλάκια πιό εύκολαΕνώ το είχα καθαρίσει πριν λίγες μέρες και είχα βάλει λάδι στις ράγες, σήμερα που το έλυσα είδα ότι δεν είχε καθόλου. Γι'αυτό αποφάσισα να βάλω γράσο.
Καλύτερα λάδι και να βάζεις συχνότερα έτσι και αλλιώς είναι εύκολη η πρόσβαση εκεί, με το γράσσο θα πιάνει βρωμιά και φυλλαράκια-ξυλάκια πιό εύκολα
Αν και εσύ που το καθαρίζεις συνέχεια δεν θα έχεις πρόβλημα πιστεύω
Μην το δένεις και κόμπο ότι σου είπα στην πράξη θα το δείςΟκ την επόμενη θα παίξει αλλαγή πάλι
Μην το δένεις και κόμπο ότι σου είπα στην πράξη θα το δείς
Αλλά επειδή έχω δει ότι κυνηγάς πολύ σε έλατο-κέδρο και τα φύλλα τους μπαίνουν παντού και κατάστεγνο να είναι το όπλο
Πάρε Ber Σαμ να καθαρίζεις μόνο στις μόνο το ΜάρτιοView attachment 59543
Για να μην ξεχνιόμαστε.... Σήμερα έβαλα γράσο και στις ράγες που κινείται το κλείστρο αντί για λάδι.
Πάρε Ber Σαμ να καθαρίζεις μόνο στις μόνο το Μάρτιο
Ε ναι γιατί που να καθαρίσεις το πιστονάκι στην beretta, θες ένα μεροκάματοΠάρε Ber Σαμ να καθαρίζεις μόνο στις μόνο το Μάρτιο
Ε ναι γιατί που να καθαρίσεις το πιστονάκι στην beretta, θες ένα μεροκάματο
Σταμάτη εγώ θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις λάδι τεφλόν PTFE για το συγκεκριμένο σημείο . Έχει μικρό συντελεστή τριβής, κολλάει πολύ εύκολα πάνω στο μέταλλο ,δεν φεύγει με το νερό, και πολλά άλλαΌντως ισχύει αυτό. Και σήμερα που το καθάρισα έβγαλα δύο τρεις βελόνες από έλατο. Το είχα δοκιμάσει και ποιο παλιά το γράσο μια χαρά δουλειά έκανε.
Εγώ που έχω και τη winchester sx3 και την beretta 391 , έλα ρωτάμε ποιο καθαρίζει πιο εύκολαΕνώ την πιστοναρα των μπραου-γουιν ? Βάζεις και δύο δάχτυλα μέσα άμα λάχει
Σταμάτη εγώ θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις λάδι τεφλόν PTFE για το συγκεκριμένο σημείο . Έχει μικρό συντελεστή τριβής, κολλάει πολύ εύκολα πάνω στο μέταλλο ,δεν φεύγει με το νερό, και πολλά άλλα
Το χρησιμοποιώ 11 χρόνια και είναι άψογο.
Εγώ που έχω και τη winchester sx3 και την beretta 391 , έλα ρωτάμε ποιο καθαρίζει πιο εύκολα
Θα έχεις αντίθετο αποτέλεσμα.Ενώ το είχα καθαρίσει πριν λίγες μέρες και είχα βάλει λάδι στις ράγες, σήμερα που το έλυσα είδα ότι δεν είχε καθόλου. Γι'αυτό αποφάσισα να βάλω γράσο.
Ε ναι και ειναι και αχρωμίωτηΠιστεύω η sx3
Θα έχεις αντίθετο αποτέλεσμα.