gvp9000
Banned
Άστα τα λάδια εσύ και βρες τρόπο να φέρεις καμιά καραβιά Blue dot.
Θα θησαυρίσεις ... σου λέω
Άστα τα λάδια εσύ και βρες τρόπο να φέρεις καμιά καραβιά Blue dot.
Καλός είναι ... πάρτον ...Εγώ το μόνο που θέλω να δοκιμάσω είναι ο αφρός για την κάννη. Αυτός με την νανοτεχνολογία. Το έχει εδώ ένα μαγαζί και θα το πάρω με την πρώτη ευκαιρία
https://www.diamanco.gr/el-gr/Products/lipansi-katharismos-REMINGTON|Λάδι RemoilΑυτό δύσκολο να το βρω Ελλάδα φίλε μου
Καλός είναι ... πάρτον ...
https://www.diamanco.gr/el-gr/Products/lipansi-katharismos-REMINGTON|Λάδι Remoil
και μετά λένε ότι μισώ την Remington
Λες να κάνουμε καμία μπιζνα ;Άστα τα λάδια εσύ και βρες τρόπο να φέρεις καμιά καραβιά Blue dot.
Θα θησαυρίσεις ... σου λέω
Βασίλη θέλω να βρω ενα καλο clp που να βγαζει και μολυβδωσεις. Απο αυτα που εχω δοκιμασει το ballistol ειναι το καλυτερο (σαν clp)Που πας και τα βρίσκεις αυτά βρε Κώστα ?
Σιγά το μεροκάματο όλα αυτά μένουν 3 μέρες στο ξύδι και γινοντε καθρέφτεςΕ ναι γιατί που να καθαρίσεις το πιστονάκι στην beretta, θες ένα μεροκάματο
Tι εννοεί ο γέρων ;Καλά,εσύ είσαι και λίγο....περιπτωση!!!
Την 391 την καθαρίζεις,την sx3 ....νομίζεις ότι την καθαρίζεις....
Γιατί δεν έβαλες μέσα το WD40?Βασίλη θέλω να βρω ενα καλο clp που να βγαζει και μολυβδωσεις. Απο αυτα που εχω δοκιμασει το ballistol ειναι το καλυτερο (σαν clp)
Εχω τεσταρει:
Napier gun cleaner
Brunox
G96
Break free
Legia
Nano protection (αφρο και λαδι)
Ενα φτηνο ιταλικο
Q20 (οχι εξειδικευμενο, με εξεπληξε ευχαριστα)
AC 90 (οχι εξειδικευμενο)
Sonax (οχι εξειδικευμενο, βρωμαγε αισχρα)
Δε θυμαμαι τι αλλο.
Τα bold καθαριζαν καλα, αλλα τις μολυβδωσεις στην περιοχη του τσοκ οχι. Εκει και στο σημειο του κωνου παιζει hoppe's 9.
To βαλλιστολ αν επιμεινεις καθαριζει.
Δε ετυχε ΣταυροΓιατί δεν έβαλες μέσα το WD40?
Σταυρο η σιλικονη δεν κανει για λιπανση μεταλλο με μεταλλοΈνα πολύ καλό λάδι με σιλικόνη είναι αυτό του lidl με 3 ευρώ δεν με χαλάει εμένα που δεν με νοιάζει η φίρμα
Δεν το ανάφερα για αυτό απλά επειδή κάποιοι την ψάχνουν τη σιλικόνη και έχω δει ότι αυτό μένει αρκετά πάνωΣταυρο η σιλικονη δεν κανει για λιπανση μεταλλο με μεταλλο
Στα τσοκ μένουν διάφορα ειδικά με τα δράμια.Βασίλη θέλω να βρω ενα καλο clp που να βγαζει και μολυβδωσεις. Απο αυτα που εχω δοκιμασει το ballistol ειναι το καλυτερο (σαν clp)
Εχω τεσταρει:
Napier gun cleaner
Brunox
G96
Break free
Legia
Nano protection (αφρο και λαδι)
Ενα φτηνο ιταλικο
Q20 (οχι εξειδικευμενο, με εξεπληξε ευχαριστα)
AC 90 (οχι εξειδικευμενο)
Sonax (οχι εξειδικευμενο, βρωμαγε αισχρα)
Δε θυμαμαι τι αλλο.
Τα bold καθαριζαν καλα, αλλα τις μολυβδωσεις στην περιοχη του τσοκ οχι. Εκει και στο σημειο του κωνου παιζει hoppe's 9.
To βαλλιστολ αν επιμεινεις καθαριζει.
Μέσα ... ξεκινάω με την βάρκα για ΚαναδάΛες να κάνουμε καμία μπιζνα ;
Το κοντεινερ να ειναι καλα ...Μέσα ... ξεκινάω με την βάρκα για Καναδά
Το φθηνό κρέας ουτε στον σκύλο δεν το δινω ....Ένα πολύ καλό λάδι με σιλικόνη είναι αυτό του lidl με 3 ευρώ δεν με χαλάει εμένα που δεν με νοιάζει η φίρμα
Αυτό ειναι καλό...για τους μεντεσέδες στην πόρτα...Γιατί δεν έβαλες μέσα το WD40?