Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πάλι βλέπω όλοι για κυνήγι είμαστε!!!!
Όρεξη μηδέν...
Αφού είναι λες κ περπατάς στη θάλασσα. Δεν έχουν βοηθήσει κ οι καιροί αλλά φταίμε κ εμείς. 2 ημερες χθες κ σήμερα οι αλεπούδες που έχω δει είναι πιο πολλές από τα πετούμενα.

Αυτό!
Είναι σπρέι απολίπανσης.
Κάνει Αυτό που θέλεις.
Δοκιμασμένο με εξαιρετικά αποτελέσματα σε πιστόνι. Αφού λαδώσεις και τρίψεις τις μαυρίλες ψεκάζεις και δεν μένει τίποτα. Νομίζω περιέχει μικρή ποσότητα λαδιού εφόσον λέει και lubricant αλλά εγώ σκουπίζω μετά και δεν μένει κάτι. https://www.hobbi.gr/sprey-katharismou-napier-gun-cleaner-125ml-p-20213.html

Αυτό το έχω δει σε βίντεο με επίσης πολύ δυνατά αποτελέσματα και μάλλον είναι χωρίς λάδι. Θα αγοραστεί σύντομα μόλις τελειώσει το από πάνω. https://www.outdooraction.gr/-923-9...gun-scrubber-firearm-cleaner-283gr-33340.html

Αυτό!
Είναι σπρέι απολίπανσης.
Κάνει Αυτό που θέλεις.
Άμα είναι και ασφαλές για τα συνθετικά μέρη του όπλου τότε μιλάμε για καλή περίπτωση. Γιατί τα 450ml degreaser της Napier κοστίζει 15 +€ ενώ αυτό που έβαλες, 9.50 τα 400 ml. Γενικά παίδες degreaser με λίγα ml στο μπουκάλι τελειώνει υπερβολικά γρήγορα, να το έχετε υπόψη σας όταν κάνετε επιλογή. Τιμη- ποσότητα και αν είναι ασφαλές για τα συνθετικά μέρη. Γιατί μπορεί η πλάκα του μηχανισμού πυροδότησης στο όπλο να είναι πολυμερές και μπορεί στα πιστόνια αερίων ή εσωτερικά του μαστού να υπάρχει συνθετική φλαζα- δαχτυλίδι ( "O " ring που λέμε στα αρχαία κορινθιακά)

Άμα είναι και ασφαλές για τα συνθετικά μέρη του όπλου τότε μιλάμε για καλή περίπτωση. Γιατί τα 450ml degreaser της Napier κοστίζει 15 +€ ενώ αυτό που έβαλες, 9.50 τα 400 ml. Γενικά παίδες degreaser με λίγα ml στο μπουκάλι τελειώνει υπερβολικά γρήγορα, να το έχετε υπόψη σας όταν κάνετε επιλογή. Τιμη- ποσότητα και αν είναι ασφαλές για τα συνθετικά μέρη. Γιατί μπορεί η πλάκα του μηχανισμού πυροδότησης στο όπλο να είναι πολυμερές και μπορεί στα πιστόνια αερίων ή εσωτερικά του μαστού να υπάρχει συνθετική φλαζα- δαχτυλίδι ( "O " ring που λέμε στα αρχαία κορινθιακά)
Το Degreaser της Napier το έχεις δοκιμάσει ; Το είδα χθες και είμαι ανάμεσα στο Degreaser και στο Gun Scrubber της Birchwood. Είχα της Napier το Gun Cleaner που δούλευε σαν Degreaser σε 125ml και πραγματικά έκανα 6 καθαρίσματα πιστονιού. Τώρα κοιτάω τα μεγάλης ποσότητας.

Καθαρη βενζινη μπετερ. Ακομα καλυτερα ασετον. Στα πλαστικα μπορει να εχεις θεμα.
Όχι ,για τα πιστόνια λέω,με το άσετον εννοείς❓δεν το ήξερα ότι κάνει κ αυτό‼️ακόμη καλύτερα‼️διότι το καθαρό το πουλάνε σε 5λιτρο μονο

Όχι ,για τα πιστόνια λέω,με το άσετον εννοείς❓δεν το ήξερα ότι κάνει κ αυτό‼️ακόμη καλύτερα‼️διότι το καθαρό το πουλάνε σε 5λιτρο μονο
Προσεξε το Γιάννη γιατί αν πεσει σε πλαστικο η χρωμα θα το γαμησει.
Ρε φιλε βαλε το πιστονι σε καυτο σαπουνονερο. Βουτα το μεσα και τριφτο με οδοντοβουρτσα. Συεγνωσε το με το πιστολακι της γυναικας και τελος.

Ρε φιλε βαλε το πιστονι σε καυτο σαπουνονερο. Βουτα το μεσα και τριφτο με οδοντοβουρτσα. Συεγνωσε το με το πιστολακι της γυναικας και τελος.
Ναι έτσι θα πράξω ,όταν θα χρειαστεί απολύπανση‼️

Άσετον πιστολάκι το ξέρει η γυναίκα σου ότι της πειράζεις τα πράγματα;

Status
Not open for further replies.
Back