gvp9000
Banned
Κατέβασέ το στα 5bar ή φύσα από πιο μακρυά αν φοβάσαι.Το δικό μου κομπρεσέρ έχει παροχή 8 bar. Αν το χρησιμοποιήσω στον μηχανισμό σκανδάλης θα τα πετάξει όλα Βασίλη
Δεν παθαίνει τίποτα.
Κατέβασέ το στα 5bar ή φύσα από πιο μακρυά αν φοβάσαι.Το δικό μου κομπρεσέρ έχει παροχή 8 bar. Αν το χρησιμοποιήσω στον μηχανισμό σκανδάλης θα τα πετάξει όλα Βασίλη
Πολύ αδύναμα νομίζω είναι αυτά ... ίσως υπάρχουν και πιο ισχυρά.Με ένα ηλεκτρικό φυσερο είσαι οκ και για το μπάρμπεκιου.
Βάλε 6 bar και δες το.Το φοβάμαι Γιάννη. Θα μειώσω την έξοδο και θα δοκιμάσω.
Νόμιζα ότι μόνο εγώ το είχα σκεφτεί!Καλή εφαρμογή κάνουν και αυτά τα στρογγυλά που έχουν για ντιμεικαπ. Ούτε χνούδι αφήνουν ούτε τίποτα
Έπρεπε να τραβήξω φωτό σε μια σκανδαλοθήκη από μια Franchi.Να τα καθαρίζετε συχνά για να μη βάζετε κομπρεσέρ 1 φορά το χρόνο. ΣΒΑΡΝΙΑΡΙΔΕΣ!!
Ρε συ γνωστός μου πήγε την μοντεφέλτρο στον οπλουργό γιατί έκανε συνέχεια εμπλοκές και μόνο αυτός έλειπε από το κλείστρο και το μηχανισμό σκανδάλης. Μέχρι και πούπουλα από ορτύκια είχε μέσα.Έπρεπε να τραβήξω φωτό σε μια σκανδαλοθήκη από μια Franchi.
Τα κοτέτσια του Βάγγου είναι παλάτια ...
Και επίσης σκανδαλοθήκες από κάτι Vitoria ... αυτές ήταν ότι χειρότερο έχω δει στην ζωή μου.
Ξύλα, φύλλα, λάσπες κτλ
Νόμιζα ότι μόνο εγώ το είχα σκεφτεί!
Αρκετοί....Είμαστε πολλοί από ότι φαίνεται
Αν αποθηκεύεις στη βαλίτσα τη πάπια χώρια από τις κάννες μήπως υπάρχει κίνδυνος,στον κυνηγοτοπο κάποιο απόγευμα στο ημίφως, να παραπεσει και χαθεί;
Δειτε τι γράφει το singer που υποτίθεται ότι είναι ένα κοινό λάδι..Σημ. Όταν χρησιμοποιούμε οργανικους διαλύτες όπως βενζίνη, ασετον, απολιπαντικα κλπ επειδή οι ατμοι τους είναι πιθανά καρκινογονοι επιβάλλεται καλός εξαερισμός!
Κανονικά Τάσο πρέπει όταν καθαρίζουμε το όπλο να φοράμε γάντια μιας χρήσης και να γίνεται ο καθαρισμός σε εξωτερικό χώρο, αλλά ποιός το κάνει; Εγώ μετά τον καθαρισμό πλένω καλά τα χέρια μου με σκόνη πλυντηρίου που σπάει εύκολα και διώχνει τα λάδια από τα χέρια.Δειτε τι γράφει το singer που υποτίθεται ότι είναι ένα κοινό λάδι..
Και ποσο μαλλον όταν μιλάμε για εξειδικευμένα προιοντα καθαρισμου....
View attachment 61092
Βεβαια εξαρτάται κ πως το βλέπει ο καθένας.....
Θυμάμαι παλια που σκουπιζα μια οικοδομή κ μου λέει ο εργολάβος ρε Τάσο ρίξε λίγο νερο να κάτσει η σκόνη γιατί θα αρρωστησουμεεεε..
Και ο ίδιος καπνιζε τέσσερα πακετα τσιγάρα την μέρα.....
Πάντως πιστευω πως ουτε το ψωμί που τρώμε κ ο αέρας που ανασαίνουμε δεν είναι αθωα...
Αλλά αυτό ειναι μια άλλη μεγάλη κουβέντα που όμως έρχεται συχνά γιατί κάθε μέρα φευγουν νέοι άνθρωποι.....
Μακάρι να ήταν μόνο τα λάδια καθαρισμου...
Αυτο χρησιμοποιω....! Καλο ειναι!Δειτε τι γράφει το singer που υποτίθεται ότι είναι ένα κοινό λάδι..
Και ποσο μαλλον όταν μιλάμε για εξειδικευμένα προιοντα καθαρισμου....
View attachment 61092
Βεβαια εξαρτάται κ πως το βλέπει ο καθένας.....
Θυμάμαι παλια που σκουπιζα μια οικοδομή κ μου λέει ο εργολάβος ρε Τάσο ρίξε λίγο νερο να κάτσει η σκόνη γιατί θα αρρωστησουμεεεε..
Και ο ίδιος καπνιζε τέσσερα πακετα τσιγάρα την μέρα.....
Πάντως πιστευω πως ουτε το ψωμί που τρώμε κ ο αέρας που ανασαίνουμε δεν είναι αθωα...
Αλλά αυτό ειναι μια άλλη μεγάλη κουβέντα που όμως έρχεται συχνά γιατί κάθε μέρα φευγουν νέοι άνθρωποι.....
Μακάρι να ήταν μόνο τα λάδια καθαρισμου...
...ίσως να υπάρχει τέτοια πιθανότητα, αλλά μόλις ανοίγεις την πόρτα του πόρτ-μπαγκάζ, ανάβουν τα φωτάκια του χώρου που είναι αρκετά δυνατά, μέχρι τώρα δεν έχω νιώσει οτι κάτι μπορεί να πάει στραβά... ...Αν αποθηκεύεις στη βαλίτσα τη πάπια χώρια από τις κάννες μήπως υπάρχει κίνδυνος,στον κυνηγοτοπο κάποιο απόγευμα στο ημίφως, να παραπεσει και χαθεί;
Που το σκέφτηκες ρε θηρίο; Τρεχω για το hondosΚαλή εφαρμογή κάνουν και αυτά τα στρογγυλά που έχουν για ντιμεικαπ. Ούτε χνούδι αφήνουν ούτε τίποτα
Να ξέρεις ότι έχει συμβεί αρκετές φορές σε σπαστες θήκες που πρέπει να λυθεί το όπλο.Στο δικανο είναι δύσκολο ως ακατόρθωτο να βρεθεί σίδερο πάπιας και το όπλο πάει άχρηστο....ίσως να υπάρχει τέτοια πιθανότητα, αλλά μόλις ανοίγεις την πόρτα του πόρτ-μπαγκάζ, ανάβουν τα φωτάκια του χώρου που είναι αρκετά δυνατά, μέχρι τώρα δεν έχω νιώσει οτι κάτι μπορεί να πάει στραβά... ...