Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτό με την τοξικότητα στα λάδια πάντα το είχα απορία και δεν ήξερα τι να κάνω. Ειδικά με την κάννη στα δίκαννα που την πιάνω συνέχεια και έχει λάδι.
Μια και πιάσαμε αυτή τη κουβέντα , υπάρχει κίνδυνος για τους ιδιογομωτες που έρχονται σε άμεση επαφή με τα μολυβένια σκάγια αναπνέουν την οποία σκόνη τους; Ο μόλυβδος ξέρουμε ότι είναι καρκινογόνος .

Να ξέρεις ότι έχει συμβεί αρκετές φορές σε σπαστες θήκες που πρέπει να λυθεί το όπλο.Στο δικανο είναι δύσκολο ως ακατόρθωτο να βρεθεί σίδερο πάπιας και το όπλο πάει άχρηστο.
...θα έχω το νου μου, ευχαριστώ! ...:) ...ήδη είμαι υπέρ του δέοντος προσεκτικός...

Μια και πιάσαμε αυτή τη κουβέντα , υπάρχει κίνδυνος για τους ιδιογομωτες που έρχονται σε άμεση επαφή με τα μολυβένια σκάγια αναπνέουν την οποία σκόνη τους; Ο μόλυβδος ξέρουμε ότι είναι καρκινογόνος .
Εγω που έχω καμία 35αρια σκάγια καρφωμένα γύρω γύρω γμστ δηλαδη
Είναι κ από Lambro

Εννοείται ότι υπάρχει κίνδυνος. Κανονικά θέλει μάσκα, γάντια και γυαλιά αλλά ελάχιστοι το τηρούμε. Η τοξικότητα του μολύβδου είναι συσσωρευτική.

Αυτό με την τοξικότητα στα λάδια πάντα το είχα απορία και δεν ήξερα τι να κάνω. Ειδικά με την κάννη στα δίκαννα που την πιάνω συνέχεια και έχει λάδι.
Θυμάμαι σε αναζήτηση λαδιού -γρασου στον Καλκατζακο μου είχε πει για τα super lube ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μαχαίρια χειρός και ηλεκτρικές μηχανές κοπής κρέατος και είχαν έγκριση του τροφίμων ΗΠΑ.

Θυμάμαι σε αναζήτηση λαδιού -γρασου στον Καλκατζακο μου είχε πει για τα super lube ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μαχαίρια χειρός και ηλεκτρικές μηχανές κοπής κρέατος και είχαν έγκριση του τροφίμων ΗΠΑ.
Ισχυει. Ειναι food grade οπως θα ελεγε ο Τζωνης

Σταυρο νομιζω ειναι ραφιναρισμενο φαρμακευτικο πετρελαιο. Κατι σαν βαζελινη
Ναι κάτι για καθαρό έγραφε δεν θυμάμαι καλά γιατί είναι χρονιά από όταν το είχα δει αλλά και λόγου προέλευσης του έριξα άκυρο στα λεφτά του για λίπανση και μονο έχω πολύ καλύτερο το legia

Ναι κάτι για καθαρό έγραφε δεν θυμάμαι καλά γιατί είναι χρονιά από όταν το είχα δει αλλά και λόγου προέλευσης του έριξα άκυρο στα λεφτά του για λίπανση και μονο έχω πολύ καλύτερο το legia
η απορια μου ειναι εαν εχει πετρελαιο

Για να βρει κάποιος πραγματικά στα μηχανικά μέρη,πόσο μάλλον στον πιο πολυσύνθετο δηλαδή τον μηχανισμό σκανδάλης (πούπουλα,κλαδάκια κλπ...) Σημαίνει ότι πάει πολύ κυνήγι ,δεν προσέχει καν το όπλο στον κυνηγότοπος και μετέπειτα δεν το συντηρεί ,δεν το καθαρίζει καθόλου.

Μια καλή συντήρηση ανά 3 κυνήγια είναι επιθυμητή.για να μην τα ρίχνουμε όλα στον σχεδιασμό των όπλων.ακου εκεί η Βιτόρια έτσι κι έτσι γιατί βρήκαμε πράγματα μέσα! Αν ο άλλος έχει παραμελήσει και κρατάει καλούσα και ματσετα το όπλο,οι εταιρίες δεν φτάνει

Status
Not open for further replies.
Back