Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φυσικά ... βασικά ένα είναι του παππού μου που με αυτό κυνηγούσε ο πατέρας μου και εγώ πριν πάρει την Α303 και μετά εγώ την 1187.
Rino Galesi (κάνες Krupp Essen) 1957 F-XF

50 φορές την έχω βάλει την φωτό 😂
Κοντάκι στον Σιαπέρα ... όνομα και πράγμα ... 🤣
Ψάθες δεν υπάρχουν, ποτέ δεν τις έφτιαξε ... μάλλον για λόγους οικονομίας υποθέτω ...

View attachment 63469

Θέλει να μου φορτώσει και την Α303 αλλά του λέω ... έχεις ψωμιά ακόμα.
Βασίλη απλά υπέροχο

Την επόμενη φορά θα καθαρίσω κάννη με ac90. Το χω που το χω, δε χάνω τίποτα. Θα συγκρίνω με legia. Ε ρε γλέντια να βγει εφάμιλλο
Δύσκολα βλέπεις την διαφορά. Πρέπει να έχεις ρίξει ακριβώς τα ίδια φυσίγγια. Και ίδιο αριθμό φυσίγγια.Και να αφήσεις ίδια ώρα για μουλιασμα και να περάσεις την συρμάτινη βούρτσα ίδιες φορές. Τότε μάλιστα...

Λέγε γνώμη όποτε έχεις χρόνο.
Για το πρώτο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά είναι ακριβό.
Το δεύτερο το χρησιμοποιώ χρόνια για καθαριστικό επαφών. Καλό και αυτό.

View attachment 64822 View attachment 64823
Τα είπες όλα! 😄
Και όποιος βρει γιατί να πάρεις το πρώτο αντί με τα ίδια λεφτά 3-4 από το δεύτερο κερδίζει λουκούμι με αμύγδαλο ολόκληρο!

Τα είπες όλα! 😄
Και όποιος βρει γιατί να πάρεις το πρώτο αντί με τα ίδια λεφτά 3-4 από το δεύτερο κερδίζει λουκούμι με αμύγδαλο ολόκληρο!
Πήρα το πρώτο για δοκιμή γιατί δεν ήξερα αν το δεύτερο επηρεάζει πλαστικά και pad ... λέγε βαριέμαι να ψάχνω ... .yel.

Σταματη μου...ο Γιαννης ειναι επιστημονας σε αυτα...Δεν παιζεται...
Ειναι πολυ ψαγμενος φιλε!! :cool:

ΥΓ. Οπως εσυ στον λαγο φιλε !!!:)

το έχω καταλάβει φίλε μου γιαυτό και εμπιστεύομαι την γνώμη του. ;) όπως επίσης παρακολουθώ με πολυ ενδιαφέρον και τις δικές σου δοκιμές ;)

Πήρα το πρώτο για δοκιμή γιατί δεν ήξερα αν το δεύτερο επηρεάζει πλαστικά και pad ... λέγε βαριέμαι να ψάχνω ... .yel.
Για επαφές, πλακέτες, πληκτρολόγια και ηλεκτρονικά πάρε contact cleaner, κάτι σαν αυτό του Σταμάτη παραπάνω.
Αυτα που πήρες είναι απολιπαντικα για οπουδήποτε αλλού,το G96 πλαστικά τύπου σκάνδαλοθήκης δεν νομίζω ότι τα πειράζει.

Last edited:
Λέγε γνώμη όποτε έχεις χρόνο.
Για το πρώτο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά είναι ακριβό.
Το δεύτερο το χρησιμοποιώ χρόνια για καθαριστικό επαφών. Καλό και αυτό.

View attachment 64822 View attachment 64823
Το πρώτο , το πρώτο !

Τα είπες όλα! 😄
το 1ο είναι polymer safe -που λεν και στο χωριό μ'... το 2ο, χου νόουζ (που λεν και στ΄απέναντι χωριό)..

(να περάσω να πάρω το λουκούμι μου; ...χωρίς αμύγδαλο παρακαλώ, γιατί φτιάχνω δόντια και δεν είμαστε για περιπέτειες) .my man.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back