Έτσι όπως την βλέπεις Βασίλη.Γιώργο, η δεύτερη στη φωτογραφία, πουλιέται έτσι όπως είναι ή είναι η πρώτη βούρτσα αφού τυλίξουμε επάνω της σύρμα;
Έτσι όπως την βλέπεις Βασίλη.Γιώργο, η δεύτερη στη φωτογραφία, πουλιέται έτσι όπως είναι ή είναι η πρώτη βούρτσα αφού τυλίξουμε επάνω της σύρμα;
Μια χαρά είναι το τετραγκαν, είναι λιθιου νομίζω.Εγώ χρησιμοποιώ το tetragun στο ποζε, αλλά επειδή έχετε γράψει αρκετές φορές για το συγκεκριμένο,γι αυτό και ρώτησα.
Της LiquiMoly τους 1200β Κ.το copper αγγίζει τους +982c
Στο 6,20 το φτύσιμο είναι όλα τα λεφτά, σαν να γυάλιζε αρβυλα του ελληνικού στρατού χωρίς βερνίκι. Ο τύπος πάω στοίχημα όταν ζεσταίνεται πολύ η κάννη του την κατουραει κανονικά για να κρυωσει!Αμερικλανικο καθαρισμα δειτε στο 4,20
Θα έχει καμπουριάσει πρώτα ο κάννη.Της LiquiMoly τους 1200β Κ.
Πρωτα θα ξεκολλησει η ρίγα και μετά το δακτυλίδι συγκράτησης.Θα έχει καμπουριάσει πρώτα ο κάννη.
Το G96 CLP είναι γνωστό κλασσικό τριπλής δράσης, ήταν το αγαπημένο μου εδώ και 30 τουλάχιστον χρόνια.Τελικά μετά από τις παρα πολλές επιλογές που δίνει η αγορά πήρα αυτό. Καθάρισα την centro το σ/κ ,που είχα 1-2 χρόνια να την καθαρίσω
Τρομερή δουλειά ,ειδικά σε πολυκαιρισμενες καπνίλες, όπως στην χρωμιωμένη ουρα της καννης και την σκανδαλοθηκη. Επίσης είδα ότι αφήνει μια πολλή ιδιαίτερη και διακριτική λίπανση στο άπλωμα με πανάκι ,κλείστρο κτλ ,χωρίς να τα βλέπεις καλυμμένα με λαδι ,μόνο στην αφή καταλάβαινες ότι είναι στρωμένο το λιπαντικό.
Ίσως να μην χρησιμοποιούσα τα κατάλληλα καθαριστικά πριν και να μου κάνει τόση εντύπωση η αποτελεσματικότητα του. Αλλα σίγουρα είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει
View attachment 79520
Το G96 CLP είναι γνωστό κλασσικό τριπλής δράσης, ήταν το αγαπημένο μου εδώ και 30 τουλάχιστον χρόνια.
Εξαιρετικό με μόνο αρνητικό την τιμή του.
Όταν παρακριβηνε άρχισα να ψαχνομαι παραπέρα.
Επί πολλές δεκαετίες θεωρείται, και είναι, ένα από τα πολύ καλά καθαριστικά όπλων ... ειδικά από τα τύπου CLP (3 σε 1).Τελικά μετά από τις παρα πολλές επιλογές που δίνει η αγορά πήρα αυτό. Καθάρισα την centro το σ/κ ,που είχα 1-2 χρόνια να την καθαρίσω
Τρομερή δουλειά ,ειδικά σε πολυκαιρισμενες καπνίλες, όπως στην χρωμιωμένη ουρα της καννης και την σκανδαλοθηκη. Επίσης είδα ότι αφήνει μια πολλή ιδιαίτερη και διακριτική λίπανση στο άπλωμα με πανάκι ,κλείστρο κτλ ,χωρίς να τα βλέπεις καλυμμένα με λαδι ,μόνο στην αφή καταλάβαινες ότι είναι στρωμένο το λιπαντικό.
Ίσως να μην χρησιμοποιούσα τα κατάλληλα καθαριστικά πριν και να μου κάνει τόση εντύπωση η αποτελεσματικότητα του. Αλλα σίγουρα είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει
View attachment 79520
Μιας και το αναφέρεις θα σου πω κάτι, που δεν ανέφερα πριν για να μη κάνω μελό το θέμαΠολλοί λένε ότι γουστάρουν πολύ και το άρωμά του !!!
Βάλε λάδι, παπάρωσε ένα κομμάτι ατσαλόμαλλο με λάδι και ξεκίνα τρίψιμο. Θα φύγει. Βγάλε καλύτερη φωτο. Τι είναι δίκανο?Κολιαςςς βοηθεια τι να ριξω εδω να σταματησω τη σκουρια και να βαψω απο πανω ; View attachment 79686
Κούνα καλά πριν τη χρήση. Κάνει ίζημα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν το χρησιμοποιώ. Το έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν πολύ. Είναι εξαιρετικό αλλά όπως είπε ο @jnp πανάκριβο.Τελικά μετά από τις παρα πολλές επιλογές που δίνει η αγορά πήρα αυτό. Καθάρισα την centro το σ/κ ,που είχα 1-2 χρόνια να την καθαρίσω
View attachment 79520
Δεν ειναι αυτο μαλον εχει αφησει κενο αναμεσα στις καννες και τις ριγες και με περνει νερο-υγρασια μεσα !!!Στείλε ένα μηνυμα στον @vagosbenelli να σε βοηθήσει. Έχει γίνει μάλλον πρόχειρη προετοιμασία πρίν τη βαφή.