Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πριν 5 μήνες που το έψαχνα ο συγκεκριμένος δεν το είχε....δεν ξέρω αν το εφερε
Το είχα παραγγείλει από αυτόν πλήρωσα όλα κανονικά και με πήραν τηλέφωνο την επόμενη το πρωί για ενημέρωση ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο. Σε 10 μέρες περίμεναν παραλαβή από Αμερική. (ακόμα έρχεται το καράβι) Ζήτησα πίσω τα λεφτά μου και ευτυχώς το βρήκα σε κοντινό μαγαζί εκτός ίντερνετ.

Το είχα παραγγείλει από αυτόν πλήρωσα όλα κανονικά και με πήραν τηλέφωνο την επόμενη το πρωί για ενημέρωση ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο. Σε 10 μέρες περίμεναν παραλαβή από Αμερική. (ακόμα έρχεται το καράβι) Ζήτησα πίσω τα λεφτά μου και ευτυχώς το βρήκα σε κοντινό μαγαζί εκτός ίντερνετ.
Και μένα το ίδιο μου είχε κάνει...γιατί το πουλάει, αφού δεν το έχει?

Σε χρωμιομενη κάνη αυτή την σειρά ακολουθώ και δεν μένει μέσα τίποτα.Σε αχρωμιωτη αντί για την μπρουτζινη μπορείς να χρησιμοποιήσεις ατσάλινη.Παντα με καλή λίπανση και έλεγχο της ελικοειδή μην έχει κόψει συρματακι και κάνεις ζημιά.
xlarge_20211021142452_stilcrin_67a.jpegxlarge_20210114115957_vourtsa_katharismou_oplou_atsalini_c12_1003047.jpegbgb.jpg

Σε χρωμιομενη κάνη αυτή την σειρά ακολουθώ και δεν μένει μέσα τίποτα.Σε αχρωμιωτη αντί για την μπρουτζινη μπορείς να χρησιμοποιήσεις ατσάλινη.Παντα με καλή λίπανση και έλεγχο της ελικοειδή μην έχει κόψει συρματακι και κάνεις ζημιά.
View attachment 79310View attachment 79311View attachment 79312
Εγώ παραλείπω την δεύτερη.
Μην σου πω και την τρίτη καμιά φορά, αλλά να βγάλει και λίγο τα λεφτά που έδωσα.
Μετά πανάκι και τέλος.
Και τα τσοκ με την πρώτη.

Καθαρισα μια κάνη φίλου που είχε γύρω στα 3 χρόνια να καθαριστεί!
Αν δεν έμπαινε η ελικοειδής και σύρμα τυλιγμένο σε δράπανο δεν θα καθαριζε με την καμία.
Έβγαζε τα ρινίσματα από το μολύβι σαν να έκοβα με σιδεροπριονο!
Τελικά γυαλισε.🙂

Εγώ παραλείπω την δεύτερη.
Μην σου πω και την τρίτη καμιά φορά, αλλά να βγάλει και λίγο τα λεφτά που έδωσα.
Μετά πανάκι και τέλος.
Και τα τσοκ με την πρώτη.
Βασίλη στον 18.6 μετά την θαλαμη και για καμιά δεκαριά πόντους....μόνο με την ελικοιδες δεν καθαρίζει καλά.Αυτη η δεύτερη είναι όλα τα λεφτά και παμφθηνη. Η τρίτη εντάξει είναι για τους ψωριαριδες σαν και μένα αλλά τα αξίζει τα λεφτά της.

Βασίλη στον 18.6 μετά την θαλαμη και για καμιά δεκαριά πόντους....μόνο με την ελικοιδες δεν καθαρίζει καλά.Αυτη η δεύτερη είναι όλα τα λεφτά και παμφθηνη. Η τρίτη εντάξει είναι για τους ψωριαριδες σαν και μένα αλλά τα αξίζει τα λεφτά της. δεύτερη στη φωτογραφία
Γιώργο, η δεύτερη στη φωτογραφία, πουλιέται έτσι όπως είναι ή είναι η πρώτη βούρτσα αφού τυλίξουμε επάνω της σύρμα;

View attachment 79310View attachment 79311View attachment 79312
Αν σε αχρωμειωτη κάννη την ώρα που πηγαινοφερνεις την ελικοειδή κοπει ένα ατσάλινο σύρμα, ξέρεις πως θα γίνει η κάννη μέσα από τα γρατζουνισματα; θα χρειαστείς μετά λείανση στον τόρνο.
Στην αχρωμειωτη κάννη η ρεμινγκτον συνιστούσε διαλυτικό νίτρου και πέρασμα μόνο βρεγμένα πανάκια μέχρι να καθαρίσει...!

Βασίλη στον 18.6 μετά την θαλαμη και για καμιά δεκαριά πόντους....μόνο με την ελικοιδες δεν καθαρίζει καλά.Αυτη η δεύτερη είναι όλα τα λεφτά και παμφθηνη. Η τρίτη εντάξει είναι για τους ψωριαριδες σαν και μένα αλλά τα αξίζει τα λεφτά της.
Καλά με έπεισες στην επόμενη παραγγελία θα πάρω και μια τέτοια να βρίσκεται.

Αν δεν έμπαινε η ελικοειδής και σύρμα τυλιγμένο σε δράπανο δεν θα καθαριζε με την καμία.
Τελικά γυαλισε.🙂
Πέρσι μετά από πολλά διασποράς με ελικοειδή διασπορέα η κάννη είχε πιάσει τόση πολλή μάκα από τα κατάλοιπα που μόνο το δράπανο με έσωσε. Έβγαιναν τα ρινίσματα όπως ακριβώς λες σαν να έκοβα με τροχό.

Αμερικλανικο καθαρισμα δειτε στο 4,20
Ούτε εγώ δεν τα κάνω αυτά 🤣
Δε μας έδειξε πως την καθάρισε.
Η κάννη?
Δεν την έλυσε, τη διάλυσε.
wd40 και μηχανόλαδα.
Έχει χορτάσει το τομάρι του εμπλοκή. Ο ίδιος το είπε.

Το συνηθισμένο γρασσο με τις πολλές τουφεκιες ζεσταίνεται πολύ και γίνεται σαν λάδι, οπότε το τσοκ ξεβιδωνει και περνάνε αέρια. Το antiseize Permatex για να λειώσει έτσι, θα έχει πρώτα καταστραφεί η κάννη αφού αντέχει πάνω από 800β κελσιου!
το copper αγγίζει τους +982c

Τελικά γυαλισε.🙂
Εμπροσθογεμες που σου χρειάζεται εσένα ;) 🤣 🤣

Status
Not open for further replies.
Back