Καθαρισμός

Τι ψάχνεις να βρεις..
Από όπου αλλού κ να την έβρισκες ίδια τιμή θα είχε..
.....Εισαγόμενο κ ποιοτικό προϊόν βλέπεις......

Ωστόσο θα έλεγα πως για όποιον δεν ασχολειται η δεν θέλει να κάνει παραγγελιες από εξωτερικό η αγορά της συμφέρει, γιατί βγάζεις χρόνια χρήσης........
Με 18 ευρο ξέρεις ποσό άτσαλομαλο πέρνεις;
Το περνάς πάνω στην απλή τροχινη βούρτσα ( όχι Ελικοειδή και κανείς την την δουλειά σου μια χαρα.

Με 18 ευρο ξέρεις ποσό άτσαλομαλο πέρνεις;
Το περνάς πάνω στην απλή τροχινη βούρτσα ( όχι Ελικοειδή και κανείς την την δουλειά σου μια χαρα.
Πως δεν ξέρω...
Αλλά αυτό με βολεύει να το χρησιμοποιώ μόνο όταν υπάρχουν μολυβδώσεις...
Για συχνή χρήση(κατάλοιπα από φυσίγγια με συγκεντρωτηρα) προτιμω τα βουρτσάκια....

Αεροσυμπιεστή και καθαρησες από τα πάντα
Ο αεροσυμπιεστης, αν έχεις, είναι εξαιρετικός.
Όμως αν θες να αφαιρέσεις λάδια χρειάζεσαι πρώτα απολιπαντικό και αν έχεις αεροσυμπιεστη φύσημα με τον αέρα μετά, ιδιαίτερα στην σκανδαλοθηκη ή στον μηχανισμό του δικαννου.
Μπορεις επίσης να κάνεις την απολίπανση στο σπίτι και να πας σε γειτονικό βενζινάδικο για το φυσημα.

Το πλέον μαλακό είναι της WD40 για καθαρισμό επαφών, ηλεκτρονικών πλακετων και ευαίσθητων αισθητήρων (MAF) στα ΙΧ.
Ξεχασες τη μοτο....
εκτος και δεν ριχνεις τετοιο στη μοτο.

Θέλω να ρωτήσω κάτι.
Επειδή έχω σκοπό να κρεμάσω την μια Benelli για πάρα πολύ καιρό (ίσως και χρόνια) και πέρα από το πλήρες λύσιμο και καθάρισμα που θα κάνω, μπορώ να ψεκασω όλα τα μεταλλικά της μέρη με σπρέι γράσο (το κλασικό που είναι για ρουλεμάν κτλ).

Θέλω να ρωτήσω κάτι.
Επειδή έχω σκοπό να κρεμάσω την μια Benelli για πάρα πολύ καιρό (ίσως και χρόνια) και πέρα από το πλήρες λύσιμο και καθάρισμα που θα κάνω, μπορώ να ψεκασω όλα τα μεταλλικά της μέρη με σπρέι γράσο (το κλασικό που είναι για ρουλεμάν κτλ).
Η χρήση ενός προϊόντος ( πχ λάδι , γράσο κτλ) από μόνο του δεν θα δώσει τα σωστά αποτελέσματα για μακρά αποθήκευση .

Δεν έχω θέμα να το κάνω 1 φορά κάθε χρόνο. Απλά δεν έχω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, πέρα από σπρέι γράσο και καθαριστικό και την Πέμπτη θα τα λύσω όλα για καθάρισμα.

Δεν έχω θέμα να το κάνω 1 φορά κάθε χρόνο. Απλά δεν έχω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, πέρα από σπρέι γράσο και καθαριστικό και την Πέμπτη θα τα λύσω όλα για καθάρισμα.
Μην βάλεις clp για μακρα αποθήκευση ούτε γρασο

Παρε λαδι ποιότητας πχ hopes και μετά το γερο καθάρισμα πέρασε το ειδικά ριγα και ενδιάμεσα λιγο παραπάνω.

Κάθε 6 μήνες ρίχνεις μια ματιά ανάλογα την υγρασία του χώρου θέλει προσοχή

Σπρέι σιλικόνης στο πέλμα.

Τσοκ και βίδα όχι τέρμα σφιγμένα

Back