Spray καθαριστικό φρένων.Κανένα αφαιρετικό λαδιού της προκοπής?
Spray καθαριστικό φρένων.Κανένα αφαιρετικό λαδιού της προκοπής?
Ωχχχ...Spray καθαριστικό φρένων.
Πού το έριξες ρε σατανά και βογγάς;Ωχχχ...
Άσετον. Το πιο δυνατό.Κανένα αφαιρετικό λαδιού της προκοπής?
Εεε, υπερβολές !!! αιθυλική αλκοόλη ... καθαρό οινόπνευμα είναι ...Αυτό άμα το ακουμπήσεις πίσω πας 0-100 σε 2".
Έριχνε στην παραλία για αντιλιακο 30%προστασιαΠού το έριξες ρε σατανά και βογγάς;
Το πλέον μαλακό είναι της WD40 για καθαρισμό επαφών, ηλεκτρονικών πλακετων και ευαίσθητων αισθητήρων (MAF) στα ΙΧ.Κανένα αφαιρετικό λαδιού της προκοπής?
Nano, στο κόκκινο μπουκαλιΚανένα αφαιρετικό λαδιού της προκοπής?
Με 18 ευρο ξέρεις ποσό άτσαλομαλο πέρνεις;Τι ψάχνεις να βρεις..
Από όπου αλλού κ να την έβρισκες ίδια τιμή θα είχε..
.....Εισαγόμενο κ ποιοτικό προϊόν βλέπεις......
Ωστόσο θα έλεγα πως για όποιον δεν ασχολειται η δεν θέλει να κάνει παραγγελιες από εξωτερικό η αγορά της συμφέρει, γιατί βγάζεις χρόνια χρήσης........
Πως δεν ξέρω...Με 18 ευρο ξέρεις ποσό άτσαλομαλο πέρνεις;
Το περνάς πάνω στην απλή τροχινη βούρτσα ( όχι Ελικοειδή και κανείς την την δουλειά σου μια χαρα.
Αν είναι σηγκανενο το όπλο κάνουν και αυταΑυτά είναι αντισηπτικά. Τα μωρομάντηλα έχουν χαμομήλι και Αλόη Βέρα.
Αεροσυμπιεστή και καθαρησες από τα πάνταΚανένα αφαιρετικό λαδιού της προκοπής?
Ο αεροσυμπιεστης, αν έχεις, είναι εξαιρετικός.Αεροσυμπιεστή και καθαρησες από τα πάντα
Ξεχασες τη μοτο....Το πλέον μαλακό είναι της WD40 για καθαρισμό επαφών, ηλεκτρονικών πλακετων και ευαίσθητων αισθητήρων (MAF) στα ΙΧ.
Η χρήση ενός προϊόντος ( πχ λάδι , γράσο κτλ) από μόνο του δεν θα δώσει τα σωστά αποτελέσματα για μακρά αποθήκευση .Θέλω να ρωτήσω κάτι.
Επειδή έχω σκοπό να κρεμάσω την μια Benelli για πάρα πολύ καιρό (ίσως και χρόνια) και πέρα από το πλήρες λύσιμο και καθάρισμα που θα κάνω, μπορώ να ψεκασω όλα τα μεταλλικά της μέρη με σπρέι γράσο (το κλασικό που είναι για ρουλεμάν κτλ).
Μην βάλεις clp για μακρα αποθήκευση ούτε γρασοΔεν έχω θέμα να το κάνω 1 φορά κάθε χρόνο. Απλά δεν έχω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, πέρα από σπρέι γράσο και καθαριστικό και την Πέμπτη θα τα λύσω όλα για καθάρισμα.