Οι καιρικές συνθήκες το απαιτούν .Και μονο που ειναι αχρωμιωτες οι καννες αρκει.....
Οχι μονο για ρεμι.
IYKYK …
Οι καιρικές συνθήκες το απαιτούν .Και μονο που ειναι αχρωμιωτες οι καννες αρκει.....
Οχι μονο για ρεμι.
Δηλαδή;IYKYK …
Πεστου, ''γεροντα'' μιλας με γριφους!!!!!Δηλαδή;
Σκούπισε καλά το σημείο και κάνε το μπάνιο με ζεστό νερο.Πως καθαρίζουμε την σκουριά πανω στην κάνη? Και πως το προστατεύουμε για να μη γίνει χειρότερα?
If you know you know. Τα λέει στα καναδέζικα ο μπαγασας για να μας ψαρωσει.Δηλαδή;
Εχει ήδη ρίξει 30 εκατοστά και αναμένουμε αλλά 60 τις επόμενες δυο μέρες και μετά σταματάει … ώρα για snowshoes και καρτέρι .If you know you know. Τα λέει στα καναδέζικα ο μπαγασας για να μας ψαρωσει.
Μην το αφηνεις το τσοκ κολλημενο Σακη ,πηγαινε το στον μαστορα να το βγαλει το συντομοτερο δυνατοσηγουρα γιαννη δεν το καθαριζω μετα απο καθε κυνηγι αλοιμωνο εαν το καθαριζα μετα απο 10 20 τουφεκιες,,,με την εναρξη κυνηγιου ητανε ολο το οπλο καθαρισμενω και παρκαρισμενωω,,να εχω ριξη εως τωρα καμια 15 κουτια απο την εναρξη,,,και παντα δεν το σφιγκο καργαα με το κλυδι ισα που θα δαγκασι λιγο, ασε πωλες φωρες ετυχε να λασκαρι καμια στροφη και το εσφυγκα με το δακτυλο,,,εαν το επιμηνο θα λασκαρι αλα δεν το ρυσκαρο διωτι θα παη που θα παη στον οπλουργο για δουλια
Σε φαντάζομαι αργότερα που θα πηγαίνεις για καμιά τσίχλα...
Ακριβός το αντίθετο ισχύει Τάσο φίλε μου. Στην τσιχλα δεν με νοιάζει. Ας μείνει έτσι καιρό. Ενώ στο λαγο μία θα ρίξεις πρέπει να είναι στην πέναΣε φαντάζομαι αργότερα που θα πηγαίνεις για καμιά τσίχλα...
Θα κουβαλάς κ τα καθαριστικά μαζί σου..
Άστην μωρέ κ της έχεις βγάλει το χρώμα από το καθάρισμα....
Δεν μου τα λες καλά τώρα...Ακριβός το αντίθετο ισχύει Τάσο φίλε μου. Στην τσιχλα δεν με νοιάζει. Ας μείνει έτσι καιρό. Ενώ στο λαγο μία θα ρίξεις πρέπει να είναι στην πένα
Μην το αφήσεις για την επόμενη γιατί μπορεί να ξεχαστείς εκτός κ ρίχνεις nsi sipe..
Χθες και σήμερα τα έριχνα αυτά και γαζωναν.εκτός κ ρίχνεις nsi sipe..
Δεν έχω καμία αμφιβολία πανω σε αυτό...Χθες και σήμερα τα έριχνα αυτά και γάζωσαν
Αμα ειχες V3, θα τα'ριχνες????Χθες και σήμερα τα έριχνα αυτά και γαζωναν.
Και μ'αυτήν τα πάντα έριχνα. Σιγά μη φάει τα σίδερα η νιτρογλυκερίνη.Αμα ειχες V3, θα τα'ριχνες????
Για το καθαρισμα λεω, αν εισαι και'συ σαν το Σταματη(sam13), οκ....Και μ'αυτήν τα πάντα έριχνα. Σιγά μη φάει τα σίδερα η νιτρογλυκερίνη.
Εγώ είμαι το ΑΝΤΙΘΕΤΟ του Σταμάτη! Όταν σταματάνε να δουλεύουν αναρωτιέμαι "γιατί, αφού μόλις πέρυσι το καθάρισα".Για το καθαρισμα λεω, αν εισαι και'συ σαν το Σταματη(sam13), οκ....
Και εγώ για να είμαι ειλικρινής τα όπλα μου έστω και μία τουφεκιά να ρίξουν μετά το κυνήγι τα καθαρίζω. Όχι όμως τόσο σχολαστικά όπως στο τέλος της κυνηγετικής σεζόν. Απλά τα σκουπίζω εξωτερικά και τα περνάω με ένα λαδωμένο πανάκι μην έχουν υγρασία και πιάσουν καμιά σκουριά και εσωτερικά την κάννη στα γρήγορα με έναν σχινοκαθαριστή και λίγο clp και στον υπόλοιπο μηχανισμό στα γρήγορα με λίγο clp και ένα πανάκι για να πάρω τα πολλά πολλά και κυρίως τις υγρασίες. Αυτό που με αγχώνει περισσότερο επειδή έχω προηγούμενη εμπειρία με τα παλιότερα όπλα της οικογένειας είναι μην πιάσουν σκουριά από υγρασίες ή από τον ιδρώτα των χεριών μιας και ιδρώνουν αρκετά τα χέρια μου. Οπότε σκούπισμα και λάδωμα μετά απο κάθε χρήση απαραίτητα για μένα.Σε φαντάζομαι αργότερα που θα πηγαίνεις για καμιά τσίχλα...
Θα κουβαλάς κ τα καθαριστικά μαζί σου..
Άστην μωρέ κ της έχεις βγάλει το χρώμα από το καθάρισμα....