Καθαρισμός

Ποια Μπενέλι;
Iberica είναι η Μπελμοντε, ούτε καν Μπερέτα.
Όσο για τις χρεπινγκτον άσε κερνάμε γλαροσουπα
Όπως υπάρχουν τα iphone και τα smartphones έτσι έχουμε και τα REM και μετα τα σαπακια ... αντε για σουπίτσα τώρα με τα σαπάκια
🤣

ΔΕΝ είναι Μπενέλι.
Η εταιρεία κατασκευής ονομάζεται BBI Beretta Benelli Iberica.
Είναι το ισπανικό εργοστάσιο της Μπερέτα όπου έβγαινε από παλιά η Βιτόρια ES100.
Δεν είναι Μπενέλι ούτε κατοικοεδρεύει στο Ουρμπίνο.
Κατανοητό ή μπλοκάρεις σα χρεπινγκτον????

ΔΕΝ είναι Μπενέλι.
Η εταιρεία κατασκευής ονομάζεται BBI Beretta Benelli Iberica.
Είναι το ισπανικό εργοστάσιο της Μπερέτα όπου έβγαινε από παλιά η Βιτόρια ES100.
Δεν είναι Μπενέλι ούτε κατοικοεδρεύει στο Ουρμπίνο.
Κατανοητό ή μπλοκάρεις σα χρεπινγκτον????
Είναι δεν είναι , ίδιο και το αυτό . Σαπακια .

Είπα σήμερα να καθαρίσω το όπλο μετά από 300 φυσιγγια περίπου, μου έκανε εντύπωση το πόση βρώμα είχε η κάνη, μέχρι και οι οπές διαφύγει αερίων είχαν μπουκώσει. Τα φυσίγγια που είχα χρησιμοποιήσει, ήταν τα az 20 και ναβάρο 30, δεν ξέρω ποιο ευθύνεται.

Πάντως το κομμάτι της λιπανσης είναι το πιο απολαυστικό, ιδίως αν έχουν ωραία μυρωδιά τα λάδια

λεω και εγω σημερα μιας και ειμαστε κλησμενη λογο βροχηςςς να πιασω να καθαρισο την fabarm h 368 eyrolion,,, ασχετως που την καθαρισα σχετικα πρωσφατα,,,λιγο το πιστονακι καθαρισα , η κανη λαμπικοςςςςς ρε παιδεςςςς παντααααα ,, του αντρεα τα 30γρ δεν αφηνουνε υπολοιματα καθωλουυυυυ,,, ;) ;) λεω δεν καθαριζης και το τσοκκκ.think. βαζω το κλυδακι και μπαααα ξανα και ξανα τιποτε λιγο αντισκουριακο μπααααα,,,,,παρακατω δεν προχωρισα σε αλες κινησης διωτι θα παη οπλουργο για αλαγη ενως ελατηριου στο ελασμα και εας το αναλαβη αυτωςςςς;) χερακι βαζουμε εως ενα σημειο για να μην κανουμε και καμια μακακιααααα οπλο κραταμε στα χεριαμας και οχι φυσοκαλαμοοοοο;);)

Είπα σήμερα να καθαρίσω το όπλο μετά από 300 φυσιγγια περίπου, μου έκανε εντύπωση το πόση βρώμα είχε η κάνη, μέχρι και οι οπές διαφύγει αερίων είχαν μπουκώσει. Τα φυσίγγια που είχα χρησιμοποιήσει, ήταν τα az 20 και ναβάρο 30, δεν ξέρω ποιο ευθύνεται.

Πάντως το κομμάτι της λιπανσης είναι το πιο απολαυστικό, ιδίως αν έχουν ωραία μυρωδιά τα λάδια
Μετά απο 300 και σου έκανε εντύπωση πόση βρωμά είχε ? Βρε τα παλιοφύσιγγα ...

λεω και εγω σημερα μιας και ειμαστε κλησμενη λογο βροχηςςς να πιασω να καθαρισο την fabarm h 368 eyrolion,,, ασχετως που την καθαρισα σχετικα πρωσφατα,,,λιγο το πιστονακι καθαρισα , η κανη λαμπικοςςςςς ρε παιδεςςςς παντααααα ,, του αντρεα τα 30γρ δεν αφηνουνε υπολοιματα καθωλουυυυυ,,, ;) ;) λεω δεν καθαριζης και το τσοκκκ.think. βαζω το κλυδακι και μπαααα ξανα και ξανα τιποτε λιγο αντισκουριακο μπααααα,,,,,παρακατω δεν προχωρισα σε αλες κινησης διωτι θα παη οπλουργο για αλαγη ενως ελατηριου στο ελασμα και εας το αναλαβη αυτωςςςς;) χερακι βαζουμε εως ενα σημειο για να μην κανουμε και καμια μακακιααααα οπλο κραταμε στα χεριαμας και οχι φυσοκαλαμοοοοο;);)
Σάκη,το τσοκ το καθαρίζεις μετά την χρήση η το είχες μόνιμα βιδωμενο?

Σάκη,το τσοκ το καθαρίζεις μετά την χρήση η το είχες μόνιμα βιδωμενο?
σηγουρα γιαννη δεν το καθαριζω μετα απο καθε κυνηγι αλοιμωνο εαν το καθαριζα μετα απο 10 20 τουφεκιες,,,με την εναρξη κυνηγιου ητανε ολο το οπλο καθαρισμενω και παρκαρισμενωω,,να εχω ριξη εως τωρα καμια 15 κουτια απο την εναρξη,,,και παντα δεν το σφιγκο καργαα με το κλυδι ισα που θα δαγκασι λιγο, ασε πωλες φωρες ετυχε να λασκαρι καμια στροφη και το εσφυγκα με το δακτυλο,,,εαν το επιμηνο θα λασκαρι αλα δεν το ρυσκαρο διωτι θα παη που θα παη στον οπλουργο για δουλια ;)

Δεν εχουν ολοι ρεμι, να θελει καθαρισμα μετα απο καθε εξοδο, ας εριξες μονο δυο φυσιγγια....
Εμείς τα καθαρίζουμε ακόμα και αν δεν χρειαστεί να ρίξουμε … οι καιρικές συνθήκες από μόνες τους το απαιτούν .

Πως καθαρίζουμε την σκουριά πανω στην κάνη? Και πως το προστατεύουμε για να μη γίνει χειρότερα?
Με ψιλο συρμα κατσαρόλας η με το στρογγυλο συρματινο σφουγγαρακι κουζινας αρκεί να είναι χάλκινο,ψεκαζεις κ τρίβεις απαλά...
Άλλοι λένε για την μπλε πλευρα απο γόμα σβησίματος κ για αλουμινόχαρτο από πακέτο τσιγάρων αλλά δεν τα εχω δοκιμάσει κ δεν ξέρω..
Ενδέχεται μαζί με την σκουριά σε εκείνο το σημείο να αφαιρεθεί κ η βαφή...
Αν θες το περνας τοπικά με βαφή όπλων του εμπορίου χρησιμοποιωντας μπατονετα η με αντίστοιχο στυλό που περιεχει βαφή...
Αν το αφήσεις οπως ειναι τότε του βάζεις κάποιο λαδι προστασίας η clp...
Ετσι κι αλλιώς θα πρεπει να λαδωνεται ελαφρώς το εξωτερικό της για να μην σου ξανασυμβεί....

Last edited:
Back