Αυτό εδώ.
Ballistol
Και το Walther Multicare Universal Oil είναι CLP αλλά προσωπικά δεν το γνωρίζω και δεν αναφέρει στο site που έστειλες αν είναι κατάλληλο για ξύλα και πλαστικά.
Όπως σου είπα εγώ σου προτείνω το Ballistol το οποίο είναι κατάλληλο για όλα είναι και μη τοξικό και δεν χρειάζεσαι τίποτα αλλο. Επίσης σε τεστ που έχει κάνει η ballistol σε όπλα του δευτερου παγκοσμίου πολέμου όπως ισχυρίζεται έχει συντηρήσει τα οπλα πάνω απο 25 χρόνια χωρίς να ρετσινιάσει το λάδι και χωρίς να στεγνώσει και χωρίς να έχουν σκουριάσει. Επίσης έχει βρεθεί μπουκάλι ballistol 60 χρονών χωρίς να έχει χάσει τις ιδιότητες του. Δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά αλλά αυτά ισχυρίζεται η εταιρεία από ότι διαβάζω τώρα.
Δες το video
Προσωπικά εγώ είναι το μόνο clp που χρησιμοποιώ στα όπλα μου και ως τώρα δεν μπορώ να αμφισβητήσω όσα ισχυρίζεται η Ballistol. Και το χρησιμοποιώ και στα ξύλα και στα πλαστικά και στα μέταλλα και το έχω χρησιμοποιήσει και στους δερμάτινους αορτήρες 1-2 φορές. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ειναι λίγο ακριβούτσικο αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.