Ευχαριστώ φίλε Περικλή!https://en.sat24.com/en/gr/infraPolair
Ήδη πυκνώνουν οι συννεφιές στο Αιγαίο .
Σίγουρα θα έχετε φαινόμενα μέσα στην νύχτα ...
Ευχαριστώ φίλε Περικλή!https://en.sat24.com/en/gr/infraPolair
Ήδη πυκνώνουν οι συννεφιές στο Αιγαίο .
Σίγουρα θα έχετε φαινόμενα μέσα στην νύχτα ...
Ως γνωστών στην Αμαλιαδα, ουτε που θα το χαϊδεψουμε, το χιονι.....Καλησπέρα σας.
Βαζω το κύριο τρέξιμο του gfs για αύριο το μεσημέρι..
Είναι ένα τρέξιμο ιστορικό θα έλεγα λιγότερο από μια μέρα πριν .
Οι φίλοι από την Εύβοια παρακαλώ μεγάλη προσοχή...
Όπως και το κομμάτι από Λαμία έως Αθήνα ...
View attachment 40588
ευκαιρια να χαιδεψης καμια μπεκατσα εση φιλε κωστακηηηηΩς γνωστών στην Αμαλιαδα, ουτε που θα το χαϊδεψουμε, το χιονι.....![]()
Καλησπερα Περικλή!Τι βλέπουμε ακριβώς?Η Αίγινα είναι μέσα?Καλησπέρα σας.
Βαζω το κύριο τρέξιμο του gfs για αύριο το μεσημέρι..
Είναι ένα τρέξιμο ιστορικό θα έλεγα λιγότερο από μια μέρα πριν .
Οι φίλοι από την Εύβοια παρακαλώ μεγάλη προσοχή...
Όπως και το κομμάτι από Λαμία έως Αθήνα ...
View attachment 40588
Δε γελάμε ρε Δημήτρη με τα βάσανα των άλλων, αλλά με την εκμετάλλευση που γίνεται. Στη Σπάρτη με ήλιο λαμπρό και 6 βαθμούς τώρα, όλα τα σχολεία κλειστά σήμερα γιατί ίσως χιονίσει απόψε το βράδυ....Μην γελάτε μάγκες επειδή δεν χιόνισε στην πόρτα σας. Αλλού οι ανθρωποι τραβάνε και θα τραβήξουν μεγάλο λουκι.
Κάλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε Σπυρο. Αλλά σε αυτό δεν έχετε άδικο , κάνουν την τρίχα τριχιά.Δε γελάμε ρε Δημήτρη με τα βάσανα των άλλων, αλλά με την εκμετάλλευση που γίνεται. Στη Σπάρτη με ήλιο λαμπρό και 6 βαθμούς τώρα, όλα τα σχολεία κλειστά σήμερα γιατί ίσως χιονίσει απόψε το βράδυ....
Στη Σπάρτη με ήλιο λαμπρό και 6 βαθμούς τώρα, όλα τα σχολεία κλειστά σήμερα γιατί ίσως χιονίσει απόψε το βράδυ....
Στο καρπό τι σκαναρουν ώρε παιδια;;;
Το βίντεο βλέπω ότι ανέβηκε το Δεκέμβριο του 2020.Στο καρπό τι σκαναρουν ώρε παιδια;;;
Το ίδιο νομίζω και εγώ.Το βίντεο βλέπω ότι ανέβηκε το Δεκέμβριο του 2020.
Οπότε πιστεύω ότι τους θερμομετρούσαν λόγω ΚΟΒΙΝΤ-19.
Ακριβώς έτσι και εδώ.Το μέτρο είναι δεδομένο...Παλικάρια έχουμε πολύ δρόμο με το συγκεκριμένο κύμα κακοκαιριας. Εγώ βλεπω να ξεπερνάμε το μέτρο κατά πολύ εδω. Τρομερή χιονόπτωση με βροντές και κεραυνους.