Αντλίες στείλε για τα νερα που δεν έπεσαν....πωσα KANADER θελης να σου στηλο ρε φιλαρακιμου εχω μεσωνννν![]()
Αντλίες στείλε για τα νερα που δεν έπεσαν....πωσα KANADER θελης να σου στηλο ρε φιλαρακιμου εχω μεσωνννν![]()
Καλα....ετοιμαστε λιγο αλατι για την Αττική Οδό τον άλλο μήνα......Ηταν ΣΚ διαφορετικά θα έκλειναν πάλι και τα σχολεία![]()
Για πλάκα! Ήταν να ανοίξουν και τα μαγαζιά σήμερα και άλλα δεν τα άφησαν λόγω του κατακλυσμου του Νώε...Ηταν ΣΚ διαφορετικά θα έκλειναν πάλι και τα σχολεία![]()
Στα Τρίκαλα, χιόνισε.Φαίνονται αχνά χιονοπτώσεις απο Παρασκευή-Σαββατο.Για να δούμε
Σε πολλές κορυφές με μεγάλο υψόμετρο πασπαλισε λιγάκι!!!Στα Τρίκαλα, χιόνισε.
Αυτο κοιτουσα πριν....για εδω διχνει για Σαββατο κ η θερμοκρασια πεφτει στους 8°C...Έρχεται και άλλη κακοκαιρία το επόμενο Σαββατοκύριακο!!! Έχω μερικές ιδέες για το ονομα: Μουφα , Τζουφια, Φόλα, Παραλίγο, Πέρασε Και Δεν Ακούμπησε κτλ κτλ
Στα Τρίκαλα, χιόνισε.
Ναι σε πολλες κορυφες το πασπαλισεΣε πολλές κορυφές με μεγάλο υψόμετρο πασπαλισε λιγάκι!!!
Αυτο που ψιλό φαίνεται βέβαια ειναι πολυ νωρις ειναι τα πρωτα πιο αξιόλογα χιόνια στη χώρα να κατεβαίνουν απο Ροδόπη.Αυτο κοιτουσα πριν....για εδω διχνει για Σαββατο κ η θερμοκρασια πεφτει στους 8°C...
Για Σ/Κ Λεωνίδα...αλλα ειμαστε λιγο μακρια θεωρώ...Για πότε δείχνει το επόμενο νεράκι τώρα;
Το μ....ί της Εύας...Τι βλέπουμε για σκ?
Πίσω το έχει?Το μ....ί της Εύας...