Εδώ γηρναμε με ένα φλις και κουνούπια φουλ με 17 βαφμους και ψιλοβροχο
Τα ίδια κι εδω...με φλις λεπτό στο σπιτι ως και κοντομανικο με σορτσακι στη δουλειά εγω προσωπικα...Εδώ γηρναμε με ένα φλις και κουνούπια φουλ με 17 βαφμους και ψιλοβροχο
Αγγίστρια ιδιοκατασκευή σε κοβω....μαζεψε καμια κοπύλια απο τα ημιαξόνια σιγα σιγά....Και εδω ξεκιναει η μερα με 15 βαθμους και απο τις 11 το πρωι και μεχρι το μεσημερι εχουμε 20 βαθμους.
Στο απογευματινο περασμα ( τροπος του λεγειν περασμα ) 16 βαθμους ....1,5 ωρα 3 τσιχλες περασαν
και ενας κοτσυφας!!!
Αντε και ξαγκιντρωνε....Οπως παει στο ψαρεμα θα το γυρισω.
Αγγίστρια ιδιοκατασκευή σε κοβω....μαζεψε καμια κοπύλια απο τα ημιαξόνια σιγα σιγά....![]()
Κι εδω τα ιδια Νικο...θα κανουμε παρεα φετο πιστευω.Λιγο στην αρχη χαμογελασε το χειλη μας....με τις ντοπιαρες φασσες...
Κωστή μου τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα....Προβλεπω χειροτερη σεζον απο την περσινη !!!![]()
Κι εδω τα ιδια Νικο...θα κανουμε παρεα φετο πιστευω.
Σεξουλιαρη!!!Τα ίδια κι εδω...με φλις λεπτό στο σπιτι ως και κοντομανικο με σορτσακι στη δουλειά εγω προσωπικα...![]()
Κουτσομούρες τηγανιτές.τι βλεπουμε για σκ?
Θα πας για ψαρεμα????Κουτσομούρες τηγανιτές.
Στη λαϊκή.Θα πας για ψαρεμα????
Βροχές πολλές από Κυριακή. Ξεκίνημα και πολύ νερό στα δυτικά και από το μεσημέρι και μετά και από εδώ μεριά με λιγότερα νερά. Θα μας πει ο Περικλής για πιο σιγουριά. Πάντως φαίνεται να μπαίνουμε σε ιδιαίτερα βροχερή περίοδο χωρίς κρύα όμως. Χρειάζεται το νερό.τι βλεπουμε για σκ?
Μάλλον μπούτι πρόβατο κοκκινιστό συνοδεία μοσχάτου Τυρνάβου.τι βλεπουμε για σκ?
Αυτό βλέπω Και εγώ!Μάλλον μπούτι πρόβατο κοκκινιστό συνοδεία μοσχάτου Τυρνάβου.![]()
Απο δω το πει απο κει το φέρνει να ξεκωλιαστεί τοτε που λέω να ανεβώ Ήπειρο.Βροχές πολλές από Κυριακή. Ξεκίνημα και πολύ νερό στα δυτικά και από το μεσημέρι και μετά και από εδώ μεριά με λιγότερα νερά. Θα μας πει ο Περικλής για πιο σιγουριά. Πάντως φαίνεται να μπαίνουμε σε ιδιαίτερα βροχερή περίοδο χωρίς κρύα όμως. Χρειάζεται το νερό.