Κατά διαστήματα από τις 17 στα δυτικά.Από Κυριακή ξεκινάνε η βροχές?
Κατά διαστήματα από τις 17 στα δυτικά.Από Κυριακή ξεκινάνε η βροχές?
Νομίζω πως Ήπειρο ναι θα ξεκωλιαστει.Απο δω το πει απο κει το φέρνει να ξεκωλιαστεί τοτε που λέω να ανεβώ Ήπειρο.
Κατι τετοια συμβαίνουν και μετά λένε οπου παω βρέχει καρέκλες.
Ειναι να μη σου βγάλει κανένας καριόλης τ όνομα![]()
Οπως ειδα στο windy , θα πρέπει να ρίξει πολύ νερό από αύριο μέχρι και την άλλη Πέμπτη . Περαν των αλλων θα γίνουν και οι χωματόδρομοι αδιάβατοι από τη λάσπη και από τα φερτά .Νομίζω πως Ήπειρο ναι θα ξεκωλιαστει.
Θα γυρίσει σε βοριάδες αλλά πάλι δείχνει παρέλαση βροχοχαμηλων.Οπως ειδα στο windy , θα πρέπει να ρίξει πολύ νερό από αύριο μέχρι και την άλλη Πέμπτη . Περαν των αλλων θα γίνουν και οι χωματόδρομοι αδιάβατοι από τη λάσπη και από τα φερτά .
Μετά από αυτό πιστεύω να σπάσει και να γυρίσεις κάνα βοριαδάκι.
Παμε για παπιοκαιρο καθαρο δηλαδη...εξαλλου εφτασαν οι ημερομηνιες τους...Θα γυρίσει σε βοριάδες αλλά πάλι δείχνει παρέλαση βροχοχαμηλων.
κρυο και χιονια πανω απο ελλαδα δειχνει?Θα γυρίσει σε βοριάδες αλλά πάλι δείχνει παρέλαση βροχοχαμηλων.
εγω ακομη με το γιλεκο κυκλοφορω.... αν εξερεσεις το σαββατο με τον ανατολικο που εβαλα σκουφο κατα τα αλλα κανουμε οικονομια στο πετρελαιοκρυο και χιονια πανω απο ελλαδα δειχνει?
Ναι του Αγίου π@@@@@ ανήμερα!!!!! … καταντήσαμε τροπική χώρακρυο και χιονια πανω απο ελλαδα δειχνει?
το πρωι τι ωρα βγαινετε κυριε?τοσο μουχλα το πρωι και ομιχλη ουτε λονδινο να ειμασταν ,περονιαζει!εγω ακομη με το γιλεκο κυκλοφορω.... αν εξερεσεις το σαββατο με τον ανατολικο που εβαλα σκουφο κατα τα αλλα κανουμε οικονομια στο πετρελαιο![]()
σκατα ... μονο λιγο η υγρασια ειναι που σου θυμιζει λιγο νοεμβρη... απο τις 8 εξω ειμαιτο πρωι τι ωρα βγαινετε κυριε?τοσο μουχλα το πρωι και ομιχλη ουτε λονδινο να ειμασταν ,περονιαζει!
Τέτοια εγγύηση ούτε ο Κωτσόβολος!Θερμοκρασία και χιονοκαλυψη για 22 του μήνα στις 7 το πρωί.View attachment 60266View attachment 60267
Δεν είναι πολύ μακριά ούτε δειχνει κάτι τρομερό για την εποχή. Να ήταν 20 μέρες πιο νωρις το άτιμο έτσι...Τέτοια εγγύηση ούτε ο Κωτσόβολος!
Τουλάχιστον να βγαίνουμε βουνό και να μαζεύουμε μανιτάρια και χόρτα βρε αδερφέ! Μέχρι τώρα ούτε τέτοια δεν είχαμε!!!καλημερα γκρινιαριδες...
ειχαμε πει οτι αλλαζει ο καιρος στην ευρωπη απο αυτην την εβδομαδα..
και ετσι παει, με πιο κρυες μαζες να κατεβαινουν νοτιοτερα..
Δεν θα πιασουν βαρυχειμωνα , αλλα ειναι μια καλη μεταβαση ...
εμεις θα ειμαστε σε ζωνη βροχων και βαρομετρικων χαμηλων που θα κανουν παρελαση ..
το επομενο 10ημερο θα εχουμε πολλες βροχες , ιδικα στην δυτικη ελλαδα,,
το μονο που δεν θα γκρινιαζουμε απο εδω και περα θα ειναι η ξηρασια,,,
Ολλα τα είχαμε η βροχές μας έλειπαν…. Τουλαχηστον αυτός ο καιρός θα πετάξει κανένα παπικαλημερα γκρινιαριδες...
ειχαμε πει οτι αλλαζει ο καιρος στην ευρωπη απο αυτην την εβδομαδα..
και ετσι παει, με πιο κρυες μαζες να κατεβαινουν νοτιοτερα..
Δεν θα πιασουν βαρυχειμωνα , αλλα ειναι μια καλη μεταβαση ...
εμεις θα ειμαστε σε ζωνη βροχων και βαρομετρικων χαμηλων που θα κανουν παρελαση ..
το επομενο 10ημερο θα εχουμε πολλες βροχες , ιδικα στην δυτικη ελλαδα,,
το μονο που δεν θα γκρινιαζουμε απο εδω και περα θα ειναι η ξηρασια,,,
Πάλι βροχή θα φάμε!Ολλα τα είχαμε η βροχές μας έλειπαν…. Τουλαχηστον αυτός ο καιρός θα πετάξει κανένα παπι
Και πολύ μάλιστα! Στα βορειοδυτικά είσαι πλέον???Πάλι βροχή θα φάμε!
Θα κοτσάρουμε ξιφολόγχη στο οπλο για να μην σκύβουμε αλλά και να λέμε πως πάμε κυνήγιΤουλάχιστον να βγαίνουμε βουνό και να μαζεύουμε μανιτάρια και χόρτα βρε αδερφέ! Μέχρι τώρα ούτε τέτοια δεν είχαμε!!!
Δεν είχα ποτέ ξιφολογχη. Είχα ΗΚ11....Θα κοτσάρουμε ξιφολόγχη στο οπλο για να μην σκύβουμε αλλά και να λέμε πως πάμε κυνήγι