με νοτια εμας μας θαβει!Μεγάλη διαφορά από χθες το ξημερωμα. Από τους 15 χθες στους 5 σήμερα! Βλέπω τον Παρνασσό απέναντι να έχει βάλει μια γανουδα χιονακι με νότια μάλιστα!
με νοτια εμας μας θαβει!Μεγάλη διαφορά από χθες το ξημερωμα. Από τους 15 χθες στους 5 σήμερα! Βλέπω τον Παρνασσό απέναντι να έχει βάλει μια γανουδα χιονακι με νότια μάλιστα!
Άμα κάτσει το νοτιαδοχιονο θάβει τους πάντες και τα πάντα...με νοτια εμας μας θαβει!
Μόνο που το θάψιμο Αυτό έχει να γίνει πολλάααααα χρόνια.με νοτια εμας μας θαβει!
Δεν θέλουμε θαψιματα. Απλά χιονακια να μας κανει εδώ. Θάψιμο από Λαμία και πανω. Τους το χρωστάει τους κεντροβορειους και μακάρι να τους το κάνει φέτος και να φτιάξει και εμάς....Μόνο που το θάψιμο Αυτό έχει να γίνει πολλάααααα χρόνια.
Μα κι ο Κωστάκης για πανω απ τη Λαμία λεει.Δεν θέλουμε θαψιματα. Απλά χιονακια να μας κανει εδώ. Θάψιμο από Λαμία και πανω. Τους το χρωστάει τους κεντροβορειους και μακάρι να τους το κάνει φέτος και να φτιάξει και εμάς....
Ναι, το είχα ξεχάσει. Ας κάνει σε εμάς καμια σταγονίτσα νεράκι πρώτα και βλέπουμε για χιονια πιο μετά.Μα κι ο Κωστάκης για πανω απ τη Λαμία λεει.![]()
σκ τι βλεπεις?Όχι ακόμα ελιές ρε σεις .
Έπεσε πολύ νερό τις τελευταίες ημέρες
Ιδικά στα δυτικά και βόρεια .
Ο μήνας θα βγει σε πιο ψυχρό σενάριο ,μιας και θα επικρατήσουν βοριάδες τις επόμενες μέρες .
Και γενικά κρυώνει ο καιρός και βόρεια από εμάς ..
Ο καιρος θα χαλασει απο Δευτερα .σκ τι βλεπεις?
Ας αφήσουμε μοντέλα και χάρτες, η συμπεριφορά κυρίως των μικροπουλων αλλά και των τσιχλων εμένα μου δείχνει ότι θα έχουμε κάτι σοβαρό από πλευράς χειμωνιάτικου καιρού!Ο καιρος θα χαλασει απο Δευτερα .
Με καποια χιονια και στα ορεινα..
Καιρος βορειου ρευματος .
Ενα χαμηλο παλι μεσοβδομαδα με βροχες και χιονια στα ορεινα..
θα ανεβει και λιγο η θερμοκρασια..Αλλα οχι πολυ..
Καλα παει...
Κάθε τόπος έχει τα σημάδια του το ίδιο και εδώ εφανηστηκαν πουλια μικρά/ μεγαλαΑς αφήσουμε μοντέλα και χάρτες, η συμπεριφορά κυρίως των μικροπουλων αλλά και των τσιχλων εμένα μου δείχνει ότι θα έχουμε κάτι σοβαρό από πλευράς χειμωνιάτικου καιρού!
Δεν φαίνεται κάτι σοβαρό ..Ας αφήσουμε μοντέλα και χάρτες, η συμπεριφορά κυρίως των μικροπουλων αλλά και των τσιχλων εμένα μου δείχνει ότι θα έχουμε κάτι σοβαρό από πλευράς χειμωνιάτικου καιρού!