"Ότι έχομεν καλόν είναι" έλεγε φίλος και συμπλήρωνε : "εγώ έχω την καρδιά μου και τα νεφρά μου"Δεν είχα ποτέ ξιφολογχη. Είχα ΗΚ11....
"Ότι έχομεν καλόν είναι" έλεγε φίλος και συμπλήρωνε : "εγώ έχω την καρδιά μου και τα νεφρά μου"Δεν είχα ποτέ ξιφολογχη. Είχα ΗΚ11....
Έτσι όπως το πάνε σήμερα τα μονδελα εμείς εδώ μπορεί να μην δούμε ούτε καν ψιχαλισμα!!!Απο τι βλεπω τωρα,μεχρι την τριτη η πιο αδικημενες σε βροχες ειναι η ατικοβοιωτια ευβοια και κρητη!ολες οι βροχες αυτες τις μερες εντοπιζονται δυτικα!
Αφρική είσαι ;κρυο και χιονια πανω απο ελλαδα δειχνει?
λονδινοΑφρική είσαι ;
Αι σμαζέψλονδινο
Εχει κουκουάϊβες ομως...τελικα ουτε ακραια καιρικα ουτε αερα ,τιποτα ,παλι εξω πεσανε!αυτος ο περι που ειναι?αφου δεν εχει μπεκατσες κατω!
Ο fobos ηταν folas τελικά.... πάλι.....τελικα ουτε ακραια καιρικα ουτε αερα ,τιποτα ,παλι εξω πεσανε!αυτος ο περι που ειναι?αφου δεν εχει μπεκατσες κατω!
Εχει ομως πολλές ελιέςτελικα ουτε ακραια καιρικα ουτε αερα ,τιποτα ,παλι εξω πεσανε!αυτος ο περι που ειναι?αφου δεν εχει μπεκατσες κατω!
Έλα ντε! Μας ξέχασε! Μέχρι να μαζέψει της ελιές θα τελείωση το κυνήγι.Εχει ομως πολλές ελιές
Λεω Παρασκευή να ανεβω ρε πατριδα για 15 μερες. Δεν έχω άλλα περιθώρια το πολύ να το πάω μία εβδομάδα πίσω και ο Πέρί χαμένος, ούτε φωνή ούτε ακρόαση . Εντάξει ρε φίλε Θα μαζέψεις τις ελιές σου αλλά και εμείς εδώ περιμένουμε να μας πεις τι βλέπεις![]()
Αν εχει και πολλές καήκαμε .Έλα ντε! Μας ξέχασε! Μέχρι να μαζέψει της ελιές θα τελείωση το κυνήγι.
Έχει τα μισά ελαιόδεντρα της Μεσσηνίας δικά του ο Πέρι... Άστον να οργανώσει τα συνεργεία του, να κάνει σέρβις στα τρακτέρ, να τσεκαρει τα πανιά... Έχει κ τιμή το λάδι φέτοςΑν εχει και πολλές καήκαμε .
Που σαι ρε Περικλήηηηηηηη εε Περικλήηη![]()
Καλός με λίγο κρυο από ότι λένε!!!!!εβαλε λιγο κρυακι σημερα !το σκ πως θα ειναι ο καιρος?
Μεγάλη διαφορά από χθες το ξημερωμα. Από τους 15 χθες στους 5 σήμερα! Βλέπω τον Παρνασσό απέναντι να έχει βάλει μια γανουδα χιονακι με νότια μάλιστα!εβαλε λιγο κρυακι σημερα !το σκ πως θα ειναι ο καιρος?