Kostas ContraDosi
Moderator
Αυτο ειπα κι εγω...χα χα..Αϊ.. Καλά κρασά...
Αυτο ειπα κι εγω...χα χα..Αϊ.. Καλά κρασά...
Καλητερα η ξερα απο αυτες τις μουχλες φιλε ολο ασθενοια ειναιΑμα βάλει αέρα φίλε πάει, τσιμεντωσαμε! Παλι καλά να λέμε που ρίχνει και αυτές τις υγρασίες και δεν έχουν ξεραθεί τς πάντα.
Κατι φάνηκε στον ορίζοντα. Για να δούμε....Καλητερα η ξερα απο αυτες τις μουχλες φιλε ολο ασθενοια ειναι
Θα πας για σκι στην Αράχωβα?10 γεναρη θα ριξει κανα χιονακι στα βουνα?
Υπομονή φιλαράκι . Τον Φεβρουάριο που θα ανέβω θα τα δεις ολα !10 γεναρη θα ριξει κανα χιονακι στα βουνα?
ενταξει!θα σε περιμενω!Υπομονή φιλαράκι . Τον Φεβρουάριο που θα ανέβω θα τα δεις ολα !
Ετσι. Σε θέλω υπομονετικό και προετοιμασμένο.ενταξει!θα σε περιμενω!
Τι πινεις τετοια περίοδο ;Μην γκρινιάζετε, έχει δίκιο ο Πέρι... Μην είστε ανυπόμονοι... Ο χειμώνας είναι μπροστά, τα καλύτερα έρχονται
Στις κορυφές μπορεί! Εβγαλε βροχές πολλές όμως...10 γεναρη θα ριξει κανα χιονακι στα βουνα?
Τι ρωτάς? Ολοι αυτοί την περίοδο τον πίνουμε.....Τι πινεις τετοια περίοδο ;
Τις έβγαλαν πορεία για να μην κολλήσουν από την ακινησία....Τι γίνεται ρε παιδιά οι αλατιερες πάνε πορεία στη Μαλακάσα θα ρίξει κανένα χιόνι και θα με αποκλείσει στο καρτέρι
Χα χα είπα και εγώΤις έβγαλαν πορεία για να μην κολλήσουν από την ακινησία....
Για να δείξουμε ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι σε πλήρης και είναι σε ετοιμότητα.Τι γίνεται ρε παιδιά οι αλατιερες πάνε πορεία στη Μαλακάσα θα ρίξει κανένα χιόνι και θα με αποκλείσει στο καρτέρι
Και τον άλλο μήνα που θα έχει καλοκαιριάσει για τα καλά , μαζεύει τη σοδειά ο Σταύρος.Βοτανισε τα ξερα χόρτα γυρω τους ΚΑΙ στους κορμους της ριζας τους, ριξε επιπλεον λιγο χωμα.....
Βοτανισε τα ξερα χόρτα γυρω τους ΚΑΙ στους κορμους της ριζας τους, ριξε επιπλεον λιγο χωμα.....
[/QU
Υπάρχει περίπτωση να μπορέσουν να θρεψουν?