Ναι ..Αυτή είναι η διρφη?
Ναι ..Αυτή είναι η διρφη?
Καμία τσίχλα έχει η ντιπΝαι ..
Δεν πρέπει να έχει τίποτα...Καμία τσίχλα έχει η ντιπ
Δεν πρέπει να έχει τίποτα...
Εχει ντοπιες κυργιαρες στα ελατα και βογγαει ο τοπος μαυρα φετος. Ουτε τον χειμωνα δεν ειχε τοσα....Καμία τσίχλα έχει η ντιπ
Κάνουμε έργο εδώ! Βοηθάμε τα παπιά στην αναπαραγωγική τους περίοδο!Συνολο χιλιοστων βροχης για το επομενο δεκαημερο και η πρωτη βαρβατη ζεστη για φετος...
@outlander ποτε θα στεγνωσετε βρε αδερφε φετος????View attachment 73342
View attachment 73341
Τώρα που θα ανεβω κι εγω ,εχεις να δεις κάτι έργα τεράστιου μήκους !Κάνουμε έργο εδώ! Βοηθάμε τα παπιά στην αναπαραγωγική τους περίοδο!
Δεν είναι η Δίρφυς αυτή..Η Δίρφη έχει λίγα χιόνια στην κορφή ακόμη...View attachment 73141
Ε,ε,έρχεται!!Ωραία μέρα πάλι σήμερα
Δεν είναι η Δίρφυς αυτή..
Δίρφη...είναι σίγουρα τσεκαρισμένοΕμένα μου φαίνεται σαν τις κορυφές Τζενα και Καλόγερος στα ελληνοσκοπιανα σύνορα .
Κανε δουλειά σουΕ,ε,έρχεται!!
Μην φοβάσαι ωρε,θα φέρει το καλοκαίρι!
Και εδώ τρέχουν λακοι που δεν έτρεχαν το χειμωνα!!!! Πάρε φυσηγγια μιτσο….. θα έρθουν πολλαααααα φετοςΑσταματητη βροχη απο τα μεσανυχτα! Σεττα 80mm βροχη και 12,6 βαθμους θερμοκρασια στις 12 το μεσημερι. Τετοια βροχοκαιρια τον χειμωνα που περασε δεν εκανε καμια!!!
Ωχχχχ τι τραβάω!!!!Και εδώ τρέχουν λακοι που δεν έτρεχαν το χειμωνα!!!! Πάρε φυσηγγια μιτσο….. θα έρθουν πολλαααααα φετος
Κανόνισε έσπασαν τα ντουλάπια θα έρθω να με φιλοξενήσεις δε χωράνε αλλάΩχχχχ τι τραβάω!!!!
Είσαι τρελός ρε! Θα σε αφήσω εγώ έτσι! Θα έρθω να σε βοηθήσω!Κανόνισε έσπασαν τα ντουλάπια θα έρθω να με φιλοξενήσεις δε χωράνε αλλά