Μεχρι τις 3 Νοεμβρη θα βγαλει και θα αλλαξει 33 σεναρια.... Θα το βλεπουμε οσο ζυγωνει η ωρα...Θα αλαξει για δυο μέρες και μετά πάλη 26αρια
Μεχρι τις 3 Νοεμβρη θα βγαλει και θα αλλαξει 33 σεναρια.... Θα το βλεπουμε οσο ζυγωνει η ωρα...Θα αλαξει για δυο μέρες και μετά πάλη 26αρια
Η βροχές για σ.κ φύγανε ( μαλλον)από ότι βλέπωΜεχρι τις 3 Νοεμβρη θα βγαλει και θα αλλαξει 33 σεναρια.... Θα το βλεπουμε οσο ζυγωνει η ωρα...
Για σώπα μωρέ.....υπομονη.Έδειχνε λίγα νερακια τη Πεμπτη, όσο πάει και τα απομακρυνει....
Εγω παλι πιστευω πως απο Σ/Κ παλι θα κανει πέρασμα....Από Κυριακή και μετά βλέπω αρκετή πτώση θερμοκρασίας … ισχύει!!!!
Αν δεν βρεχει λιγες πολλες καθε μερα θα περνανε. Αλλα το Σ/Κ σιγουρα θα περασουν γιατι μπορω να παω μονο 2 ωρες το πρωι και τις 2 μερες. Σαββατο τελειωνω τα ξυλα και Κυριακη βαπτιση στις 11 το πρωι....Εγω παλι πιστευω πως απο Σ/Κ παλι θα κανει πέρασμα....
Γιατι ρε?Αν δεν βρεχει λιγες πολλες καθε μερα θα περνανε. Αλλα το Σ/Κ σιγουρα θα περασουν γιατι μπορω να παω μονο 2 ωρες το πρωι και τις 2 μερες. Σαββατο τελειωνω τα ξυλα και Κυριακη βαπτιση στις 11 το πρωι....
Αρτακη ειναι ρε συ. Αλλα σε εχω προλαβει. Ειπα στον κουμπαρο αν εχει περασμα παλαιοπουστα με τις παραλλαγες θα σου ερθω και ο παπας θα κουναει το θυμιατο και εγω την πουλιαστρα με τις τσιχλες στην μουρη σου να λυσσαξεις!Γιατι ρε?
Ποσο μακρια ειναι η βαφτιση???
Μπορεις στο καρτερι το πρωι,να βαλεις αυτο
https://www.temu.com/kuiper/dn9.htm...f5z3uuc7Rkw4cJylsVTaD91o_-v6MnyhoCpzwQAvD_BwE
ή αυτο
https://euqs.shein.com/Men-Camo-Pri...SHCi6fU54sMWT7thGtfJmv4tdhFm1u-BoCeJ0QAvD_BwE
ή αυτο
View attachment 81389
Οποτε,πας κατευθειαν στην εκκλησια χωρις το αγχος του χρονου και της αλλαγης ενδυμασιας...
Εγω θα στα λεω???
Πέμπτη ρε ντενεκε... ΠέμπτηΑύριο Παρασκευή εχει στουμπωσει πολύ συννεφιά..
Το Κρυο θα Υποχωρήσει και στα β.α της Ευρώπης
Δεν βλέπω καποια συνεχεια την ερχόμενη εβδομάδα ..
Εαν υπάρξει κατι θα ειναι μεχρι Κυριακή Δευτέρα.το.πολυ..
Χρόνια σου πολλά πολύχρονος Δημήτρη
Πηστευω έχουμε έργα να δουμε από Δευτέρα δεν λέω για πολύ μεγάλα περασματα αλλά για προινα με ενδιαφερονΜαλακωνει αρκετα ο καιρος στα β.α της Ευρώπης αλλα και πιο κεντρικα..
πανω απο μέσους ορους πανω απ ολα παει η θερμοκρασία εκει.
Εδωσε ομως δυο καλές πτωσεις οι οποιες μας εφτιαξαν τον μηνα ..
Δεν νομιζω να εχει αλλο περασμα καλο την ερχόμενη εβδομάδα...
Οτι περνάει μεχρι Κυριακή Δευτέρα,θα είναι οτι εμεινε πισω απο το κλείσιμο του καιρού...
Μακαρι ρε Ηλια αλλα δεν το βλεπω..Πηστευω έχουμε έργα να δουμε από Δευτέρα δεν λέω για πολύ μεγάλα περασματα αλλά για προινα με ενδιαφερον