Κέρκυρα πρέπει να καθάρισε τώρα από τον καιρό.Ερχομενος απο Πατρα προ μιας ωρας, κοιτουσα Ν.Δ. ας πουμε κ ηταν λες κ θα κατεβαινε ο θεός κατω, ο ουρανος....θα μας πιασει κι εμας να φανταστω αυτο το κυμα που ειναι προς Κέρκυρα;;....
Κέρκυρα πρέπει να καθάρισε τώρα από τον καιρό.Ερχομενος απο Πατρα προ μιας ωρας, κοιτουσα Ν.Δ. ας πουμε κ ηταν λες κ θα κατεβαινε ο θεός κατω, ο ουρανος....θα μας πιασει κι εμας να φανταστω αυτο το κυμα που ειναι προς Κέρκυρα;;....
Καλές θάλασσες να έχεις..Ιδιαίτερα τα νησιά αλλα και παντού χρειάζεται νερο.
Οχι δεν ειμαι στο Σκοπελίτη καπετανιος ειμαι στο Δ/Ξ Χρυσάνθη
Θα διξει....τωρα βαριεμαι να κοιταξω εξω γιατι εχω αραξει καναπε...Κέρκυρα πρέπει να καθάρισε τώρα από τον καιρό.
Ευχαριστώ πολυ!Καλές θάλασσες να έχεις..
Ναι εδω ειμαιΛογικα αυτο λες, Ελληνικης κατασκευης και πρωτοπορο, λεει το αρθρο.
Έχουμε ήλιο τώρα χτες το βράδυ έριξε πολύ καλά... νερό έχουμε πουλιά εκτός από τσίχλες έχουμε ολλα καλά πανεΕρχομενος απο Πατρα προ μιας ωρας, κοιτουσα Ν.Δ. ας πουμε κ ηταν λες κ θα κατεβαινε ο θεός κατω, ο ουρανος....θα μας πιασει κι εμας να φανταστω αυτο το κυμα που ειναι προς Κέρκυρα;;....
Μόνο Μαρουσακης εγγύηση λέμε....Αχ ρε Τσατραφυλλια....Κάνα σταθμό δεν κοιτάς πριν γράψεις οτι δεν εριξε 100 χιλιοστα..... Μετεωρολογικος σταθμος Στενής. Και ριχνει ακόμη και θα ριχνει για ώρες ακομη.
View attachment 93360
Καλά αυτός αν ήταν στις ΗΠΑ θα τους έκανε όλους να αυτοκτονήσουν με τις προβλέψεις του και την παρουσίαση τους.Μόνο Μαρουσακης εγγύηση λέμε....
Eννοειται οτι ειναι Γ.Τ.Π και αυτοςΚαλά αυτός αν ήταν στις ΗΠΑ θα τους έκανε όλους να αυτοκτονήσουν με τις προβλέψεις του και την παρουσίαση τους.
Κάθε φορά όλο καταστροφή και ακραία φαινόμενα προβλέπει.
Είναι δυνατός...Μόνο Μαρουσακης εγγύηση λέμε....
Πάντως πέρσι έλεγε Πασχουγεννα από το τέλος Νοεμβρίου και έπεσε μέσα...Καλά αυτός αν ήταν στις ΗΠΑ θα τους έκανε όλους να αυτοκτονήσουν με τις προβλέψεις του και την παρουσίαση τους.
Κάθε φορά όλο καταστροφή και ακραία φαινόμενα προβλέπει.
Αφού δεν βρέχει ποτέ στην Εύβοια ρε, ούτε χιονίζει, είναι σαν την έρημο Σαχάρα5 μερες κακοκαιρια
σε καμια αλλη περιοχή δεν εριξε σε 18 ωρες τοσο νερο οσο στην ορεινή Εύβοια,