Καιρός

• Thread starter Thread starter dim63
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γνώμη μού. Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Όταν βλέπει ο άλλος χιόνια και κρύα μπαίνει να διαβάσει. Με αποτέλεσμα αυτές οι σελίδες (απατεώνων) να έχουν προβολές. Και όσο ποιο πολλές προβολές τόσο μεγαλύτερη κονόμα.
Βασίλη δε μιλάω για αυτές τις σελίδες, αυτές εννοείται ποντάρουν να πουλήσουν στους άσχετους, εγώ μιλούσα για τα μοντέλα που είχαν διχογνωμία, τελικά φτάσαμε πολύ κοντά και συμφωνούν ότι θα έχουμε κρύο από Τετάρτη Πέμπτη και μετά..

Να βγει το gfs να χιονίσει μέχρι κύμα να τελειώνουμε....
Να κανει στις κορφες 7 μετρα.
Χαμηλα οχι γιατι εχουν σκασει τα ξινοδεντρακια μου και φετος ειναι η χρονια τους.

Οσον αφορα τους μετεορολογους , ειδικα οι νεοι πιο πολυ με inflouencer μοιαζουν παρα με επιστημονες.

Κάποια μοντέλα περισσότερο κάποια λιγότερο. Κρύο θα φάμε κάργα νομίζω. Τέτοιο κρύο Φλεβάρη είχε να κάνει από την καραντίνα....Και τότε δεν υπήρχε φτερό..
Μην περιμένεις τίποτα τώρα όσο κρύο και να κάνει...και του χρόνου με υγεία μιτσο

Πλημμύρες στην Κεφαλονιά βλέπω στο νότιο τμήμα της.
Και κάποιες εικόνες από ζημιές στην παραλία του Κατελιου ??

View attachment 95746
Δεν έπαθε τίποτα ο Κατελειός...
Στον παραλιακό δρόμο Σκαλα-Πορου έγιναν κατολισθήσεις, βράχια,κλαδιά, πολλά νερά κλπ με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία...
Στον Πόρο φουσκωσε για τα καλά το ποτάμι ευτυχώς χωρίς συνέπειες..
Στο Κολαΐτη υποχώρησε τμήμα του δρόμου...
Όλα αυτά στις περιοχες του Ελειού...

Εκεί που χτυπησε ο καιρός κ εκανε σοβαρές ζημιές κ πλημμύρες ηταν στα χωριά της Λειβαθούς..
Ιδιαίτερα στα Περατάτα(η φωτο που εβαλες),Καρούζα,Τραπεζάκι Βλαχάτα κ.α....
Φαντάσου πως έτρεξαν ρέματα που είχαν να το κάνουν εδώ και 70-80 χρονια....
Τρομερή ποσότητα βροχής...

Ευτυχώς που δεν είχαμε θύματα κ είναι κ ένας λόγος παραπανω να το λέω γιατί το 112 ήχησε με μια μέρα καθυστερήση(χτες στις 13:50) κ όλοι πιαστηκαν απροετοίμαστοι...

Όπως έχουν αλλάξει τα πάντα έτσι έχουν αλλάξει κ οι καιρικές συνθήκες κ χρόνο με τον χρόνο θα βλέπουμε κ κάτι το διαφορετικό......
Και δυστυχώς πολλες φορες θα είναι κ απρόβλεπτες οι καταστάσεις....

Last edited:
Καλησπέρα σας κυριοι

Το πρόβλημα δεν ειναι αυτα που γράφει η καθε σελιδα,αυτοι την δουλειά τους κάνουν
Το θεμα ειναι ο κοσμος που τα διαβαζει να καταλάβει οτι ο καιρος ειναι ενα πολυσύνθετο πράγμα,μια ολόκληρη επιστήμη.
και δεν μπορεί μια εφαρμογή η ενα site να του δωσει 100% προβλέψεις

Για παράδειγμα το χαμηλό που θα μας πιασει αυριο ,το κέντρο του ακομα δεν ειναι σαφες πως θα κινηθεί ακριβώς, μια απόκλιση 20-30 χιλιόμετρα,στα παγκόσμια προγνωστικά ειναι αποδεκτή, στην πράξη ομως οι βροχές θα κινηθούν και 20-30 χιλιόμετρα πιο βόρεια η νότια,..Ετσι περιοχές που ειναι στο οριο μπορει να βγουν εκτός...

Τέλος πάντων μεγάλη κουβέντα

@periklis-ath πως το κόβεις το μελλούμενο? Ερντογαν και αυτό?
Λογικα ναι θα παει εκει..
Εμας εαν μας πιασει θα ειναι back door καθοδος με το πλαγιασμα του αυλωνα..
θα δουμε
Το κρυο ειναι δεδομένο παντως και εχει φανει πολλες μερες τώρα

Μην περιμένεις τίποτα τώρα όσο κρύο και να κάνει...και του χρόνου με υγεία μιτσο
Ηλία δεν περιμένω τίποτα από τα Χριστούγεννα και δώθε φίλε. Στο χιόνι αναφέρομαι οχι στις τσίχλες!!! Αυτές γειά σας! Έχω να πάω από την Πέμπτη λόγω ίωσης και βρήκα την ησυχία μου....

Περαστικα.
Τωρα βρηκες να αρωστησεις που ερχονται τα επιστροφια και θα γινει πολεμος ?
Παρε tamiflu μηπως τα προλαβεις .
Οχι tamiflu!!! Στις παρενέργειες του είναι οι γαστρεντερικές κενώσεις!!! Άντε βρες άκρη στον κυνηγότοπο!

Περισσότερο το κρυο απο τα χιόνια
Πιέζει πολύ ο Ατλαντικός και παει πολυ Ανατολικά ολο το εργο..
Το backdoor που θα κάνει το σ.κ και αυτο , ψύχρα θα φερει μονο

Τίποτα υπερβολικο
Μην ακούτε βλακείες
Δεν θα έχει σοβαρές χιονοπτώσεις

Ηλία δεν περιμένω τίποτα από τα Χριστούγεννα και δώθε φίλε. Στο χιόνι αναφέρομαι οχι στις τσίχλες!!! Αυτές γειά σας! Έχω να πάω από την Πέμπτη λόγω ίωσης και βρήκα την ησυχία μου....
ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ μιτσο κάνε σεξ και ρούφα τσάγια...σε δύο μέρες θα είσαι περδικη

Έχουν βρει ευκαιρία να λενε και γράφουν την παπαριά τους.
Πολικό ψύχος ακομη και στην Αττικη με 7 βαθμούς .sarcastic.

Πόσο σανο πχια!
Το φωναζω χρονια.οι δημοσιογραφοι εχουν γινει πιο αντιπαθητικοι κ απο τους πολιτικους.καθε μερα κ χειροτεροι γλοιωδεις.παραπληροφορηση παντου κ για ολα

Back