Ποιοτικές υπάρξεις Μήτσο καί βολικές .Υπάρχουν Γιαπωνεζες με τέτοια πισω κινηση???? Εντυπωσιακο....
Ποιοτικές υπάρξεις Μήτσο καί βολικές .Υπάρχουν Γιαπωνεζες με τέτοια πισω κινηση???? Εντυπωσιακο....
Δεν μπορώ να διαφωνήσω σε αυτό Λάμπη μου!!!Ποιοτικές υπάρξεις Μήτσο καί βολικές .
Κορεάτισα ... αλλά έχει και ΓιαπωνέζεςΥπάρχουν Γιαπωνεζες με τέτοια πισω κινηση???? Εντυπωσιακο....
Η γκόμενα είναι...Φώκια είναι στις δύο πρώτες φωτό?
Ναι φώκια, μου ήρθε στα 10μέτρα ! και παρότι πολλοί λένε πως αν υπάρχει φώκια δεν έχει ψάρια και καλαμάρια, τα γεγονότα άλλα δείχνουν!Καλοφάγωτα Γιώργη!!
Φώκια είναι στις δύο πρώτες φωτό?
Η γκόμενα είναι...
Με πιάνεις αδιάβαστο ! ποια είναι η Λούση! (ελπίζω να μην εννοείς την Νέσσυ του λοχνες !!!...)Η Λούσυ είναι?
Ο γνωστός Alex, ήθελε να δει αν το ξέρεις.....Με πιάνεις αδιάβαστο ! ποια είναι η Λούση! (ελπίζω να μην εννοείς την Νέσσυ του λοχνες !!!...)
Λούση λένε μια κοινή γνωστή μας που πάει για ψάρεμα ... αλλά εγώ δεν ήξερα το όνομά της !Ο γνωστός Alex, ήθελε να δει αν το ξέρεις.....
Μπράβο ρε συ Γιώργη!Σήμερα το απόγευμα αποφάσισα να μην πάω πάλι για τσίχλες! (για μπεκάτσα καθημερινή μετά τη δουλειά δεν προλαβαίνω) αλλά μιας και έκοψε ο αέρας να πάω για καλαμάρια ...
Στο καλό σημείο του τόπου που πήγα, που χωράει δύο άτομα καθόντουσαν 4 !!! ... χαιρέτισα και συνέχισα στα κατσάβραχα.
Έφτασα σε ένα σημείο που είναι κάπως ομαλό αλλά αν σου πατώσει η καλαμαριέρα μέχρι τα 10 μέτρα μπροστά σου, θα σκαλώσει σίγουρα!!!
Τα υπόλοιπα με φωτορεπορτάζ χαχαχαχαχα
συνάδελφε πως δουλεύεις την αρματωσιά; πετάς κ αφήνεις μέχρι ένα βάθος ή πας πατο;Σήμερα το απόγευμα αποφάσισα να μην πάω πάλι για τσίχλες! (για μπεκάτσα καθημερινή μετά τη δουλειά δεν προλαβαίνω) αλλά μιας και έκοψε ο αέρας να πάω για καλαμάρια ...
Στο καλό σημείο του τόπου που πήγα, που χωράει δύο άτομα καθόντουσαν 4 !!! ... χαιρέτισα και συνέχισα στα κατσάβραχα.
Έφτασα σε ένα σημείο που είναι κάπως ομαλό αλλά αν σου πατώσει η καλαμαριέρα μέχρι τα 10 μέτρα μπροστά σου, θα σκαλώσει σίγουρα!!!
Τα υπόλοιπα με φωτορεπορτάζ χαχαχαχαχα
Γεια σου Βάιε, ανάλογα τον τόπο και την ημέρα. Αν είμαι σε τόπο με βάθος περισσότερο από 5-6 μέτρα και ο βυθός είναι καθαρός χωρίς σκαλώματα, αφήνω την καλαμαριέρα να πάει κάτω και εκτός από μικρά κάθετα τινάγματα που κάνω πότε πότε , την μαζεύω πολύ πολύ αργά κοντά στον πάτο (2-3 μανιβελιές) μετά την αφήνω λίγο χωρίς να μαζεύω μέχρι να σταματήσει στον πάτο και πάλι από την αρχή. Αν είναι βαθειά 10 -20 μέτρα και έχει και λίγα σκαλώματα αλλά τα καλαμάρια είναι στον πάτο, αφήνω να πάει πάτο αλλά κάνω περισσότερα τινάγματα και λιγότερα "συρσίματα" στον πάτο. Αν είναι πολύ βαθειά και κάτω δεν έχει χτυπήσει καλαμάρι, δοκιμάζω πότε πότε και μερικά μαζέματα αργά και τινάγματα στα μεσόνερα και λίγο παραπάνω (βάζω και καλαμαριέρα που βυθίζεται αργά). Αν είναι ρηχά και κάτω έχει σκαλώματα (π.χ. λιμάνια) τις ίδιες κινήσεις τις κάνω μεσόνερα και προς την επιφάνεια, αν έχει καλαμάρια θα την δούνε και αν πεινάνε θα πάνε ... Αν δεν έχει σκαλώματα και έχει και σουπιές και στα ρηχά ψαρεύω στον πάτο με περισσότερα σταματήματα.συνάδελφε πως δουλεύεις την αρματωσιά; πετάς κ αφήνεις μέχρι ένα βάθος ή πας πατο;
εγώ πάλι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το είδος οπότε κάτι είναι κ αυτό σκέφτομαι να το δοκιμάσω κάποια στιγμή γιαυτο ρώτησα... σ ευχαριστώ πάντωςΓεια σου Βάιε, ανάλογα τον τόπο και την ημέρα. Αν είμαι σε τόπο με βάθος περισσότερο από 5-6 μέτρα και ο βυθός είναι καθαρός χωρίς σκαλώματα, αφήνω την καλαμαριέρα να πάει κάτω και εκτός από μικρά κάθετα τινάγματα που κάνω πότε πότε , την μαζεύω πολύ πολύ αργά κοντά στον πάτο (2-3 μανιβελιές) μετά την αφήνω λίγο χωρίς να μαζεύω μέχρι να σταματήσει στον πάτο και πάλι από την αρχή. Αν είναι βαθειά 10 -20 μέτρα και έχει και λίγα σκαλώματα αλλά τα καλαμάρια είναι στον πάτο, αφήνω να πάει πάτο αλλά κάνω περισσότερα τινάγματα και λιγότερα "συρσίματα" στον πάτο. Αν είναι πολύ βαθειά και κάτω δεν έχει χτυπήσει καλαμάρι, δοκιμάζω πότε πότε και μερικά μαζέματα αργά και τινάγματα στα μεσόνερα και λίγο παραπάνω (βάζω και καλαμαριέρα που βυθίζεται αργά). Αν είναι ρηχά και κάτω έχει σκαλώματα (π.χ. λιμάνια) τις ίδιες κινήσεις τις κάνω μεσόνερα και προς την επιφάνεια, αν έχει καλαμάρια θα την δούνε και αν πεινάνε θα πάνε ... Αν δεν έχει σκαλώματα και έχει και σουπιές και στα ρηχά ψαρεύω στον πάτο με περισσότερα σταματήματα.
Συνήθως είναι κοντά στον πάτο, αλλά υπάρχουν και φορές που κυνηγάνε και στην επιφάνεια...
Δεν ξέρω αν αυτά που κάνω είναι ο καλύτερος τρόπος, αλλά σου λέω τι κάνω εγώ...
Τι άλλα ψαρέματα κάνεις ;εγώ πάλι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το είδος οπότε κάτι είναι κ αυτό σκέφτομαι να το δοκιμάσω κάποια στιγμή γιαυτο ρώτησα... σ ευχαριστώ πάντως
casting για να ψήνουμε τίποτα κ να πίνουμε καμιά μπύρα αλλά κυρίως spinning και rfΤι άλλα ψαρέματα κάνεις ;
Ευχαριστώ Τάσο, ναι το μηχανάκι αυτό είναι πολύ καλό και ταιριαστό με το Turel 7-28 . Είναι πανάλαφρο, δεν βγάζει προβλήματα και έχει πολύ απαλή λειτουργεία και γραμμικά φρένα ...Μπραβο κ καλοφάγωτα Γιώργη!
Ευχαριστημενος από τον Quantum smoke?