Εγώ ρε είμαι μαυρογατα γκαντεμη μ τον γκαντέμηςΜην του πείς Σπύρο είναι μαυρογατα!
Εγώ ρε είμαι μαυρογατα γκαντεμη μ τον γκαντέμηςΜην του πείς Σπύρο είναι μαυρογατα!
Αστον να λέει ρε Σπύρο του είπα να μην βάζει τις μπίρες ζγκτψξ του παγώνει το μυαλόΤώρα μου το λες...πρόλαβε και του τα ξερασα όλα...
Η κλήρωση έγινε στην συνάντηση που είχαμε εχθές.
Οι τυχεροί είναι:
@Freeman.1989 φυσίγγια
@κωστας κ σετ καθαρισμού
@Michael03 σετ καθαρισμού
@ΣΤΕΛΙΟΣ σετ καθαρισμού
Πως μπορούμε να τα παραλάβουμε?Η κλήρωση έγινε στην συνάντηση που είχαμε εχθές.
Οι τυχεροί είναι:
@Freeman.1989 φυσίγγια
@κωστας κ σετ καθαρισμού
@Michael03 σετ καθαρισμού
@ΣΤΕΛΙΟΣ σετ καθαρισμού
Πας βραδυ τη ωρα μου κοιμούντε....χε χε χε...Πως μπορούμε να τα παραλάβουμε?
Το βρωμοχερο μου να ευχαριστείς και το Θεό που γνωριστήκαμε . Καλοκαυτα φιλαράκι μουΘα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον Βαγγέλη για την προσφορά του!
View attachment 79018
Το βρωμοχερο μου να ευχαριστείς και το Θεό που γνωριστήκαμε . Καλοκαυτα φιλαράκι μου
Το βρωμοχερο μου να ευχαριστείς
Ωραίο το χέρι σου!
Για κάθε δυο κούτες τέτοια σου δίνω μια Λάμπρο πιστοποιημένα από @Alex37Θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον Βαγγέλη για την προσφορά του!
View attachment 79018
Όταν περάσεις από την αποθήκη σου!Εγω τα φυσίγγια πότε θα τα παραλάβω;
Εγώ γιατί ακόμα περιμένω ? Τιμωρία με βάλανε?Καλησπέρα. Σήμερα παρέλαβα κι εγώ το δώρο μου από την κλήρωση !!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω και από εδώ τον Βαγγέλη @vagosbenelli για την προσφορά του !!!
View attachment 79935View attachment 79936
Έχω 3 κούτες silver.Ελα να τις πάρεις σε μια πενταετία 400€.Εγω τα φυσίγγια πότε θα τα παραλάβω;
Καλησπέρα. Σήμερα παρέλαβα κι εγώ το δώρο μου από την κλήρωση !!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω και από εδώ τον Βαγγέλη @vagosbenelli για την προσφορά του !!!
ΕΛΤΑ Μιχάλη !!! Εμένα από τις 18/9 και σήμερα είναι 26 !!! Μήπως να πας να το ζητήσεις ???Εγώ γιατί ακόμα περιμένω ? Τιμωρία με βάλανε?
Εμένα η αναζήτηση μέσω του κωδικού μου έβγαζε ότι είναι ακόμη στην Κηφισιά... σε κατάσταση μεταφοράς !!!!!ΕΛΤΑ Μιχάλη !!! Εμένα από τις 18/9 και σήμερα είναι 26 !!! Μήπως να πας να το ζητήσεις ???
θα το κοιτάξω. κωδικό? πιο κωδικό?Εμένα η αναζήτηση μέσω του κωδικού μου έβγαζε ότι είναι ακόμη στην Κηφισιά... σε κατάσταση μεταφοράς !!!!!
Μυθια,αν δεν κάνω λάθος την έχεις,η όχιΚαλησπέρα. Σήμερα παρέλαβα κι εγώ το δώρο μου από την κλήρωση !!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω και από εδώ τον Βαγγέλη @vagosbenelli για την προσφορά του !!!