A
AltairLusso
Σύριζα δεν θέλατε; .xm.
Οι μεγαλύτερες και περισσότερες απαγορεύσεις δεν εγιναν με τον ΣΥΡΙΖΑ.Σύριζα δεν θέλατε; .xm.
Από την άλλη η Δούρου έκλεισε τελικά όλα τα σκοπευτήρια της Αττικής.
Η Δούρου που πιστεύει στην κυβέρνηση των Κορυσχάδων και στην κυβέρνηση του βουνού.
Για τα υπόλοιπα που λες ρε Γιωργο πραγματικα τι να σχολιάσω ;;;;;.buy buy..buy buy.
Τι να σχολιάσεις ρε Διονύση; Που με αριστερή κυβέρνηση, έχει η αστυνομία το 2ο καλύτερο σκοπευτήριο στον κόσμο για να μαθαίνει οδήγηση;
Ένα σκοπευτήριο που φτιάχτηκε με τα δικά μας λεφτά και πανηγύριζε ο μαλάκας ο λαός όταν πήραμε τους Ολυμπιακούς;
Με το καλημερα ο Συριζα θα έπρεπε να δώσει τα ολυμπιακά ακίνητα στον ιδιοκτήτη του, στον λαό.
Εμείς είμαστε οπαδοί;;;;;;Είστε απίστευτοι οπαδοί με αυτά που λέτε.
διονυση κι εγω μαζι σου.αλλα ρε φιλε τι περιμενουνε να μας δειξουνε τις προθεσεις τους??????Παιδιά επιτρέψτε να πω την άποψη μου.
Οι προηγούμενοι κυβέρνησαν το μαγαζάκι 40 χρόνια.
Εκαναν περιουσίες και σπούδασαν τα παιδιά τους με σκοπό να συνεχίσουν και αυτά να κυβερνούν το μαγαζάκι.Όλα αυτά τα χρόνια κατάφεραν και δικτυώθηκαν παντού.Αλλοι σε πρώτες θέσεις άλλοι σε δεύτερες άλλοι σε τρίτες .
Όλοι όμως έτρωγαν και πέρναγαν καλά και κάπως έτσι σκόπευαν να το πάνε για πάντα.
Η πορεία που είχαν χαράξει όμως διακόπηκε ξαφνικά και τα σχέδια χάλασαν με αποτέλεσμα όλοι οι συμμετέχοντες στο προηγούμενο πάρτυ να ξεκινήσουν να αποδομούν με κάθε τρόπο την παρούσα κατάσταση.
Ο καθένας απο την θέση του κάνει τον αγώνα του , για να ξαναγυρίσουμε εκεί που ήμασταν και να συνεχίσει η ζωή όμορφα και ωραία.
Εγω λοιπόν ρωτώ ( είναι το χούι μου )!!!!
Η πληροφόρηση που έχουμε από που είναι;;;;;;;
Απο ποιους είναι;;;;;;;;
Υπενθυμίζω κάποια δημοσιεύματα του πρόσφατου παρελθόντος .asking.
http://kynoclub.gr/2015/01/17/οι-μάσκες-έπεσαν-η-κυνηγετική-συνομοσ/
Πάντως ο πρόεδρος των Τρικάλων μια χαρά συναντήθηκε με τον Τσιρώνη
http://www.ihunt.gr/content/eno-o-p...toy-ks-trikalon-synantithike-me-ton-k-tsironi
Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπώ, η μεγαλύτερη απαγόρευση κυνηγιού μέχρι στιγμής ήταν όταν τα διόδια και η βενζίνη πήγαν στο θεό. Δεν χρειάζεται να λέμε ποιος τα έκανε αυτά.
Χωρίς να θέλω να σε κρίνω Πάνο και ξέρεις ότι σε αγαπώ, αυτό είναι το λάθος το δικό σου και πολλών άλλων παιδιών...το κατ 'ιδίαν. Βλέπω με χαρά ότι αρχίζεις σιγά-σιγά να αρθρώνεις δημόσιο λόγο.Την προσωπική μου γνώμη την έχω πεί κατ΄ιδίαν στους φίλους..
Φίλε Ευριπίδη δεν είναι το νόμισμα η πανάκεια. Είτε € είτε δραχμή, αν δεν αλλάξει κάτι στον άκρατο και ακροδεξιό καπιταλισμό που μας πατάει στον λαιμό, δεν υπάρχει γιατρειά. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι δεν υπάρχει πλέον η Ευρώπη που την ήθελαν οι φιλελεύθεροι εμπνευστές της, την δεκαετία του 70.περιμενετε να δειτε και τη φορολογια κι εγω περιμενω συντομα και τον κομη δραχμουλα
H Ευρωπαική πολιτική τα ανέβασε και στην τελική γιατί ο μάγκας ο Τσίπρας δεν έχει κατεβάσει ούτε 10 λεπτά τα διόδια;Πήγαν τα διόδια στα ύψη , τα καύσιμα στα ύψη και ο κόσμος αδυνατεί να βγεί δυο βήματα παραέξω.
Ποιος ανέβασε τις τιμές σε όλα αυτά;;;;;Ο Φούφουτος;;;;;;;;; ...και αμέσως με έχρισες οπαδό;;;;;;;;
Ακόμα δεν ξέρουμε ρε μάστορα τι θα μας ξημερώσει αύριο, δεν ξέρουμε αν στα διόδια θα δίνουμε ευρώ ή δραχμές ή πατάτες και μήλαH Ευρωπαική πολιτική τα ανέβασε και στην τελική γιατί ο μάγκας ο Τσίπρας δεν έχει κατεβάσει ούτε 10 λεπτά τα διόδια;