Κυνήγι & Πολιτική

Ειλικρινά ρε Διονύση δεν μπορώ να καταλάβω την παραπάνω παράθεση, με την οποία προφανώς συμφωνείς και ταυτίζεσαι. Για άλλη μια φορά μας επισυνάπτεις υλικό που αναφέρει τις ιδεολογικές προτιμήσεις του Παπαδόδημα και των λοιπών σφουγγοκολάριων. Συμπεριφέρεσαι πραγματικά σαν να θες να προετοιμάσεις το έδαφος για αυτά που πρόκειται να έρθουν, προεξοφλώντας ποιος θα είναι ο υπαίτιος της συρρίκνωσης του κυνηγιού.

Το θέμα είναι όμως ότι είτε Νέα Δημοκρατία, είτε Ολυμπιακός, είτε Παναθηναικός, μέχρι και την περασμένη περίοδο είχαμε αυτό που είχαμε όσον αφορά το κυνήγι. Αν επέλθει τώρα μια συρρίκνωση με τα καθίκια που έχει βάλει ο Τσίπρας στο ΥΠΕΚΑ, δεν θα φταίει καθόλου ο Παπαδόδημας, ούτε ο Σταθόπουλος, ούτε κανένας από αυτούς τους βολεμένους. Όποιος υπουργός έχει αρ..α, τα βάζει με τους ομοίους του, δεν τα βάζει με τον απλό κυνηγό. Αν ο επίλεκτος του Τσίπρα έχει προηγούμενα με τον Παπαδόδημα, ας τα βάλει μαζί του, όχι μαζί μου.

Πραγματικά λυπηρός ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Είναι σαν να μειώσουν την σύνταξη των γονιών σου και να μας πεις ότι φταίει ο Σαμαράς για αυτό. Ενώ για την αύξηση της τιμής της βενζίνης θεωρούσες αυτονόητο ποιος ήταν ο υπεύθυνος.

Στο κυνήγι όμως δεν έχει λόγο η τρόικα, οι θεσμοί και η Μέρκελ. Το κυνήγι είναι μια εσωτερική υπόθεση και όσο να μην θες να το παραδεχτείς αν κάτι δεν πάει καλά, ο μοναδικός που θα φταίει θα είναι ο Τσίπρας και τα πράσινα λαμόγια που έχει βάλει στο ΥΠΕΚΑ σαν αντάλλαγμα για τα λίγα κουκιά που του προσέφεραν στην ψηφοθηρική συνεργασία με σκοπό την ανάληψη της εξουσίας.

Γιατί να μην μπορώ να βρω στην ζωή μου έναν άνθρωπο που να μπορεί να παραδεχτεί έστω και μία από τις λάθος επιλογές του; Γιατί δεν έχω βρει ούτε έναν που να μπορεί να πει, έκανα μαλακία αγοράζοντας αυτό το αυτοκίνητο, έκανα μαλακία που αγόρασα αυτό το σπίτι, έκανα μαλακία που παντρεύτηκα αυτή τη γυναίκα, έκανα μαλακία που υπέγραψα αυτή την σύμβαση, κτλ, κτλ, κτλ, κτλ. Γιατί όλοι προσπαθούν να υπεραμυνθούν των λάθος επιλογών τους, ψάχνοντας για επιχειρήματα στα οποία όλο και κάποιος άλλος φταίει αλλά ποτέ οι ίδιοι;

Κάνατε λάθος που ψηφίσατε τον Τσίπρα όσοι είστε κυνηγοί, είτε σας αρέσει, είτε όχι. Εκτός και αν το κυνήγι για εσάς έχει την βαρύτητα που έχει μια επίσκεψη στο θέατρο ή το σινεμά....

Ρε Γιωργο αμαν με τις εμμονές σου , δεν σε αφηνουν να δεις τι θελει να πει ο αλλος.

Θα το πω αλλη μια φορά και αμα το καταλαβεις το κατάλαβες , δεν μπορω να κανω κατι αλλο.

Η κουβέντα ξεκίνησε με το θεμα που ανακίνησε η ΚΣΕ για την περιφρόνηση τάχα μου που δειχνει ο υφυπουργος για καποια συνάντηση.

Εγω με τις παραθέσεις μου προσπαθησα να σας εξηγησω οτι η ηγεσία μας δεν κόπτεται τοςο για το κυνηγι οσο για την διατήρηση των προνομίων της που απορρέουν απο το κομμα που υποστηρίζει.

Επαναλαμβανω , μεχρι στιγμης δεν εχουμε απολυτως τιποτα ,ουτε απαγόρευση ουτε διαβούλευση , ουτε διαρροές , το μονο που εχουμε ειναι οι κραυγές κάποιων βολεμένων που προσπαθούν με πρόσχημα το κυνηγι να χτυπήσουν την κυβερνηση .

Θα μου επιτρέψεις λοιπον να εχω και να υποςτηρίζω την αποψη μου .
Αν συνεχίσουν οι πρόεδροι και οι πάρεδροι την ιδια τακτικη σιγουρα δεν θα εχουμε καλά ξεμπερδέματα.Αντι να ακολουθήσουν τον δρομο της λογικής και του διαλόγου κανουν τελειως τα αντίθετα.
Παρέθεςα το δημοσίευμα που άλλοι σύλλογοι μια χαρα βρέθηκαν με τον υπουργό , ενώ η ΚΣΕ ακόμα προσπαθεί αλλά δεν τα καταφέρνει....

Φυσικα μπορω να σου πω και να σου τεκμηριώσω και εγω για το ποσο λυπαμαι για τις δικες σου επιλογες και για τον τροπο που σκεφτεσαι αλλα δεν θα το κανω γιατί για μενα προέχει ο σεβασμός και των επιλογών του αλλου και ακομα περισσοτερο ο τρόπος που σκεφτεται.

Αυτα απο μενα αδερφέ , οταν θα σου φυγουν οι εμμονές σου με τον Τσίπρα πολυ ευχαρίστως να συζητησουμε οτι θελεις , μεχρι τοτε ομως καλο ειναι να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές :)

Τι μου θυμίζει το δημοσίευμα!!!.xm..xm..xm.

"""""Αξίζει όμως να σημειώσουμε ότι, οι επιλογές του παρελθόντος για λύση των κυνηγετικών προβλημάτων μέσω των προσωπικών γνωριμιών και της ΄΄καπατσοσύνης΄΄ των …αναντικατάστατων κ Παπαδόδημα, Καραγιάννη, Σταθόπουλου κ.λ.π όπως φαίνεται δεν πιάνουν πλέον τόπο. Ο εφησυχασμός δεκαετιών, ο καλά σχεδιασμένος εγκλωβισμός και η αιχμαλωσία των κυνηγών στην ετήσια ΄΄ρυθμηστική απόφαση΄΄ φαίνεται πως θα έχει ακριβό τίμημα. Η απαράδεκτη πρακτική των παντοδύναμων κυνηγετικών Ομοσπονδιών και της ΚΣΕ να αντιμετωπίζουν τους κυνηγούς ως ΄΄άδειες΄΄ και όχι ως ελεύθερους πολίτες ίσως φτάνει στο τέλος της και μαζί τα χουντικά καταστατικά τα οποία εξασφαλίζουν την αδιάλειπτη επανεκλογή των ίδιων προσώπων για 20 και 30 χρόνια με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό….

Όμως όπως φαίνεται οι ηγέτες των 174.000 κυνηγών (όποιος δεν βγάλει μια χρόνια άδεια διαγράφεται από τον Κυνηγετικό Σύλλογο) πληρώνουν, πέρα από την επιλογή τους να εμφανίζονται ως αναντικατάστατοι σωτήρες του κυνηγίου, και το τίμημα της προεκλογικής τους ταύτισης με την Νέα Δημοκρατία. Ποιος δεν θυμάται τις οργανωμένες επιθέσεις τους κατά του ΣΥΡΙΖΑ και την ανοικτή προτροπή για στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Άλλωστε ο κ Νίκος Σταθόπουλος, πρόεδρος της ΚΟΣΕ και μέλος της διοίκησης της ΚΣΕ, στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος με την Ν. Δ προτάσσοντας την κυνηγετική συνδικαλιστική ιδιότητά του πολιτικοποιώντας με τον πλέον αντιδεοντολογικό τρόπο τις κυνηγετικές οργανώσεις.. Διαβάστε το ψήφισμα της ΚΣΕ, δείτε τα σχετικά λίνκ με τις παραπομπές στην προεκλογική περίοδο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα."""""

http://kynoclub.gr/2015/06/08/πανικός-και-ψήφισμα-της-κσε-που-εκλιπα/
Αν δεν κανω λαθος η συγκεκριμενη ιστοσελιδα την προεκλογικη περιοδο εμφανιζε την αφισα του Συριζα στην αρχικη της σελιδα .sarcastic.
Θα μου πεις τι σχεση εχει αυτο ?
Μα παρακολουθωντας εδω καιρο την σελιδα ειδικα μετα την εκλογη του Συριζα δεν εχω διαβασει ενα δημοσιευμα απο τους πρωην πρασινοφρουρους που μεταλλαχτηκαν σε Συριζα μια ειδηση εστω που να μιλαει υπερ της κυνηγετικης οικογενειας
Εχει κολλησει η βελονα συνεχεια για τον Παπαδοδημα για την ΚΣΕ και παει λεγοντας .sarcastic.
Δεν λεω οτι οτι οι συγκεκριμενοι ειναι αθωες περιστερες αλλα απο την αλλη το να βλεπω τοσο γλυψιμο απο τους συγκεκριμενους υπερ του Τσιρωνη δεν το αντεχω
Ο ανθρωπος το εχει δηλωσει οτι ειναι εναντιον της κυνηγετικης δραστηριοτητας και υπερ της ανεμογεννητριας που ομορφαινει τις βουνοκορφες της πατριδας μας καταστρεφοντας την χλωριδα και την πανιδα της υπαιθρου
Αληθεια ο Τσιρωνης εχει συμμετασχει σε καμια δεντροφυτευση -συγκομιδη απορριματων η εστω συττιση αδεσποτων ζωων και φροντιδα ?
Ποια ειναι η σχεση του με την υπαιθρο και τι εχει προσφερει αυτος και οι ομοιοι του ωστε να φερει γνωμη εναντιον της κυνηγετικης οικογενειας ?

Κωστα διαβαςτε σας παρακαλω τι γραφω.
Το τι πρεσβεύει ο Τσιρωνης το ξερουμε ολοι μας πολυ καλά.
Ηταν ισως η χειρότερη επιλογή ανθρώπου για την συγκεκριμενη θεση.

Αλλα εδω πριν γινει κατι εχουμε ξεσηκώσει τον κοσμο για τον Τσίπρα που εβαλε εκει τον Τσιρώνη που ΘΑ μας κοψει το κυνηγι.

Εγω ειπα οτι οι λογοι της φασαρίας ειναι τελειως διαφορετικοί και δεν εχουν σχεση με το κυνηγι.

Αυτα απο μενα.....

Διονυση εγω δεν κατηγορησα τον Τσιπρα για την επιλογη του αλλωστε στα π@παρια του και του Τσιπρα και του καθε Πολιτικου αν μας κοψουν το κυνηγι η εστω το περιορισουν
Κατηγορω κατι τυπους σαν τους παραπανω κυνηγο-δημοσιογραφους οι οποιοι αντι να ενωνουν ολους εμας που ασχολουμαστε με το κυνηγι κοιτανε με δημοσιευματα του κ@λου να αμαυρωσουν την κυνηγετικη οικογενεια επειδη εχουν καποιες σκοπιμοτητες η προτιμησεις ιδεολογικες
Κοιτα Διονυση
Εμενα δεν μου περισσευουν τα φραγκα ουτε εσενα πιστευω ωστε να εκδραμουμε στην εναρξη αλλα και στην πορεια της κυνηγετικης περιοδου στο εξωτερικο ωστε να γεμισουμε τις πουλιαστρες με θηραματα μοστραροντας της φατσες μας σε κυνηγετικα ενθετα οπως κανουν αυτοι με πληρωμενα τα παντα απο διαφημισεις
Ενα χομπι μια ευχαριστηση εχουμε και αυτη πλεον την εχουμε περιορισει σε μεγαλο βαθμο λογο οικονομικων δυσκολιων
Δεν θα επιτρεψουμε ομως σε κανεναν Τσιρωνη η Φουφουτο που συμμετασχει σε οργανωμενες ΜΚΟ η τα οικοναμαει απο διαφημισεις και χορηγους να κανονιζουν για το μελλον του κυνηγιου και το δικο μας ειδικα οταν δεν εχουν προσφερει τιποτα στην υπαιθρο και στην καλυτερευση της

Η κουβέντα ξεκίνησε με το θεμα που ανακίνησε η ΚΣΕ για την περιφρόνηση τάχα μου που δειχνει ο υφυπουργος για καποια συνάντηση.
Το "τάχα" πως το συμπεραίνεις; Στο είπε ο Τσιρώνης;
Εγω με τις παραθέσεις μου προσπαθησα να σας εξηγησω οτι η ηγεσία μας δεν κόπτεται τοςο για το κυνηγι οσο για την διατήρηση των προνομίων της που απορρέουν απο το κομμα που υποστηρίζει.
Εσύ ρε φίλε θεωρείς ότι ανακάλυψες την Αμερική επειδή ανακάλυψες ότι η κυνηγητική ηγεσία πρόσκειται ιδεολογικά στην δεξιά. Συμφωνώ με αυτό που λες απόλυτα, αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις τι σχέση έχει η παύση των προνομίων κάποιας φατρίας, με την συρρίκνωση ή απαγόρευση της δραστηριότητας που "εκπροσωπεί"; Δηλαδή επειδή η ομοσπονδία των ταξιτζήδων ή των φαρμακοποιών ή των γιατρών, πρόσκειται στην δεξιά, θα πρέπει να μου απαγορευθεί η χρήση ταξί, φαρμακείου και γιατρού;

Επαναλαμβανω , μεχρι στιγμης δεν εχουμε απολυτως τιποτα ,ουτε απαγόρευση ουτε διαβούλευση , ουτε διαρροές , το μονο που εχουμε ειναι οι κραυγές κάποιων βολεμένων που προσπαθούν με πρόσχημα το κυνηγι να χτυπήσουν την κυβερνηση .
Όταν θα έχουμε θα είναι πολύ αργά, γι΄αυτό κάνουμε αυτές τις συζητήσεις.

Θα μου επιτρέψεις λοιπον να εχω και να υποςτηρίζω την αποψη μου .
Γιατί ρε, στο απαγόρευσε κανείς;

Αν συνεχίσουν οι πρόεδροι και οι πάρεδροι την ιδια τακτικη σιγουρα δεν θα εχουμε καλά ξεμπερδέματα. Αντί να ακολουθήσουν τον δρομο της λογικής και του διαλόγου κάνουν τελείως τα αντίθετα.
Παρέθεσα το δημοσίευμα που άλλοι σύλλογοι μια χαρα βρέθηκαν με τον υπουργό , ενώ η ΚΣΕ ακόμα προσπαθεί αλλά δεν τα καταφέρνει....
Δείχνεις να ξέρεις τι έχει γίνει μεταξύ των δύο πλευρών. Εξήγησε σε μας σε παρακαλώ μήπως μπορέσουμε να καταλάβουμε και εμείς. Ποια είναι η τακτική των προέδρων που πρέπει να αλλάξει σε σχέση με τον Τσιρώνη ώστε να υπάρξει βελτίωση των σχέσεων;

Φυσικα μπορω να σου πω και να σου τεκμηριώσω και εγω για το ποσο λυπαμαι για τις δικες σου επιλογες και για τον τροπο που σκεφτεσαι ...
Μόλις το έκανες αλλά εμένα δεν με πειράζει καθόλου ...:)
Δεν το θεωρώ έλλειψη σεβασμού.

Αυτα απο μενα αδερφέ , οταν θα σου φυγουν οι εμμονές σου με τον Τσίπρα πολυ ευχαρίστως να συζητησουμε οτι θελεις , μεχρι τοτε ομως καλο ειναι να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές :)
Δεν έχω καμία εμμονή για κανένα πολιτικό πρόσωπο. Επειδή γράφουμε χρόνια ήλπιζα να θυμάσαι τις θέσεις μου για τους πολιτικούς. Πάντα φώναζα, σε αντίθεση με την μόδα της εποχής, ότι δεν φταίνε οι πολιτικοί αλλά οι πολιτικές...!
Το ψηφίζετε ανθρώπους και όχι κόμματα, είναι η μεγαλύτερη παπάρα που συντηρεί και διαιωνίζει το χάλι που βιώνουμε. Η πολιτική που επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δοκιμασμένη και αποτυχημένη σφόδρα, ενισχύοντας την ακροδεξιά σε πολλές περιπτώσεις.
Το ξαναλέω, τα συμφέροντα του λαού είναι ασυμβίβαστα με αυτά της Ε.Ε.

Είπα να το αφήσω να το πάρει το ποτάμι , αλλά μιας και απο δουλειά βαράω μύγες κάτσε να σου απαντήσω.sarcastic.

Το "τάχα" πως το συμπεραίνεις; Στο είπε ο Τσιρώνης;

Σου εξήγησα πως το συμπεραίνω , θα σου το ξαναπώ άλλη μία.
Ο Τσιρώνης μίλησε μια χαρά με τον Πρόεδρο του ΚΣ Τρικάλων.Εγω λοιπόν βγάζω το αυτονόητο συμπέρασμα ότι η προσέγγιση του ΚΣ Τρικάλων ήταν φυσιολογική με αίτημα να συζητηθούν τα θέματα του κυνηγίου , όπως και τελικά έτσι έγινε.
Γιατί ο Τσιρώνης μιλάει με την ηγεσία των κυνηγων στα Τρίκαλα και δεν μιλάει με την ηγεσία όλων των υπόλοιπων Ελλήνων κυνηγών;;;;;
Μήπως η προσέγγιση του Παπαδόδημα & σια ήταν τέτοια ώστε να υπάρξει ναυάγιο μεταξύ των κυνηγών και των θεσμών ώστε να φταίει ο Τσιρώνης και κατ επέκταση ο Τσίπρας και η κυβέρνηση;;;;
Εμένα λοιπόν Ο Τσιρώνης δεν μου είπε κάτι απλά βγάζω κάποια συμπεράσματα.
Εσένα ποιος σου είπε ότι δεν θέλει ο Τσιρώνης να δει τους κυνηγούς;;;;; Ο Παπαδόδημας;;;;;

Εσύ ρε φίλε θεωρείς ότι ανακάλυψες την Αμερική επειδή ανακάλυψες ότι η κυνηγητική ηγεσία πρόσκειται ιδεολογικά στην δεξιά. Συμφωνώ με αυτό που λες απόλυτα, αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις τι σχέση έχει η παύση των προνομίων κάποιας φατρίας, με την συρρίκνωση ή απαγόρευση της δραστηριότητας που "εκπροσωπεί"; Δηλαδή επειδή η ομοσπονδία των ταξιτζήδων ή των φαρμακοποιών ή των γιατρών, πρόσκειται στην δεξιά, θα πρέπει να μου απαγορευθεί η χρήση ταξί, φαρμακείου και γιατρού;

Δεν ανακάλυψα κάτι το ιδιαίτερο εγώ.Ο κόσμος το έχει τούμπανο........
Για τα άλλα που μου ζητάς εξηγήσεις πραγματικά μερικές φορές με κάνεις να θέλω να πηδηχτώ απο το παράθυρο.yel..yel.
Ο πρόεδρας με το Καγιέν φίλε μου και όλοι οι παρατρεχάμενοι του έχουν αποδείξει εμπράκτως ότι το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι το κυνήγι και ο Ελληνας κυνηγός.
Για να επανέλθουν λοιπόν στα χαμένα τους προνόμια πρέπει να φύγουν από την μέση αυτοί που τους ξεβόλεψαν και σε πληροφορώ δεν τους ενδιαφέρει ( ή μάλλον το επιδιώκουν) αν επέλθει απόλυτη ρήξη με τον υπουργό .
Εσυ βλέπεις μόνο έναν σαχλαμάρα αντικυνηγό υφυπουργό και φυσικά το ίδιο βλέπουμε όλοι μας.Εγω όμως βλέπω και κάτι άλλο.Βλέπω άτομα που που αδιαφορούν για τα πάντα , αδιαφορούν αν με τις πράξεις τους και την επιθετική τους πολιτική προξενήσουν κακό στην κυνηγετική οικογένεια .

Όταν θα έχουμε θα είναι πολύ αργά, γι΄αυτό κάνουμε αυτές τις συζητήσεις.

Άστο Γιώργο , οι συζητήσεις αυτές γίνονται για να βγει λάθος ο Τσίπρας, όλα τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ.
Αν ήθελες χωρίς πάθος να βρείς την άκρη θα καθόμασταν εδω τώρα και θα συζητάγαμε τον τρόπο και την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουν οι κυνηγοί προκειμένου να πλησιάσουν έναν υφυπουργό που είναι ξεκάθαρα αντικυνηγός .
Αν συνεχίσουν οι πρόεδροι και οι πάρεδροι την ιδια τακτικη σιγουρα δεν θα εχουμε καλά ξεμπερδέματα.Αντι να ακολουθήσουν τον δρομο της λογικής και του διαλόγου κανουν τελειως τα αντίθετα.
Δείχνεις να ξέρεις τι έχει γίνει μεταξύ των δύο πλευρών. Εξήγησε σε μας σε παρακαλώ μήπως μπορέσουμε να καταλάβουμε και εμείς. Ποια είναι η τακτική των προέδρων που πρέπει να αλλάξει σε σχέση με τον Τσιρώνη ώστε να υπάρξει βελτίωση των σχέσεων;
Σου εξήγησα πιο πάνω .Να αφήσουν τις κομματικές τους προτεραιότητες και να χαράξουν μια στρατηγική ήπιας προσέγγισης χωρίς μαγκιές και ανακοινώσεις .Μόνο έτσι ίσως να έχουμε αποτελέσματα σε αυτό το εχθρικό περιβάλλον .

Λοιπόν επειδή κουράστηκα να κάνω παραθέσεις κλείνω εδω λέγοντας το εξής.

Εμείς που προτιμήσαμε και εκλέξαμε με την ψήφο μας την παρούσα κατάσταση , το κάναμε με μια ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.Στείλαμε ανθρώπους να βγουν στην πρώτη γραμμή για να πολεμήσουν ( ισως και να αποτύχουν παταγωδώς).
Εσυ προτίμησες να στηρίξεις ανθρώπους που κρύβονται εκ του ασφαλούς πίσω απο ανεφάρμοστες επαναστατικές θεωρίες που δεν υπάρχει περίπτωση να υλοποιηθούν ούτε στον αιώνα τον άπαντα.

Εγώ όχι μόνο δεν λυπάμαι για τις επιλογές σου και για τον τρόπο που σκέφτεσαι αλλά αντιθέτως χαίρομαι που μπορούμε να συζητάμε και να διαφωνούμε.
Τα συμφέροντα του λαού είναι δουλειά του ίδιου του λαού να κρίνει ποια είναι.

Last edited by a moderator:
Μήπως η προσέγγιση του Παπαδόδημα & σια ήταν τέτοια ώστε να υπάρξει ναυάγιο μεταξύ των κυνηγών και των θεσμών ώστε να φταίει ο Τσιρώνης και κατ επέκταση ο Τσίπρας και η κυβέρνηση;;;;
Τον δράκο ξέχασες να βάλεις στο παραμύθι.... .sarcastic.
Όλο το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον του Τσίπρα ... .very funny.
Κατά τα άλλα εγώ έχω εμμονές.
Ρε Διονύση, διαβάζεις αυτά που γράφεις; Αυτός ο άνθρωπος που έχει επιλέξει ο Τσίπρας για την θέση αυτή εκπροσωπεί μια μερίδα φανατικών οι οποίοι όποτε γίνεται κάποιο ατύχημα δεν ντρέπονται να δηλώσουν και δημόσια για τον άτυχο, καλά να πάθει και θα μου πεις τώρα για τις καλές προθέσεις των οικολόγων;

Στο θέμα όμως με τον ΚΣ Τρικάλων σου έχω απαντήσει και επειδή το επαναφέρεις μάλλον δεν διαβάζεις αυτά που γράφω. Αυτό είναι το προσβλητικό και όχι η κριτική στις απόψεις του άλλου. Αμφισβητώ λοιπόν την εγκυρότητα του δημοσιεύματος για "καλό κλίμα" στο δημοσίευμα που παρέθεσες σχετικά με τον ΚΣ Τρικάλων, όπως και συ αμφισβητείς οποιοδήποτε ανυπόγραφο δημοσίευμα παραθέσει κάποιος που δεν τα λέει καλά για τον Σύριζα.

Εσένα ποιος σου είπε ότι δεν θέλει ο Τσιρώνης να δει τους κυνηγούς;;;;; Ο Παπαδόδημας;;;;;
Γ. Τσιρώνης : "Το κυνηγι ειναι κατι που πλεον ειναι εκ του περιττου...." . Θες κι'άλλα; Τι απίστευτος έρωτας είναι αυτός με τον Σύριζα ρε φιλαράκι; Θα υπερασπιστείς και τον Τσιρώνη τώρα; Που στην τελική μόνο δημοκρατική δεν είναι η θέση του αφού δεν προέκυψε από ψήφους του Λαού αλλά μπήκε φυτευτός.

Για να επανέλθουν λοιπόν στα χαμένα τους προνόμια πρέπει να φύγουν από την μέση αυτοί που τους ξεβόλεψαν και σε πληροφορώ δεν τους ενδιαφέρει ( ή μάλλον το επιδιώκουν) αν επέλθει απόλυτη ρήξη με τον υπουργό .
Εσυ βλέπεις μόνο έναν σαχλαμάρα αντικυνηγό υφυπουργό και φυσικά το ίδιο βλέπουμε όλοι μας.Εγω όμως βλέπω και κάτι άλλο.Βλέπω άτομα που που αδιαφορούν για τα πάντα , αδιαφορούν αν με τις πράξεις τους και την επιθετική τους πολιτική προξενήσουν κακό στην κυνηγετική οικογένεια .

Κάτσε γιατί τώρα είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο ... .llk.
Πές μας ρε άνθρωπε τι ξέρεις και δεν το λες; θέλει ο Τσιρώνης να τους δει και δεν πάνε αυτοί; Κάνουν πείσματα; Γιατί δεν μας εξηγείς;
Και κάτι άλλο, σε τι ακριβώς έχει ξεβολέψει ο Τσιρώνης τον Παπαδόδημα;
Ποια προνόμια έχασε ο Παπαδόδημας από τον Τσιρώνη;

Άστο Γιώργο , οι συζητήσεις αυτές γίνονται για να βγει λάθος ο Τσίπρας, όλα τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ.
Όχι φιλαράκι, εσύ μπορεί να τον έχεις θεοποιήσει αλλά εγώ δεν ξοδεύω τόσο χρόνο γι'αυτόν. Αν ήθελα να κάνω κακό στον Τσίπρα δεν θα ασχολιόμουν με το κυνήγι, θα αναπαρήγαγα καθημερινά τα χιλιάδες ψέματα που έταξε προεκλογικά. Στ' αρ...α μου ο Τσίπρας, το κυνήγι με ενδιαφέρει.

Σου εξήγησα πιο πάνω .Να αφήσουν τις κομματικές τους προτεραιότητες και να χαράξουν μια στρατηγική ήπιας προσέγγισης χωρίς μαγκιές και ανακοινώσεις .Μόνο έτσι ίσως να έχουμε αποτελέσματα σε αυτό το εχθρικό περιβάλλον .

Εμένα πάλι αυτό μου θυμίζει παλαιοκομματικό πολιτικό μοντέλο. Εμένα μου αρέσουν οι σκληρές διαπραγματεύσεις όπως φαντάζομαι αρέσουν και σε σένα....;) Πως ξαφνικά έγινες τόσο μαλακός στην διεκδίκησή των κεκτημένων σου;

Εσυ προτίμησες να στηρίξεις ανθρώπους που κρύβονται εκ του ασφαλούς πίσω απο ανεφάρμοστες επαναστατικές θεωρίες που δεν υπάρχει περίπτωση να υλοποιηθούν ούτε στον αιώνα τον άπαντα.

Εγώ βασικά φιλαράκι την Κυριακή των εκλογών, ήμουν χωμένος μέσα στις λάσπες κυνηγώντας πάπιες στο Δ του Έβρου. Αν είχα τόση καύλα όση περιγράφεις θα περίμενα να πάω μια μέρα μετά. Στην τελική όμως μην μιλάς για επαναστατικές θεωρίες γιατί η καθημερινότητα άλλα δείχνει.
Ο Σοσιαλισμός είναι πιο ρεαλιστικός και αναγκαίος από ποτέ.

Για μένα λάθος όσοι είναι κυνηγοί και ψήφισαν τους αντικυνηγούς... απλά πράγματα έτσι..
Δεν περιγράφω άλλο .&-

Σεβαστή όμως η επιλογή των.

λοιπον κατ αρχην καλημερα σας.για να καταλαβετε που βαδιζουμε απο εφετος σημερα στα κυνηγετικα νεα διαβασα αρθρο του μηνα ιορδανογλου ο οποιος αναφερει οτι η συζητηση που εγινε με τον τσιρωνη και τον προεδρο του κυνηγ.συλλογου τρικαλων ειχε ως θεμα την καταργηση της ομοσπονδιακης θηροφ.εμενα καποιος μπορει να μου πει τι δουλεια εχει ο προεδρος των τρικαλων να συζητησει κατι που αφορα μονο την κσε και πιθανως και την πεβεκε και να συμφωνησει με τον τσιρωνη οτι πρεπει να καταργηθει????και ο τσιρωνης γιατι συζηταει μονο μ αυτον και οχι με τους υπολοιπους 200000 μεσω κσε??????????αν λοιπον εμεις οι ιδιοι βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας τοτε ΜΠΡΑΑΑΑΑΒΟΟΟΟΟ ΜΑΣ.επισης στο ιδιο αρθρο αναφερει οτι υπαρχουν σκεψεις χωρις κατι επισημο για μειωμενη διαρκεια κυνηγιου και απαγορευση ορισμενων ειδων

Δεν έχω χρόνο να ψάξω λίγο το βιογραφικό του προέδρου του ΚΣ Τρικάλων και αν έχει ο Τσιρώνης κάποια σχέση με την περιοχή. Όλο και κάποιο συμπέρασμα θα έβγαινε.

Ίσως έχει και θετικά για το κυνήγι η περίοδος που διανύουμε.
Αν δεν ψηφιστεί η συμφωνία από την κοιν. ομάδα του συριζα, πέφτει και πάμε σε
εκλογές σύμφωνα με δημοσιεύματα στις 9 Αυγ.
Άρα δεν θα είναι υπουργός ο Τσιρώνης ή πιστεύω δεν θα αναλάβουν το κόστος να βγάλουν ρυθμιστική
με περικοπές και να έχουν και άλλους απέναντί τους εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

Αν δεν ψηφιστεί η συμφωνία από την κοιν. ομάδα του συριζα
Θα ψηφιστεί για δύο λόγους, ο ένας είναι για να μην δικαιώσουν τον Σαμαρά περί αριστερής παρένθεσης και ο άλλος για να προσπαθήσουν σε βάθος 4ετίας να κάνουν ότι μπορούν από αυτά που υποσχέθηκαν... :)

Θα ψηφιστεί για δύο λόγους, ο ένας είναι για να μην δικαιώσουν τον Σαμαρά περί αριστερής παρένθεσης και ο άλλος για να προσπαθήσουν σε βάθος 4ετίας να κάνουν ότι μπορούν από αυτά που υποσχέθηκαν... :)

Μακάρι...

λοιπον ερωτηση προς ολους.τωρα που τελειωσαμε με τις συμφωνιες κ.τ.λ μηπως εχει κανεις κανα νεο για το τι θα γινε με τις αδειες εφετος?????οποιαδηποτε πληροφορια καλοδεχουμενη

Για άδειες δεν έχω, η πληροφορία που έχω από συγγενή που το επάγγελμα του έχει να κάνει με κτηνο-πτηνοτροφικές τεχνολογίες (δεν ξέρω ακριβώς την ειδικότητα), είναι ότι έχουν σκοπό να γεμίσουν όλη την Ελλάδα φασιανούς, με ότι αυτό συνεπάγεται ... ;)
Ίσως είναι ένας νέος έμμεσος τρόπος για απαγορεύσεις.

Back