Κυνήγι & Πολιτική

αυτο ακριβως θελουν να πετυχουν.να διχαζομαστε μεταξυ μας.αυτο που μας ενδιαφερει αυτη τη στιγμη ειναι το κυνηγι.ας επικεντρωθουμε σ αυτο και οτι υποστηριζει ο καθ ενας απο εμας ειναι προσωπικη του υποθεση και καθολου κατακριτεα.μη μοιασουμε κι εμεις στη μαμημενη γενια του πολυτεχνειου που μας αποτελειωσε.και για να μην παρεξηγηθω αναφερομαι στους πολιτικους αυτης της γενιας

αυτο ακριβως θελουν να πετυχουν.να διχαζομαστε μεταξυ μας.αυτο που μας ενδιαφερει αυτη τη στιγμη ειναι το κυνηγι.ας επικεντρωθουμε σ αυτο και οτι υποστηριζει ο καθ ενας απο εμας ειναι προσωπικη του υποθεση και καθολου κατακριτεα.μη μοιασουμε κι εμεις στη μαμημενη γενια του πολυτεχνειου που μας αποτελειωσε
χαχαχχαχα με ποιον να διχαστούμε;;;;Με τον Γιώργο;;;;.sarcastic..sarcastic.
Παλιές σχέσεις που στηρίζονται στην αλληλοεκτίμηση και στον σεβασμό.

Απλά με ζηλεύει επειδή είμαι πιο όμορφος.banana..banana.

Συνάδελφοι καλησπέρα!Το πρόβλημα εγω πιστευω είναι ότι οι εκπροσωποι των κυνηγων δεν εχουν ενεργο δραση στα προβλήματα του κλαδου μας από την στιγμη που εχουν στηριγμα τους τοσες χιλιαδες ενεργους κυνηγους μαζι τους!Ηδη επρεπε να εχουμε κανει μια πορεια διαμαρτυριας η εστω οι εκπροσωποι μας μια συναντηση αν δεν θελει ο υπουργος με τον πρωθυπουργο η ακομη κ με τον προεδρο της Δημοκρατιας!Τελευταια στιγμη θα τρεχουμε κ δεν θα προλαβαίνουμε!Δημοκρατια εχουμε κ στην Ευρωπη ανήκουμε ακομη από οσο ξερω αρα γιατι μια ζωη να εχουμε τετοια μεταχειριση?Τωρα οσο αφορα τα κομματικα αυτά εφαγαν-τρωνε -κ θα τρωνε μια ζωη την Ελλαδα αν δεν ενωθουμε μονο ευθύνες θα ριχνει ο ενας στον άλλο κ αποτέλεσμα τιποτα(δεν ανηκω πουθενα κομματικα κ ουτε προκειτε θεωρω ότι είμαι ελευθερος νοημων ανθρωπος για να κρινω)!

Ηδη επρεπε να εχουμε κανει μια πορεια διαμαρτυριας η εστω οι εκπροσωποι μας μια συναντηση αν δεν θελει ο υπουργος με τον πρωθυπουργο η ακομη κ με τον προεδρο της Δημοκρατιας!
Στην πορεία διαμαρτυρίας θα ήμασταν εγώ και σύ, όσο για τους εκπροσώπους μας, καλά παλικαράκια είναι κι'αυτοί. Είμαστε εγκλοβισμένοι ....

http://www.ihunt.gr/content/g-tsironis-kynigi-einai-kati-poy-pleon-einai-ek-toy-perittoy
.micle..micle.
Το παιχνιδι ειναι καλα στημενο
Στην αρχη βαζουν φωτια και καιγοντας ολα τα δαση
Μετα τοποθετουν πιονια τυπου Μπιρμπιλως-Τσιρωνη κτλ που με την οικολογικη συνειδηση που τους διακατεχει αμαυρωνουν με τις δηλωσεις τους μια ολοκληρη κοινωνικη ομαδα ανθρωπων που με την παρουσια τους στην υπαιθρο χαλανε τα πρασινα σχεδια για εμπλουτισμο των βουνοκορφων με ανεμογεννητριες αιολικα παρκα που θα αποφερουν χιλιαδες οικολογικα ευρωπουλα στις τσεπες των Οικολογουντων Υπουργων
Μολις λοιπον με την προπαγανδα τους και με την λασπολογια τους καταφερουν να κερδισουν την εμπιστοσυνη χιλιαδων απονηρευτων ψηφοφορων στρεφοντας τους εναντιον της κυνηγετικης οικογενειας
περνανε απο το ταμειο να εισπραξουν την πρασινη οικολογικη προμηθεια υπερ των εταιρειων που τους τοποθετησαν στην εξουσια
Περαστικα μας

Στην πορεία διαμαρτυρίας θα ήμασταν εγώ και σύ, όσο για τους εκπροσώπους μας, καλά παλικαράκια είναι κι'αυτοί. Είμαστε εγκλοβισμένοι ....
Φιλε Γιωργο δεν μπορω να διανοηθω να είναι γεματη πουστακια η Αθηνα κ να κανουν παρελαση οι στριγκοφοροι κ να μην μπορούμε να κανουμε οι κυνηγοι!Αμα είναι ετσι ας παμε να σφραγισουμε τα οπλα να τελειώνουμε αλλα πρωτα πρεπει να γινει μια κινηση οργανωμενη από τους κυνηγοπατερες της χωρας μας!Μονο την οικογενεια του να κατεβασει μαζι του ο καθενας συνάδερφος θα δωθει δυνατο παρων!

Είναι χρόνια που μιλάω για μια πορεία αλλά ποιος να την διοργανώσει βρε Γιώργο; Οι πολιτικές καταβολές της ηγεσίας της ΚΣΕ δεν της επιτρέπουν τέτοιες κινήσεις.
Από την άλλη έχουμε και το Κόμμα των Ελλήνων Κυνηγών που όταν τους ρωτάς κάτι για το κυνήγι σου λένε "δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι, η Ελλάδα έχει κυνηγητική ηγεσία" .
Ποιος να την διοργανώσει αυτήν την κίνηση; Μόνο η ΚΟΜΑΘ έχει δείξει σοβαρά δείγματα αλλά φαντάζομαι και αυτοί δεν θα μπορούν σηκώσουν δικό τους μπαϊράκι.
Είμαστε εγκλοβισμένοι στα λαμόγια ....

καλησπέρα κι από μένα :)
κάθε χρόνο τέτοια εποχή λίγο πριν λίγο μετά αρχίζει αυτή η συζήτηση με το ίδιο πάντα θέμα <<κυνήγι>> και τον ίδιο τίτλο <<Φλεβάρης>>
πάντα λοιπόν ο εκάστοτε υπουργός είναι κακός και αντικυνηγός
από εκεί λοιπόν ξεκινούν οι εικασίες και οι δήθεν πληροφορίες ότι μας κοβουν τον Φλεβάρη.....περνάει ο καιρός και αφού έχουμε περάσει γενεές 14 υπουργό ΚΣE οικολόγους ομοσπονδίες κυνηγετικούς συλλόγους κ.λ.π. καταλήγουμε να κυνηγάμε και τον Φλεβάρη
εγώ φέτος λέω να τ αλλάξω και να πω ότι άκουσα δεν κόβεται ο Φλεβάρης αλλά θα υπάρξουν μειώσεις ημερολογιακά για κάποια θηράματα και το χειρότερο ότι μπορεί να κυνηγάμε 2-3 φορές την εβδομάδα
τι λοιπόν είναι χειρότερο απο τα 2.........και τα 2
μην σας τρελλαίνω όμως,τα έχω ακούσει αλλά δεν τα πιστεύω και τα 2, γιατί δεν έχει γίνει συνάντηση ακόμα και τίποτα μα τίποτα δεν είναι σίγουρο
περιμένω από τους σημερινούς να δω ......το παλεύουν η με δουλεύουν;;;;;......αλλά αυτή είναι συζήτηση για την επικαιρότητα ;):)
Πορεία είπε ο φίλος Γιώργος(GEO85).....ναι είμαι σύμφωνος και θα είμαι εκεί.....αλλά όπως λέει κι ο άλλος φίλος Γιώργος(Altair)οι τρείς μας θά είμαστε για τον λόγο ότι είμαστε μακρυα απ αυτό΄που έπρεπε να μας ενώνει .....τον κυνηγετικο μας σύλλογο :(

Βγάζω άδεια 21 χρόνια ανελλιπώς και δεν θυμάμαι να άκουγα κάθε Ιούνιο ότι θα κοπεί ο Φλεβάρης. Από σένα και τον Διονύση το άκουσα αυτό.

Βγάζω άδεια 21 χρόνια ανελλιπώς και δεν θυμάμαι να άκουγα κάθε Ιούνιο ότι θα κοπεί ο Φλεβάρης. Από σένα και τον Διονύση το άκουσα αυτό.
1-2 λοιπόν στο σκόρ μνήμης :)
αν θέλουν ας βοηθήσουν και άλλοι γιατί όντως μπορεί να μην θυμάμαι καλά

Εγώ ξέρω ότι οι τύποι δουλεύουν μακροπρόθεσμα και παράλληλα μετρούν δυνάμεις. Κάθε χρόνο διασπείρουν τις φήμες. Λέγε-λέγε στο τέλος θα χτυπήσουν όταν πρέπει και εμείς μετά θα ξύνουμε το κεφάλι μας γι΄ αυτό που έγινε...

Το δίλημμα για εμάς είναι: Σιωπούμε για να μην γίνει ντόρος ή ενεργούμε ακαριαία και αποφασιστικά ώστε να τους κόψουμε τον αέρα;
Η απάντηση για το πρώτο είναι ότι εμείς δεν θα σιωπήσουμε και αντίθετα θα το κάνουμε ακόμη πιο γνωστό γιατί από τη φύση μας, μας αρέσουν οι θεωρίες, τα παρασκήνια και φιλολογικές συζητήσεις αλλά χωρίς πράξεις.
Η απάντηση για το δεύτερο είναι μια ερώτηση: Ποιος θα ενεργήσει άραγε ακαριαία και αποφασιστικά;

Πρωτη φορα ακους οτι θα μας κοψουν τον Φλεβαρη ;;;;;
Αντε γεια .yelling..ha ha ha..buy buy.

Για πες μας Χρήστο την γνώμη σου αυτό.

Κανονικά θα έπρεπε η απάντηση να ερχόταν αυθόρμητα και αυτή να ήταν οι θεσμοί ή τα όργανα που μας εκπροσωπούν. Αλλά Γιώργο σχεδόν όλοι γνωρίζουμε την απάντηση...

Ο Φλεβάρης λεβέντες είναι τελευταίο "φρούτο"... και όχι τόσο παλιό ...
Διάβασα και την παράθεση του Χρήστου για το ΨΗΦΙΣΜΑ Της Γενικής Συνέλευσης της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος....

Είναι αυτά που έχουμε κουβεντιάσει παραπάνω...

Ενα δεν καταλαβαίνω... πώς εγώ που είμαι αντικυνηγός δεδηλωμένος... στην απόφαση μου ώς θεσμός του κράτους(αρμόδιος Υπουργός) δεν θα επηρεαστώ από τις προσωπικές μου απόψεις και θα αποφασίσω με βάση τις μελέτες και τα στοιχεία και τους αριθμούς που τεκμηριώνουν την αναγκαιότητα ύπαρξης του κυνηγίου....

Θα φανεί... αλλά οι ενδείξεις είναι ... μάλλον απογοητευτικές ... για την ώρα

Τι μου θυμίζει το δημοσίευμα!!!.xm..xm..xm.

"""""Αξίζει όμως να σημειώσουμε ότι, οι επιλογές του παρελθόντος για λύση των κυνηγετικών προβλημάτων μέσω των προσωπικών γνωριμιών και της ΄΄καπατσοσύνης΄΄ των …αναντικατάστατων κ Παπαδόδημα, Καραγιάννη, Σταθόπουλου κ.λ.π όπως φαίνεται δεν πιάνουν πλέον τόπο. Ο εφησυχασμός δεκαετιών, ο καλά σχεδιασμένος εγκλωβισμός και η αιχμαλωσία των κυνηγών στην ετήσια ΄΄ρυθμηστική απόφαση΄΄ φαίνεται πως θα έχει ακριβό τίμημα. Η απαράδεκτη πρακτική των παντοδύναμων κυνηγετικών Ομοσπονδιών και της ΚΣΕ να αντιμετωπίζουν τους κυνηγούς ως ΄΄άδειες΄΄ και όχι ως ελεύθερους πολίτες ίσως φτάνει στο τέλος της και μαζί τα χουντικά καταστατικά τα οποία εξασφαλίζουν την αδιάλειπτη επανεκλογή των ίδιων προσώπων για 20 και 30 χρόνια με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό….

Όμως όπως φαίνεται οι ηγέτες των 174.000 κυνηγών (όποιος δεν βγάλει μια χρόνια άδεια διαγράφεται από τον Κυνηγετικό Σύλλογο) πληρώνουν, πέρα από την επιλογή τους να εμφανίζονται ως αναντικατάστατοι σωτήρες του κυνηγίου, και το τίμημα της προεκλογικής τους ταύτισης με την Νέα Δημοκρατία. Ποιος δεν θυμάται τις οργανωμένες επιθέσεις τους κατά του ΣΥΡΙΖΑ και την ανοικτή προτροπή για στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Άλλωστε ο κ Νίκος Σταθόπουλος, πρόεδρος της ΚΟΣΕ και μέλος της διοίκησης της ΚΣΕ, στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος με την Ν. Δ προτάσσοντας την κυνηγετική συνδικαλιστική ιδιότητά του πολιτικοποιώντας με τον πλέον αντιδεοντολογικό τρόπο τις κυνηγετικές οργανώσεις.. Διαβάστε το ψήφισμα της ΚΣΕ, δείτε τα σχετικά λίνκ με τις παραπομπές στην προεκλογική περίοδο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα."""""

http://kynoclub.gr/2015/06/08/πανικός-και-ψήφισμα-της-κσε-που-εκλιπα/

Back