Και όταν κάτι κάνουν σαν τα γύφτικα σκερπανια το βγάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,ας έβγαζαν πόσους ελέγχους κάνουν τον χρόνο και πόσους βρήκαν να παρανομουν ,τους παίρνεις τηλέφωνο και εάν δεν είναι δίπλα δεν έρχονται ποτέ ,άσε που πολλές φορές τηλεφωνας και ως δια μαγείας στα καπάκια ο Νταλάρας σωπαίνει ,εάν όμως ήταν άλλος από άλλοι περιοχή θα του έκοβαν των κωλο και καλά θα έκαναν ,εάν γράψουμε όλοι μας εδώ μέσα πόσες φορές έχουμε ελεγχθεί θα βγουν συμπεράσματα για το τι κάνει η θυροφυλακη ,εγώ είμαι 42 ετών και μια φορά εχω ελεγχθεί και αυτήν την φορά άνοιξα το παράθυρο στο αυτοκίνητο γυρισμος από πέρδικες 5 η ώρα το απόγευμα κατάκοπος για να του πω καλησπέρα και ο τύπος με έβαλε να βγάλω μέχρι και της τσάντες από το πορτμπαγκάζ για να δει εάν έχω κρύψει λαγούς και πέρδικες .Φτάσαμε στο σημείο να κοροιδευομαστε και μεταξύ μας ως προς το κομμάτι της θυροφυλακης .Για να λέμε ότι πληρώνουμε από μόνοι μας μιας και το κράτος είναι αυτό που είναι για την παταξη της λαθροθηρίας είναι καλά ,από εκεί και πέρα ουσιαστικά η θυροφυλακη υπάρχει για να υπάρχει και όχι γιατί επιτελούν έργο .