Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ήθελα να ξερα σε ποια ΓΣ και με ποια απαρτία αποφασίστηκε τέτοια κίνηση και ποιοι κυνηγοί ερωτήθηκαν, γιατί θα ακούσουμε πάλι να μας κουνάνε το δάχτυλο, όταν με την ανευθυνότητα τους θα μας κόψουν διά νόμου το κυνήγι!
Και τότε θέλω πάλι να δω σχόλια για το καλό του κυνηγιού ότι χρειαζόμαστε ενότητα και στήριξη στην ΞΕ και όχι δηκτικά σχόλια για τον κύριο με το ξυπόλητο κεφάλι!!!!
Πάρτε ενότητα και στήριξη τώρα, όσο σας ζητούσαν και καλά συμμετοχή, σας έσκαψαν ένα λάκκο "να" με το συμπάθειο!!!
Τέτοια "μπαλαρα" ούτε η Μπιρμπίλη ούτε ο Τσιρώνης έπαιξαν, ούτε καν ο Αγγελέτος....
Κι όποιος έχει μέσα του ενοχή (που του τη μπόλιασαν τώρα) ότι δε συμμετείχε ενεργά μέχρι τώρα, πάλι καλά που δε συμμετείχε, διότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες!!!!
Μην ξεχάσουμε να ζητήσουμε τα λεφτά μας πίσω....
:mad: :mad: :mad: :mad:
Όλοι αυτοί μας πολέμησαν λυσσαλέα κι εμείς διαλυωμαστε μόνοι μας

Μια τραγικη αποφαση....εφοσον ολοι εχουμε πληρωσει για φετος κανονικα τις αδειες μας. Δεν ειναι πληττομενοι! .

Μια τραγικη αποφαση που πλητει τα συμφεροντα των νομιμων κυνηγων.

Μια τραγικη αποφαση που θα την βρουμε μπροστα μας.

Τραγικοι και οσοι απο εμας ζητουσαν την αποφαση αυτη ως μετρο πιεσης στην κυβερνηση.

Κοντοφθαλμες πολιτικες...δυστηχως!
Το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσε να έχει και η αστυνομία και να μας αφησει στο έλεος του κάθε εγκληματία.Η θηροφυλακη λειτουργεί όλο το χρόνο και όχι μόνο τη περίοδο κυνηγιού.

Καλημερα σύντροφοι!

Locked but not down!

Η σημερινή "αοπλη" βόλτα αφιερώνεται σε όλους τους φίλους κυνηγούς που σέβονται τον εαυτό τους αλλά και τους υπόλοιπους που τηρουν τα μέτρα για την ασφάλεια όλων μας και δεν μπορουν να πανε ουτε στο κοντινό βουνο!

Υπομονή αδέρφια.....θα κερδίσουμε!!!

ΥΓ: πουλιά υπάρχουν!

Attachments

• received_732667707333873.jpeg
    received_732667707333873.jpeg
    66,7 KB · Προβολές: 42
  • 20201115_090456.jpg
    20201115_090456.jpg
    577,4 KB · Προβολές: 42
Λαθος κυριοι... Μεγα λαθος.. Οταν δημιουργηθηκε η θηροφυλακη πριν πολλα χρονια, αν θυμομαστε ολοι, αριθμουσαμε 200-220.000 αδειες το χρονο. Με βαση τις τοτε μελετες εκπονηθηκε το προγραμμα των προσληψεων, τοτε. Στην πορεια, οι αδειες αρχισαν να ελατωνονται, χρειασθηκαν επιπλεον προσληψεις με βαση τις αναγκες των Ομοσπονδιων και δυστυχως οι αδειες συνεχως συρικνωνοντουσαν, με το τραγικο το φετινο, να ειναι πολυ λιγοτερες του αναμενομενου οριακα. Συνετελεσε και η πανδημια σε αυτο. Βλεπουμε τι γινεται παντου..
Απο τα εσοδα των Ομοσπονδιων πληρωνονται θηροφυλακες-εξοδα κινησης αυτων- ενισχυσεις συλλογων κλπ, κλπ...
Αν δουμε λοιπον και τι εισπρατει το κρατος (ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ κλπ) ειναι ευνοητο τα οικονομικα να ειναι σε δυσχερεστατη κατασταση.
Οσο για το χερι στο μελι ή δεν ξερω τι αλλο ακουγεται, υπαρχει ο συνεχης κρατικος διαχειρηστικος ελεγχος.
Μη βγαζουμε ευκολα συμπερασματα. Οπως καμμια αποφαση δεν περνεται αβιαστα απο κανεναν και κατα μόνας.

Ολοι σαπιοι ειναι....γι'αυτο κρατουν και τις ''καρεκλες''....τους μισθους των θηραφυλακων θα σκεφτουν......
Δειξτε ή πειτε μου ΕΝΑΝ που εβαλε το δαχτυλο στο μελι.....και μετα δεν το εγλειψε!!!
Κύριε Νίκο αν το μέλι είναι χαρουπόμελο προσωπικά δεν θα το δοκιμάσω καν .big smile.

Οσο για το χερι στο μελι ή δεν ξερω τι αλλο ακουγεται, υπαρχει ο συνεχης κρατικος διαχειρηστικος ελεγχος.
Και τους έχουμε εμπιστοσύνη; Αν υπήρχε σωστή διαχείριση και έλεγχος από το κράτος σε πολλά πραγματα ...τώρα δεν θα μιλούσαμε για λοκνταουν,απαγορεύσεις κτλ..
Οπως καμμια αποφαση δεν περνεται αβιαστα απο κανεναν και κατα μόνας.
Είδαμε την ανακοίνωση του προεδρου για το Καραουλι...παρά την απαγορευση εγώ θα πάω...
Δεν απαντάω για να έρθω σε αντιπαράθεση μαζι σου αλλά όλα μας δείχνουν ότι γίνονται χωρίς τον παραμικρό σχεδιασμό...και χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες....

Για μενα καλα κανουν και βγαζουν τους θυροφηλακες σε αναστολη....(εξαλου θα πληροθουν απο την κυβερνηση απο οτι λενε σαν πλητομενοι απο το ιο).....εστο και για εκβιασμο..αφου με το ετσι θελω ο χαλβας...να μας κοψη το κυνηγι ας παει να προσεχη μονος την φυση.........η γνωμη ειναι εντελος προσοπικη και δεν θελο να ερθω σε αντιπαράθεση με κανεναν

Και τους έχουμε εμπιστοσύνη; Αν υπήρχε σωστή διαχείριση και έλεγχος από το κράτος σε πολλά πραγματα ...τώρα δεν θα μιλούσαμε για λοκνταουν,απαγορεύσεις κτλ..

Είδαμε την ανακοίνωση του προεδρου για το Καραουλι...παρά την απαγορευση εγώ θα πάω...
Δεν απαντάω για να έρθω σε αντιπαράθεση μαζι σου αλλά όλα μας δείχνουν ότι γίνονται χωρίς τον παραμικρό σχεδιασμό...και χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες....
Σιγουρα υπαρχουν και τα λαθη, οπως και οι αυθορμητες παρορμησεις απο ολους μας...

Λαθος κυριοι... Μεγα λαθος.. Οταν δημιουργηθηκε η θηροφυλακη πριν πολλα χρονια, αν θυμομαστε ολοι, αριθμουσαμε 200-220.000 αδειες το χρονο. Με βαση τις τοτε μελετες εκπονηθηκε το προγραμμα των προσληψεων, τοτε. Στην πορεια, οι αδειες αρχισαν να ελατωνονται, χρειασθηκαν επιπλεον προσληψεις με βαση τις αναγκες των Ομοσπονδιων και δυστυχως οι αδειες συνεχως συρικνωνοντουσαν, με το τραγικο το φετινο, να ειναι πολυ λιγοτερες του αναμενομενου οριακα. Συνετελεσε και η πανδημια σε αυτο. Βλεπουμε τι γινεται παντου..
Απο τα εσοδα των Ομοσπονδιων πληρωνονται θηροφυλακες-εξοδα κινησης αυτων- ενισχυσεις συλλογων κλπ, κλπ...
Αν δουμε λοιπον και τι εισπρατει το κρατος (ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ κλπ) ειναι ευνοητο τα οικονομικα να ειναι σε δυσχερεστατη κατασταση.
Μη βγαζουμε ευκολα συμπερασματα. Οπως καμμια αποφαση δεν περνεται αβιαστα απο κανεναν και κατα μόνας.
Τζακ (συγγνώμη δεν ξέρω το όνομα σου)
γιατί κανείς τον δεξί ψάλτη της κσε συνεχώς...
Είσαι μέλος των ατόμων που κάνουν πως διοικούν τους κυνηγούς;
Καλά δεν έβαλαν πέρυσι ένα πόσο επιπλέον με το αιτιπλογικο πως μειώθηκαν πιω αδειες και πρεπει να καλύψουμε την θηροφυλακη...
Μάλιστα καινφετος διατηρηρηθηκε η επιπλέον χρέωση και ξαναανταποκριθηκαμε όλοι που βγάλαμε άδεια.
Δεν άκουσα να λένε ότι δεν βγαίνει η χρονιά.
Τώρα το είδαν πως ειμαστε λίγοι και δεν φτάνουν τα μουρμούρα για την θηροφυλακη;;;

αυτη τη στιγμη στο σεφ γίνεται της πουτανας, μενω διπλα και ουτε σε αγώνες του γαυρου δνε ειχε τοσο κοσμο... το κυνήγι μας φταιει μην αρχισω να βριζω
Το ίδιο και στο πάρκο του Τρίτση.( Καθόμουνα και κοιταγα της πάπιες)

Για μενα καλα κανουν και βγαζουν τους θυροφηλακες σε αναστολη....(εξαλου θα πληροθουν απο την κυβερνηση απο οτι λενε σαν πλητομενοι απο το ιο).....εστο και για εκβιασμο..αφου με το ετσι θελω ο χαλβας...να μας κοψη το κυνηγι ας παει να προσεχη μονος την φυση.........η γνωμη ειναι εντελος προσοπικη και δεν θελο να ερθω σε αντιπαράθεση με κανεναν
Μέγα λάθος Ηλία μου, η χαρά του λαθροθηρα ειναι αυτη η απόφαση......Αλήθεια πιστεύεις οτι θα ιδρώσει το αυτί τους.....χεστηκανε για τις μπεκατσες, τους λαγούς και τα λοιπά θηράματα που θα αφανίσουν οι λαθροθήρες. Παλι σε μας θα γυρίσει μπούμερανγκ η απόφαση.....

Εγώ έχω να πω ότι φτάσαμε εν έτει 2020 όπου διαπραγματευομαστε τη δημοκρατία κ την ελευθερία μας....όποιος θέλει ας το χει υποψην του στη πορεία....γτ θα αρχίσουν να ακούγονται πολλά για άμεση ετοιμότητα για τρομερή ταχύτητα στις αποφάσεις κλπ κλπ..εγώ προσωπικά άσχετα με το κυνήγι που δν μπορούμε να παμε το θεωρώ αδιανόητο να Μ επιβάλει κάποιος χωρίς σχέδιο κ προγραμματισμό αν θα βγω πότε θα βγω πως θα βγω κ πόση ώρα θα βγω.....

Φτάσαμε στο σημείο να κοροιδευομαστε και μεταξύ μας ως προς το κομμάτι της θυροφυλακης .Για να λέμε ότι πληρώνουμε από μόνοι μας μιας και το κράτος είναι αυτό που είναι για την παταξη της λαθροθηρίας είναι καλά ,από εκεί και πέρα ουσιαστικά η θυροφυλακη υπάρχει για να υπάρχει και όχι γιατί επιτελούν έργο .

Κύριε Νίκο αν το μέλι είναι χαρουπόμελο προσωπικά δεν θα το δοκιμάσω καν .big smile.
Ελατήσιο Bill, ελατήσιο!!! Μακράν το πιο αγαπημένο μου!!! Εάν πεινάω, μπορώ να φάω και μια γυάλα του κιλού από δαύτο σκέτο με ένα κουτάλι της σούπας...!!!

Μέγα λάθος Ηλία μου, η χαρά του λαθροθηρα ειναι αυτη η απόφαση......Αλήθεια πιστεύεις οτι θα ιδρώσει το αυτί τους.....χεστηκανε για τις μπεκατσες, τους λαγούς και τα λοιπά θηράματα που θα αφανίσουν οι λαθροθήρες. Παλι σε μας θα γυρίσει μπούμερανγκ η απόφαση.....
Γιαννη μου σηκονη μεγαλη συζήτηση τι κανει καλα η θυροφηλακι και τι οχι.. αλλα καλητερα να σταματησουμε εδω ...πηστευω να καταλαβενης τον λογο....παραδηγματα εχουμε παρααααα πολλα.... και η δυο.... και ολλοι μας

Status
Not open for further replies.
Back