Η ουσία ποια είναι ..τα λόγια πολλά..
Αυτό που το πας...Πως πλήττεται σαν επιχείρηση δεν έχω καταλάβει.
Κώστα την θυροφυλακη την έχουμε πληρώσει και για φέτος και στην τελική εάν το ταμείο είναι μείον ας μειώσουν προσωπικόΔεν γνωριζω γιατι η ΚΣΕ προεβει σε αυτη την ενεργεια. Μηπως η συνομοσμονδια λογο της μειωσης των αδειων ειναι στα προθυρα χρεοκοπιας? Γιατι οταν φτιαχτηκε η ομοσπονδιακη θηροφυλακη ηταν αλλα τα δεδομενα... Αν δει καποιος καποιον να λαθροθηρευει, το ποιο ασφαλες ειναι να ενημερωσει την αστυνομια αυτη τη στιγμη, που διαθετει και τα μεσα και την τεχνογνωσια να συλλαβει με αφαλεια, ενοπλους ανεγκεφαλους. Συναδελφοι, απο τα χρηματα που δινουμε καθε χρονο, αν το κρατος δεν εβαζε χερι και αφηνε να τα διαθεσουμε για το καλο της φυσης και του θηραματος θα ηταν αλλιως τα πραγματα σημερα.
Όλο avatar αλλάζεις και μας μπερδεύεις πατρίδα χαχα.Αυτό που το πας...
Το ότι παρουσιάζουν το συνδικαλιστικό όργανο ως επιχείρηση, αυτοί μαρτυρανε χωρίς ξύλο!!!!
Αυτή θα είναι η κατάληξη και δεν ξέρω αν θα είναι για καλό η για κακόΕγω πιστεύω σε ενα άλλο σύστημα πιο αποκεντρωτικο και πιο ευέλικτο.
Ας πούμε σε επίπεδο περιφερειων και με άδειες που θα βγαίνουν μέσω εφαρμογής, για το-α θηράματα που μας ενδιαφέρουν.
Για το διάστημα και για την περιοχή που θέλουμε να κυνηγήσουμε.
Ολοι σαπιοι ειναι....γι'αυτο κρατουν και τις ''καρεκλες''....τους μισθους των θηραφυλακων θα σκεφτουν......
Δειξτε ή πειτε μου ΕΝΑΝ που εβαλε το δαχτυλο στο μελι.....και μετα δεν το εγλειψε!!!
Όπως το πάνε θα τα γλυτώσεις τα έξοδα κυνηγίουΚόβονται και τα κάλαντα άντε τώρα να δούμε πως θα μαζέψουμε κανένα ψιλό για τα έξοδα τού κυνηγιού χαχα..
Ήταν προμελετημένη....θα φάνε χρήμα!!!Σε αναστολή εργασίας και το προσωπικό της Κυνηγετικών Ομοσπονδιών και των Κυνηγετικών Συλλόγων
πωλείται όπως είναι επιπλωμένο, με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο
Ρε ξέρουν αυτοί για σένα δουλεύουν να κάνεις αποταμίευση νά στα πάρουν μετα.Όπως το πάνε θα τα γλυτώσεις τα έξοδα κυνηγίου
Θα τα λες τηλεφωνικός και στο τέλος λες και το IBAN που θα βάζουν τα λεφτάΚόβονται και τα κάλαντα άντε τώρα να δούμε πως θα μαζέψουμε κανένα ψιλό για τα έξοδα τού κυνηγιού χαχα..