Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απορώ γιατί περιμένετε κάτι...
Είπε κάτι ένας επιχειρηματίας, μπορεί και ευσεβείς πόθους να εξέφρασε, μπορεί και να του έχει μείνει εμπόρευμα στις αποθήκες και να θέλει να το σπρώξει με την ελπίδα των κυνηγών ότι θα ξεκινήσει το κυνήγι...
Είναι Ηλίου φαεινότερο ότι το κυνήγι για φέτος ΤΕΛΟΣ!
Εννοείται ότι αυτή η κυβέρνηση δε θα έκανε ξαφνικά στροφή 180 μοιρών. Ένα μήνα ανένδοτη και τώρα ξαφνικά (ενώ και ξεκάθαρα μέσω Πέτσα, λένε δεν χαλαρώνει απολύτως κανένα μέτρο) να καθίσουν να συζητήσουν σοβαρά να βρουν λύση για εμάς.
Το μόνο που ανακοινώνει ο Γεωργιάδης είναι ότι το οικογενειακό του βιβλιοπωλείο θα είναι μέσα στις επιχειρήσεις που θα λειτουργήσουν κανονικότατα, όταν το λιανεμπόριο DEAD!
 
Εγω παντος ελπηζω μεσα στο σ.κ να γινει κατι.....
Εγώ έπαψα να ελπίζω αν ήταν κάτι θα είχε ανακοινωθεί τώρα είπαν για τόσα άλλα και δεν αναφέρθηκαν καθόλου σε εμάς οπότε τι να περιμένουμε χεσμενους μας έχουν αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και όταν θα το πάρουν πρέφα θα είναι αργά!!!
 
Που είναι αυτός που θα έβαζε τις μηχανές στο φουλ;
Αν το εκανε για λόγο που ξερει μονο αυτος θα βγει χαμενος αν οχι θα αποκτήσει μεγαλη αξιοποιστια και κερδος για την επιχείρηση του....εξαλου ειπε της επομενες μερες οχι σημερσ
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top