Γιατί; έχεις ακούσει τίποτα;Εγώ πιστεύω μέχρι η σήμερα το βράδυ θα έχουμε μάθει αν έχουν πετύχει τίποτα ή ακόμα θα συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία.
Γιατί; έχεις ακούσει τίποτα;Εγώ πιστεύω μέχρι η σήμερα το βράδυ θα έχουμε μάθει αν έχουν πετύχει τίποτα ή ακόμα θα συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία.
Πιστεύω θα μάθουμε στα σίγουρα από κάπου.Γιατί; έχεις ακούσει τίποτα;
Ελάτε ρε παιδιά, τί φταίει το παιδί άμα και σε αυτόν είπανε μαλακίες.Που είναι αυτός που θα έβαζε τις μηχανές στο φουλ;
Και γω μερικες φασσες και παπιες σε close medium kai long away
Εκτός ότι αναπτέρωσε τις ελπίδες σε κάποιες χιλιάδες κυνηγούς άδικα τι να φταίει;Ελάτε ρε παιδιά, τί φταίει το παιδί άμα και σε αυτόν είπανε μαλακίες.
Προσπαθούμε να το καταπιουμε ποιο γλυκά.μου αρέσει που ακόμα περιμένετε και ελπίζετε ..................................![]()
![]()
![]()
![]()
Εντάξει από κάπου θα το μαθαίναμε, και ο Κένταυροςtv το έγραψε.Εκτός ότι αναπτέρωσε τις ελπίδες σε κάποιες χιλιάδες κυνηγούς άδικα τι να φταίει;
από κάποιον υψηλά ιστάμενο θα το έμαθε όπως και τόσοι άλλοι τόσο καιρό που λένε μπούρδεςΑν και δεν τρέφω πολλές ελπίδες πλέον, θέλω να πιστεύω ότι τόσο η περίφημη ανάρτηση στο facebook όσο και η κίνηση της ΚΣΕ με τις λεπτομέρειες της μετακίνησης δεν μπορεί να είναι τυχαία. Η λογική λέει ότι δεν θα ανακοίνωνε κάτι ο Πέτσας, διότι αυτά που είπε είναι όσα αλλάζουν και θα γραφτούν στην καινούρια ΚΥΑ. Αυτό που μπορούμε να ελπίζουμε (είναι κάποια προφορική διευκρίνηση (αφού και η απαγόρευση προφορικά επιβλήθηκε).
Ρε συ δεν είπε ο άνθρωπος ότι θα μας ανακοινώσουν σήμερα κάτι....εγώ απλά τον πιστεύω γιατί όλο αυτό το διάστημα δεν ανακοίνωνε κάτι. Και όταν έγραφε έλεγε ότι για φέτος μας έχουν τελειώσει. Οπότε μήπως έχει κάποια πληροφόρηση?? Ειδωμεν.Που είναι αυτός που θα έβαζε τις μηχανές στο φουλ;
Και εγω θα περιμένω 1εβδομαδα.....μετα....να ερθουν να μου κανουν αερα7 Ιανουαρίου θα ανοίξουν όλα, εκτός club, bar, με τους γνωστούς περιορισμούς στον αριθμό ατόμων. ελπίζουν για μαζική προσέλευση του κόσμου για εμβολιασμό και εκεί θα ανοίξουν και τα bar. επειδή όμως θα ξανακολλήσουμε, με την πρώτη ένδειξη αύξησης κρουσμάτων, ξανά κλείσιμο και θα κυκλοφορούν μόνο όσοι είναι εμβολιασμένοι. κατά τα άλλα προαιρετικό το εμβόλιο.
ε[ειδή όλα για τα χρήματα γίνονται και ως γνωστόν οι εταιρείες πετρελαίου, όπλων και φαρμάκων καθορίζουν τις τύχες των κυβερνήσεων, κάντε την πράξη, 3 δισ κόσμος να εμβολιαστεί με 20€ μέσο όρο το εμβόλιο μας κάνει 60 δις. με 50% κέρδος να δουλέψουν έχουν να λάβουν 30 δις, τουλάχιστον ανά έτος, διότι το εμβόλιο μας είπαν ότι σε προστατεύει για ένα έτος. υπάρχει δηλαδή αρκετό χρήμα να μοιράσουν σε "παπαγαλάκια" για να καταδείξουν την "μεγάλη ζημιά της κοινωνίας" από τον κορονοιό.
κάντε υπομονή και ας πούμε ότι μας 'έτυχε μιά στραβή με την υγεία μας, πχ λουμπάγκο, και δεν μπορούμε να πάμε για κυνήγι. Συμβαίνουν και αυτά. εγώ μια χρονιά που σπούδαζα δύο παιδιά στην Αθήνα και μου είχαν πετσοκόψει την σύνταξη, είχα καταθέσει τις πινακίδες από το αμάξι μου και δεν έβγαλα άδεια κυνηγίου εκείνη την χρονιά. Εγώ, που με τα πρώτα λεφτά μου αγόρασα καραμπίνα, με έφτασαν στο σημείο να στερηθώ κάτι που κράταγε ψυχολογικά υγιή.
Τώρα όμως δεν τους κάνω την χάρη να ξαναπάω να μουτζώνω την Βουλή. θα περιμένω υπομονετικά την ώρα της ψήφου.
( και ασ τους ψήφισα την τελευταία φορά).