Μπορούμε νά κάνουμε κάτι άλλο;Μήπως πρέπει να περιμένουμε και την ενημέρωση του χαρδαλιά όπου θα εξειδικεύονται τα μέτρα; Τί μας λες θα μου πείτε και θα έχετε δίκιο ...
Μπορούμε νά κάνουμε κάτι άλλο;Μήπως πρέπει να περιμένουμε και την ενημέρωση του χαρδαλιά όπου θα εξειδικεύονται τα μέτρα; Τί μας λες θα μου πείτε και θα έχετε δίκιο ...
Εγω δεν συμφωνω μαζι σου μαζευω το 300αρι να παω να αγορασω βιβλια Αδωνις.Προφανώς η αλήθεια ειναι κάπου στη μέση μεταξύ λοιμοξιολογων και κυβέρνησης........
Χθές ημουν στο κτήμα και εκπαιδευα το κουτάβι.....για τρίτη φορά μεσα σε 10 μέρες περσασαν 10 ή 11 ποδηλάτες μες στη τρελή χαρά και μπραβο τους δηλαδή......αλλα ένιωσα ολίγον μαλακας.....οπότε μαζεύω σιγα σιγα καβατζα το 300αρι και ας με συγχωρήσουν οι συνάδελφοι στις μεγάλες πόλης.......
Θα σε παραπάμψω στην πολιτική Τραμπ απέναντι στον Φάουτσι.Ωραιο το παραμυθακι...για ολα φταινε οι λοιμοξιολογοι...μαλιστα...
Φίλε , μάζεψε κι άλλα και πήγαινε να τα φας με την οικογένειά σου , αρκετά τους έχουμε πληρώσει ούτε ένα ευρώ παραπάνω κοροιδιστικαΠροφανώς η αλήθεια ειναι κάπου στη μέση μεταξύ λοιμοξιολογων και κυβέρνησης........
Χθές ημουν στο κτήμα και εκπαιδευα το κουτάβι.....για τρίτη φορά μεσα σε 10 μέρες περσασαν 10 ή 11 ποδηλάτες μες στη τρελή χαρά και μπραβο τους δηλαδή......αλλα ένιωσα ολίγον μαλακας.....οπότε μαζεύω σιγα σιγα καβατζα το 300αρι και ας με συγχωρήσουν οι συνάδελφοι στις μεγάλες πόλης.......
Μα ειναι δυνατον;Θα πει ενας επιστήμονας ότι επιτρέπεται να κολυμπάς αλλά όχι να κάνεις ψαροτουφεκο;;;; Θα πει ένας επιστήμονας αφηστε ορειβατες να ανεβαίνουν στο βουνο και όχι κυνηγους;;;; Καθαρά πολιτική απόφαση είναι αυτό που μας έχουν επιβάλλει και όταν έρθει η ώρα να έρθουν σαν καλοί γλυφτες να ζητιανεψουν ψηφαλακια , να τους θυμόμαστε καλα.Ωραιο το παραμυθακι...για ολα φταινε οι λοιμοξιολογοι...μαλιστα...
Ενα κυρος παραπάνω το ειχε αλλα τι να το κανειςΓιατί ήταν καλύτερος ο συχωρεμενος από τον τωρινό πρόεδρο ,που μάλλον πληρώνει τις παλιές μ@λ@κιες.Ισχυροποιηθηκε το κυνήγι να μην είναι έρμαιο του κάθε ζωοφιλου ψεφτοοικολογου; .Να πρέπει κάθε χρόνο να αποδεικνύεις ότι δεν θα βλάψεις τη πανίδα
Θα κάνει κάποια ενημέρωση σήμερα αυτός ο μουλος ?Μήπως πρέπει να περιμένουμε και την ενημέρωση του χαρδαλιά όπου θα εξειδικεύονται τα μέτρα; Τί μας λες θα μου πείτε και θα έχετε δίκιο ...
Αν με το όποιο τρόπο μπορείς να καβατζώσεις 300 ευρώ για να πληρώσεις ένα κυνήγι.......τότε να μην γκρινιάζουμε για το κόστος της άδειας!οπότε μαζεύω σιγα σιγα καβατζα το 300αρι και ας με συγχωρήσουν οι συνάδελφοι στις μεγάλες πόλης.......
Δεν έχεις άδικο, να τους δωσω το 300αρι.....αλλα ενιωσα τοσο μακακας βλέποντας τιυς ποδηλάτες.....Φίλε , μάζεψε κι άλλα και πήγαινε να τα φας με την οικογένειά σου , αρκετά τους έχουμε πληρώσει ούτε ένα ευρώ παραπάνω κοροιδιστικα
Για την αποφυγή παρεξηγήσεων.......ξεκαθάρισα ότι η αρχική μου τοποθέτηση κοιτά το δάσος (σύνολο κοινωνίας) και όχι το δέντρο (κυνήγι).Μα ειναι δυνατον;Θα πει ενας επιστήμονας ότι επιτρέπεται να κολυμπάς αλλά όχι να κάνεις ψαροτουφεκο;;;; Θα πει ένας επιστήμονας αφηστε ορειβατες να ανεβαίνουν στο βουνο και όχι κυνηγους;;;; Καθαρά πολιτική απόφαση είναι αυτό που μας έχουν επιβάλλει και όταν έρθει η ώρα να έρθουν σαν καλοί γλυφτες να ζητιανεψουν ψηφαλακια , να τους θυμόμαστε καλα.
Φίλε μου δεν μου περισσεύουν αλλα αυτη η κοροϊδία με εχει θυμώσει πολλή. Δεν είναι άνθρωπος των άκρων, προσπαθω να ειναι ψύχραιμος και να σκέφτομαι λογικά...εγω πρωτος σεβάστηκα την απαγόρευση αλλα στη πορεία βλέπω οτι ολα λειτουργούν με δυο μέτρα και δυο σταθμά......τα κυνηγοτοπια ειναισυα 5 λεπτά αλλα βγαίνω μόνο με τα σκυλάκια αοπλος ......να δω μεχρι ποτέ...Αν με το όποιο τρόπο μπορείς να καβατζώσεις 300 ευρώ για να πληρώσεις ένα κυνήγι.......τότε να μην γκρινιάζουμε για το κόστος της άδειας!
Εγώ δυστηχώς....300 ευρώ/κυνήγι....δεν μπορώ να καβατζώσω. Και δεν μένω σε μεγάλη πόλη!
Σε καταλαβαίνω!Φίλε μου δεν μου περισσεύουν αλλα αυτη η κοροϊδία με εχει θυμώσει πολλή.
Ο ηγετης πρεπει να ειναι αγαπητος στους πολιτες και οχι να τον φυλανε 50 ατομα οπιος χρειαζετε πτοστασια απο αυτους που τον ψιφισαν τοτε στανταρ κατι δεν παει καλα εδω και καιροΠριν απο λιγο ο πετσας ανακοινωσε οτι ανοιγουν κομωτηρια και βιβλιοπολεια ενω τα σχολεια ειναι κλειστα κοροιδευουν τον κοσμο ,για το κυνηγι αχνα τσιμουδια. Η ομοσπονδια του εστειλε και εχθες επιστολη.
Εσύ δηλαδη γνωριζεις τις εισηγησεις ολων αυτων των επιτροπων σε καθε χωρα και τι αποφασεις πηρε καθε κυβερνηση με βαση αυτες...μαλιστα...Θα σε παραπάμψω στην πολιτική Τραμπ απέναντι στον Φάουτσι.
Πέρα από το τι δείχνουν τα κανάλια....προσπάθησε να καταλάβεις τις διαφορετικές οπτικές της κάθε πλευράς. Αν μπορείς να το αναλύσεις....τότε θα καταλάβεις πολλά.
Επίσης....αντίστοιχες επιτροπές με την δική μας.....έχουν και οι Αυστριακοί...οι Ολλανδοί....οι Ελβετοί....οι Πορτογάλλοι....οι Τσέχοι....κτλ κτλ....
Αναρωτήθηκες γιατί δεν έχουν την ίδια τύχη με εμάς??? γιατί αυτοί δεν έχουν SMS και click away???
Επιτελους!Ενας που μιλαει Ελληνικα εδω μεσα ρε!!click away και πουτσες μπλε
Δεν χρειάζεται να γνωριζεις τις εισηγήσεις.Εσύ δηλαδη γνωριζεις τις εισηγησεις ολων αυτων των επιτροπων σε καθε χωρα και τι αποφασεις πηρε καθε κυβερνηση με βαση αυτες...μαλιστα...