Ημουν κ εγω χθες στην Συνελευση ...και εχω να επισημανω οτι ο κυριος Παπαδοδημα διαμαρτυρηθηκε οτι πριν λιγες μερες εγινε η κοπη της πιτας της ΚΣΕ και απο ολη την αιθουσα εχτες μονο 2 ατομα παρευρεθησαν. Λογικο ηταν καποιοι να διαμαρτυρηθουν οτι δεν ειχαν δεχτει καποια προσκληση και δεν εγνωριζαν το γεγονος, παραδεχτηκε οτι η αιθουσα την οποια χρησιμοποιυν για οποιεσδηποτε εκδηλωσεις δε χωρα παρα μονο τα μελη του διοικητικου συμβουλιου των συλλογων.!!! Τοτε ποιος ο λογος να επισημανει κατι στο οποιο ομως δεν μπορει να υποστηριξει ? .ghe.Χτες Κυριακή είχε έκτακτη Γενική Συνέλευση ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλλιθέας παρουσία του Προέδρου της Ομοσπονδίας Κύριου Παπαδόδημα και μέλη του συλλόγου.
Μαζεύτηκαν γύρω στα 110-120 άτομα.
Για πρώτη φορά είπαν ότι μαζεύτηκε πολύς κόσμος.
Ειπώθηκε το γνωστό πρόβλημα με τον οικολόγο-υπουργό Τσιρώνη με αρκετές λεπτομέρειες από τις συναντήσεις που είχαν για το κυνήγι.
Μας προέτρεψαν να αφυπνίσουμε συνκυνηγούς μας όσον το δυνατότερο αυστηρά να συμμετέχουν στα κοινά διότι κινδυνεύει το κυνήγι.
Αφού επισημάνθηκαν κάποια λάθη των υπεύθυνων των συλλόγων και της ομοσπονδίας που εκφράστηκαν από τους κυνηγούς , ειπώθηκαν παράπονα και παραλήψεις , όπως η επικοινωνία , η μη λειτουργία των ιστοσελίδων για ενημερώσεις και ανακοινώσεις κλπ , η ασθενής υποτονικότητα δραστηριότητας της Αθήνας , αφού η επαρχία φαίνεται περισσότερη η δραστηριότητα της.
Τουλάχιστον σαν σαν νέος κυνηγός διαπίστωσα ένα σοβαρότατο πρόβλημα , και καλά θα κάνουν οι κύριοι υπεύθυνοι να αλλάξουν τακτική.
Να δραστηριοποιηθούν όσον το περισσότερο γίνεται στην τηλεόραση , ραδιόφωνο και εφημερίδες για να ενημερωθεί σωστά η κοινή γνώμη.
Αυτό που εκμεταλεύονται οι οικολόγοι δηλαδή.
Αυτό μου φαίνεται το ουσιαστικότερο πρόβλημα.
Γιατί προς το παρόν , όπως γνωρίζετε όλοι σας η κοινή γνώμη είναι κατά των κυνηγών.
Αυτό πρέπει να αντιστρέψουν προς όφελός μας.
Όλα τα άλλα που άκουσα τα θεωρώ δικαιολογίες χωρίς αποτέλεσμα.