Εχθές πήγα στην γενική συνέλευση και στις εκλογές του κυνηγετικού συλλόγου Κομοτηνής. Πραγματικά αυτό που αισθάνθηκα ήταν μόνο θλίψη. Τη χρονιά που μας πέρασε εκδόθηκαν περίπου 2000 άδεις κυνηγιού. Φτάνοντας πρώτη αρνητική εντύπωση ήταν ότι είδα να έχουν
συγκεντρωθεί περίπου 60 άτομα. Δεύτερη αρνητική εντύπωση ήταν ο "αγώνας" των υποψηφίων να σε πλησιάζουν με ηλίθιο χαμόγελο είτε τους γνώριζες είτε όχι. Μοίραζαν χαρτάκια (σε εμένα δεν έδωσαν
) με την ομάδα του καθενός κ.τ.λ. Η τρίτη και χειρότερη αρνητική εντύπωση ήταν ότι από τα 60 περίπου άτομα, μέσα στην γενική συνέλευση
ζήτημα να υπήρχαν καμμιά 20αριά. Οι υπόλοιποι νοιαζόταν μόνο για την ψηφοφορία. ..
Χρήστο η κατάσταση απο οτι ακούω και διαβάσω ειναι όντος απογοητευτική .. με την μικρή μου εμπειρία θα ξεφωνίσω απόλυτα με αυτό που λες "
Οι υπόλοιποι νοιαζόταν μόνο για την ψηφοφορία" και νομίζω πβσ το όλο στήσιμο έιναι ακριβός για αυτό τον λόγο .. δηλαδή όσο λιγότεροι πανε να ψηφίσουν τόσο ποιο ελεγχόμενο ειναι το αποτέλεσμα .. για φαντάσου 1000 άτομα να ειναι εκεί την Κυριακή !!
αυτός ειναι και ο λόγος οτι δεν κάνουν καμία προσπάθεια να το επικοινωνησουν με τους 2000 κυνηγούς που λές ! πχ με ένα sms ή ένα γράμμα κτλ.
Τουλάχιστον το αυτονόητο.. να έχουν όλοι οι σύλλογοι ενημερωμένο σάιτ και φόρουν για να συζητούνται προτάσεις ιδέες και δράσεις ... και γιατι όχι να γίνονται και ηλεκτρονικές ψηφοφορίες για της προτάσεις ώστε να παίρνει δημόσια θέση ο κάθε υποψήφιος ..
Τουλάχιστον σαν σαν νέος κυνηγός διαπίστωσα ένα σοβαρότατο πρόβλημα , και καλά θα κάνουν οι κύριοι υπεύθυνοι να αλλάξουν τακτική.
Να δραστηριοποιηθούν όσον το περισσότερο γίνεται στην τηλεόραση , ραδιόφωνο και εφημερίδες για να ενημερωθεί σωστά η κοινή γνώμη.
.
δυστυχώς δεν βλέπω εγω να γίνετε κάτι απο τους αρμόδιους που συντηρούμε με τα λεφτά μας .. και μιλάω ακόμα και για τα αυτονόητα .. Δεν θα ξεχάσω προ πέρυσι που πήγα να ανανεώσω την άδεια μου στο Μαρούσι μετά απο χρόνια , τους ζήτησα κάποιο έντυπο με τα θηρεύσιμα και να μου δώσουν χάρτες με τις απαγορεύσεις .. με κοιτούσαν σαν σπάνιο πουλί .. αυτό με τούς χάρτες, τους πήρε ώρα να το διαχειριστούν !!
Οφείλω να πώ εδώ οτι πέρυσι ανανέωσα την άδεια μου στα Ιωάννινα και για έκπληξη μου πρώτη φορά έλαβα ταχυδρομικά
στην Αθήνα που μένω χάρτη με τις απαγορεύσεις του νομού Ιωαννίνων .. άλλα και κάθε δύο μηνες εφημερίδα με κυνηγετικά νέα του συλλόγου άλλα και θέματα που αφορούν το κυνήγι, άρθρα κτλ. μάλιστα έλαβα εφημερίδα τον Μάρτιο και ας έχει τελείωση το κυνήγι.
Και τώρα που το σκέφτομαι όσοι βγάζουν γενικές άδεις θα μπορούσαν να επιλέγουν δραστήριους συλλόγους οπουδήποτε είναι αυτοί.. εγώ για παράδειγμα δεν βρίσκω τον λόγο να ανανεώσω στην Αθήνα που μέχρι σήμερα δεν μου έχει προσφέρει κανείς απο τους τρις συλλόγους τίποτα !.
το λέω γιατί οι σύλλογοι θα πρέπει να πάψουν να σε θεωρούν δεδομένο πελάτη και να αδιαφορούν για την υποστήριξη σου ..
ασ πάρει το 150άρι κάποιος σύλλογος που κάνει περισσότερα για τα μέλη του !
τι λέτε ?