Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πουθενά δεν είδα καμία δραστηρίοτητα ή πρωτοβουλία.
Εμφανίζεται μόνο στην περίοδο ανανέωσης αδειών ή εκλογών με sms
Δεν είναι ο μόνος..Το ίδιο συμβενει και σε άλλους κυνηγετικούς Συλλόγους..

Δεν μου έτυχε να πάω σε κάποια συνέλευση στον σύλλογο της Καλλιθέας που είμαι μέλος, γιατί είμαι νέος κυνηγός.
Όμως δηλώνω απερίφραστα ότι είμαι απογοητευμένος με τον εν λόγω σύλλογο και εξηγώ.
Εμφανίζεται μόνο στην περίοδο ανανέωσης αδειών ή εκλογών με sms.
Επικροτώ τον Κυνηγετικό σύλλογο Αλμυρού που αναλαμβάνει πάρα πολλές δραστηρίοτητες και πρωτοβουλίες.
Το ίδιο και με ορισμένους συλλόγους της επαρχίας.
Η Αθήνα τι έχει κάνει μέχρι τώρα.Ούτε τα σαιτ δεν δουλεύουν.
Ούτε καν είδα ποτέ κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο ή συνέδριο.
Ας με διαψεύσει κάποιος , γιατί μπορεί και να αδικώ κανέναν.
Οπως τα λες είναι και εγω που πηγα έκανα καποιες προτάσεις και με κοιτουσαν σαν εξωγήινο προφανως δεν με είχαν δει πάλι .
Αυτό όμως που πραγματικά με στεναχώρησε ηταν η απουσια νέων ανθρωπων εννοω κοντα στα 30. Με μαθηματική ακρίβεια αν οι νεοι ανθρωποι δεν ενδιαφερθούν το κυνηγι εχει ημερομηνία λήξης ,και ο εχθρός μας είμαστε εμείς οι ιδιοι που η συγχρονη ζωη μας έχει εγκλωβίσει εμας, και τα παιδιά μας πιο πολυ, σε δραστηριότητες που οι νεες τεχνολογίες προσφέρουν απλόχερα με το αζημιωτο πάντα ,και απομακρύνουν κυριως τα παιδια μας απο παραδοσακες δραστηριότητες όπως το κυνηγι.

Χειροπέδες σε 60χρονο αντιπρόεδρο σκοπευτικού συλλόγου!

Ένας 60χρονος, αντιπρόεδρος αθλητικού σκοπευτικού συλλόγου και υπεύθυνος μεταφοράς πυροβόλων όπλων σκοποβολής και φυσιγγίων, συνελήφθη στην Καισαριανή από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και απάτη κατ’ εξακολούθηση. Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος επτά μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του σκοπευτικού συλλόγου για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς, τουλάχιστον από τις 6-2-2016 έως τις 23-3-2016, χρησιμοποιώντας παρανόμως πυροβόλα όπλα και φυσίγγια, προέβαινε στη διεξαγωγή σκοπευτικών αγώνων και προπονήσεων. Διέθεσε σε σκοπευτές τουλάχιστον 9.850 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, αποκομίζοντας παράνομα το χρηματικό ποσό των 3.350 ευρώ.Όπως διαπιστώθηκε, η άδεια λειτουργίας του σκοπευτικού συλλόγου είχε λήξει την 1 Φεβρουαρίου 2016. Ο πρόεδρος του συλλόγου είχε αποβιώσει και όλοι οι εμπλεκόμενοι, αν και γνώριζαν τα προαναφερόμενα στοιχεία, συνέχισαν την λειτουργία του συλλόγου, χωρίς να προβούν στις νόμιμες ενέργειες που απαιτούνται, τόσο για την ανάκληση της αδείας, όσο και για την αλλαγή της σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου.Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του 60χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 28 πυροβόλα όπλα διαφόρων διαμετρημάτων, ένα αεροβόλο πιστόλι και 1.768 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.Παράλληλα, σε έρευνα που διενεργήθηκε στον σκοπευτικό σύλλογο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και δύο μαχαίρια επιβίωσης.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών
.Πηγή: http://www.real.gr/

Πρόεδρος Μη Αναγνωρισμένου Συλλόγου κυνηγούσε παράνομα στο Παρθένο Δάσος της Δράμας

dsc_0625.jpg

Μια κάμερα που έστησε περιβαλλοντική οργάνωση στο Παρθένο Δάσος της Δράμας "συνέλαβε" τέσσερα άτομα να κινούνται με όπλα αρκετά χιλιόμετρα μέσα στο Παρθένο Δάσος της Δράμας. Τα άτομα αναγνωρίστηκαν και ένας από αυτούς είναι Πρόεδρος Μη Αναγνωρισμένου Κυνηγετικού Συλλόγου στη Βόρεια Ελλάδα. Στο Παρθένο Δάσος της Δράμας όχι μόνο απαγορεύεται η θήρα αλλά απαγορεύεται και η διέλευση μέσα από αυτό χωρίς άδεια από τις δασικές αρχές.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η συγκεκριμένη κάμερα κλάπηκε μερικές αργότερα. Πάντως οι ανακριτικές αρχές έχουν στα χέρια τους όλο το υλικό και σύντομα αναμένεται να αρχίσουν οι ανακρίσεις (αν δεν έχουν ήδη αρχίσει).

ihunt.gr

Είναι δεν είναι αλήθεια δεν νομίζω οτι παιζει και μεγαλο ρολο.ο τσιρωνης παιδιά και το επιτελείο του τις αποφάσεις τους τις έχουν πάρει και οι κυνηγοί δεν κανουν τίποτα.υπαρχουν επώνυμοι κυνηγοί απο δημοσιογράφους γιατρούς δικηγόρους και αλλους πολλους.οι οικολόγοι σπιλωνουν με κάθε τροπο σε κάθε μέσον τους κυνηγούς κι εμεις ουτε μια αντίδραση.λυπάμαι που το λέω αλλά μας τελείωσαν.όχι με την παραίτηση παπαδοδημα γιατί το κυνήγι είμαστε όλοι εμείς και όχι ένας άνθρωπος αλλά γιατί όλα αυτά τα χρόνια προ συριζα δεν κάναμε τίποτα για να εξασφαλίσουμε τα κεκτημένα.χαρά σε αυτον που θα έχειια έκταση να επενδύσει σε μια κυνηγετ.ρεζέρβα γιατί εκεί το πάνε.ζητω το σκοπευτήριο λοιπόν

Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο. Αν όχι, έχουμε σημαντικότατες εξελίξεις
Σοκ και Δέος για το κυνήγι…Παραίτηση Παπαδόδημα

Αφου τα εκανε σαν τα μουτρα του τοσα χρονια και αφου ειδε οτι η στρατηγικη που ακολουθουσε ηταν αλλων εποχων και θα γνωριζε εστι κι αλλιως συντριπτικη ηττα απο τους απεναντι, εκανε το αυτονοητο.
Θελει πιο δυναμικα ατομα, πολιτικα ανεξαρτητα και αλλη στρατηγικη. Δεν νομιζω οτι καποιος απο τους ηδη γνωστους της της ΚΣΕ θα μπορεσει να προσφερει κατι διαφορετικο, η ωρα για αναδιοργανωση εφτασε, ο χρονος που μας μενει ειναι λιγος.

Δεν μου έτυχε να πάω σε κάποια συνέλευση στον σύλλογο της Καλλιθέας που είμαι μέλος, γιατί είμαι νέος κυνηγός.
Όμως δηλώνω απερίφραστα ότι είμαι απογοητευμένος με τον εν λόγω σύλλογο και εξηγώ.
Εμφανίζεται μόνο στην περίοδο ανανέωσης αδειών ή εκλογών με sms.
Επικροτώ τον Κυνηγετικό σύλλογο Αλμυρού που αναλαμβάνει πάρα πολλές δραστηρίοτητες και πρωτοβουλίες.
Το ίδιο και με ορισμένους συλλόγους της επαρχίας.
Η Αθήνα τι έχει κάνει μέχρι τώρα.Ούτε τα σαιτ δεν δουλεύουν.
Ούτε καν είδα ποτέ κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο ή συνέδριο.
Ας με διαψεύσει κάποιος , γιατί μπορεί και να αδικώ κανέναν.
Εγώ έφυγα από το συγκεκριμένο σύλλογο γιατί δεν έχω άλλο τρόπο διαμαρτυρίας για την παράγκα που έχουν στήσει εκεί από χρόνια. Μακάρι να ανήκα σε κάποιον ενεργό σύλλογο της επαρχίας.

Ας δουμε πρωτα που το πανε, και κυριως να δουμε αν θα μπορεσουν να το πανε εκει που θελουν. Σας υπενθυμιζω οτι ειναι τα λεφτα αρκετα, για τους χαλεπους καιρους που ζουμε. Και οσο και αν φαινεται το νουμερο μικρο σε σχεση με τον ωκεανο που χρωσταμε, καθε δεκαρακι μετραει. Οποτε την τρυπουλα αυτη του προυπολογισμου (οσο μικρη και αν ειναι) θα θελουν απο καπου να την καλυψουν, και ειδικα αυτο το ποσο που νομιζω ταιζει και τους κατα.

Προσωπικα δεν προσδοκω τιποτα πλεον, αλλωστε ειναι γνωστο οτι οι ιδεοληπτικοι καποια στιγμη βρισκονται μπροστα στα αδιεξοδα τους και τοτε συνηθως παιρνουν αποφασεις εντελως αντιθετες. Θα δουμε, αλλωστε καιρο εχουμε και για να βγαλει αποφαση ο Τσιρωνης, και για να δουμε τι θα κανουμε και μεις.

Αν κρίνω σωστά κάποιες ειρωνικές φράσεις, μάλλον πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο...
Τώρα παρατήσρησα ότι στο background της "είδησής" στην κεντρική σελίδα του site υπάρχει η εικόνα του Πινόκιο! .buy buy. .buy buy. .buy buy. .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.
http://www.ihunt.gr/

Status
Not open for further replies.
Back