Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
...μετα τον πηρε τηλ.βουλευτης της ν.δ και του ειπε οτι θα μας ανηγαν αλλα με αυτα που κανουμε δεν θα μας ανηξουν...
E τοτε κατι πρεπει να τουs ανοιξουμε εμειs. Αλλα πωs και τι ? As μην πω καλυτερα λογω σεβασμου στο forum.

Τι είπε το βλαμμένο χθες??? Ο καθένας μπορεί να πάρει καλάμι και δόλωμα και να λέει ότι ψαρευει. Άδεια κυνηγιού και τουφέκι μπορεί να πάρει ρε κοντε ο καθενας???? Ένας κερατας ρουφιανος δημοσιογράφος δεν μπορεί να του απευθύνει ένα τέτοιο ερώτημα; Αλλά να μου πείτε , τις ερωτήσεις μπορεί να τις έχει καθορίσει από πριν. Σε όποια περιφέρεια κατέβει υποψηφιος πρέπει: Α. Να βάλετε 10 αυγά 5 μέρες στον ηλιο. Β. Να εξασκηθειτε καταλλήλως ώστε να τον βρουν ολες οι βολές στόμα και μυτη.

απο παρασκευη μας πανε για καταστασεις μαρτιου
μακαρι να πεσω εξω...
παμε για ασχημες καταστασεις
μιλαω για αγορα, μαγαζατορες, επαγγελματιες, μεροκαματιαριδες.
Ρε παιδιά τι θα αλλάξει Δηλαδή? Μηνύματα Υπάρχουν , μας μαντρωνουν απο της 21:00 , κλειστά ήταν και τα άνοιξαν για λίγο , με τα τετραγωνικά μπαίνουν τα αάτομα μέσα . Τι άλλο Δηλαδή είχε ο Μάρτιος?

Μην πυροβολείτε τον αγγελιοφόρο λέει σιχαμενος , εμένα εκείνη την ώρα μου ήρθε η σκηνή από τη ταινία 300 και τον Καιάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που ακούγαμε πριν τις γιορτές είχε πει ο Χαρδαλιας η το κυνηγι η εγω. Άρα δεν ειναι αγγελιοφόρος. Τα κόμπλεξ του βγάζει το παλικαρι τώρα που μπορεί. Θα έρθει η ώρα του και τότε μην τον ξεχασουμε. Ούτε αυτόν ούτε κανέναν από αυτό το συναφι.

Τι είπε το βλαμμένο χθες??? Ο καθένας μπορεί να πάρει καλάμι και δόλωμα και να λέει ότι ψαρευει. Άδεια κυνηγιού και τουφέκι μπορεί να πάρει ρε κοντε ο καθενας???? Ένας κερατας ρουφιανος δημοσιογράφος δεν μπορεί να του απευθύνει ένα τέτοιο ερώτημα; Αλλά να μου πείτε , τις ερωτήσεις μπορεί να τις έχει καθορίσει από πριν. Σε όποια περιφέρεια κατέβει υποψηφιος πρέπει: Α. Να βάλετε 10 αυγά 5 μέρες στον ηλιο. Β. Να εξασκηθειτε καταλλήλως ώστε να τον βρουν ολες οι βολές στόμα και μυτη.
Για να αλλάξεις νομό συνήθως είναι σε κεντρικά σημεία στημένοι οι ιου ιου . Ελεγκτικά όργανα είναι Δασαρχείο , ιου ιου, θυροφυλακη όπου να τους δοθεί η δυνατότητα να κόβουν το 300ρι στους παραβάτες . Λύση υπάρχει όταν θέλεις
Και κάτι ακόμα με τον ψαρά δεν είμαι ίδιος πληρώνω άδεια , περνάω απο εξετάσεις , και Υπάρχουν κανόνες και μέρες και χρονικά όρια . Ψάρεμα ολο τον χρόνο μέρα νύχτα .

Για να αλλάξεις νομό συνήθως είναι σε κεντρικά σημεία στημένοι οι ιου ιου . Ελεγκτικά όργανα είναι Δασαρχείο , ιου ιου, θυροφυλακη όπου να τους δοθεί η δυνατότητα να κόβουν το 300ρι στους παραβάτες . Λύση υπάρχει όταν θέλεις
Και κάτι ακόμα με τον ψαρά δεν είμαι ίδιος πληρώνω άδεια , περνάω απο εξετάσεις , και Υπάρχουν κανόνες και μέρες και χρονικά όρια . Ψάρεμα ολο τον χρόνο μέρα νύχτα .
Μα δεν θέλουν , δεν γουστάρουν , γενικά δεν.... Το επιχείρημα ότι δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος σε ανθρώπους που έχουν θεωρημένο επίσημο κρατικό έγγραφο είναι γελοίο όπως και ακριβώς και αυτοί που το ξεστομίζουν. Με αυτον που είναι αποκλειστικά ψαράς ναι δεν είμαστε ιδιοι. Δεν παύει όμως να έχει και αυτός δικαίωμα όπως έχω εγώ και εσύ και ας μην έχει πληρώσει τιποτα να κάνει αυτό που αγαπαει. Έχουν γράψει ανθρώπους 30 μέτρα από το σπίτι τους σε νησιά και παραλιακές περιοχές. Οι μαλακές οι ανισορροποι.

Την ώρα που εσείς είστε στο φόρουμ και γράφετε ο,τι να' ναι εγώ είμαι κολλημένος στον υπολογιστή και παρακολουθώ Μηνά ιορδανογλου. Αφού να σκεφτείτε κατουριεμαι και δεν πάω τουαλέτα για να μην χάσω αυτά που λένε. Μπορεί να σκάσει η φούσκα μου αλλά θα μάθω επιτέλους από αυτόν τον απόγονο των αρχαίων φιλοσόφων γιατί δεν πρέπει να κατηγορουμε τον χαρδαλιά

Την ώρα που εσείς είστε στο φόρουμ και γράφετε ο,τι να' ναι εγώ είμαι κολλημένος στον υπολογιστή και παρακολουθώ Μηνά ιορδανογλου. Αφού να σκεφτείτε κατουριεμαι και δεν πάω τουαλέτα για να μην χάσω αυτά που λένε. Μπορεί να σκάσει η φούσκα μου αλλά θα μάθω επιτέλους από αυτόν τον απόγονο των αρχαίων φιλοσόφων γιατί δεν πρέπει να κατηγορουμε τον χαρδαλιά
Πήγαινε να κατουρησης γιατί αυτά που λένε μπορείς νά σε κάνουν να κατουρηθεις πανω σου από τα γέλια οι άνθρωποι είναι εκτός τόπου και χρόνου και συστημικοί.

Μα δεν θέλουν , δεν γουστάρουν , γενικά δεν.... Το επιχείρημα ότι δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος σε ανθρώπους που έχουν θεωρημένο επίσημο κρατικό έγγραφο είναι γελοίο όπως και ακριβώς και αυτοί που το ξεστομίζουν. Με αυτον που είναι αποκλειστικά ψαράς ναι δεν είμαστε ιδιοι. Δεν παύει όμως να έχει και αυτός δικαίωμα όπως έχω εγώ και εσύ και ας μην έχει πληρώσει τιποτα να κάνει αυτό που αγαπαει. Έχουν γράψει ανθρώπους 30 μέτρα από το σπίτι τους σε νησιά και παραλιακές περιοχές. Οι μαλακές οι ανισορροποι.
Δεν αντιλέγω στα γραφόμενα σου , απλά η νοοτροπία που επικρατεί είναι ότι ο κυνηγός είναι απλά κυνηγός και το είπε ξεκάθαρα . Όλοι θα πάρουν ενα καλάμι και 5 δολώματα και θα πουν οτι ψαρεύουν , αμέσως ο τηλεθεατής αντιλαμβάνεται το πόσο εύκολο είναι να πας για ψάρεμα και συνάμα για κυνήγι .
Για γίνεις κυνηγός δεν αρκεί ένα όπλο και 5 φυσίγγια αυτό πρέπει να διαχωρίζεται απο το ψάρεμα και όχι να μας κάνουν ένα. Εμείς σαν κυνηγοί είναι πολύ πιο εύκολα να μας ελέγξουν απο το ελεύθερο ψάρεμα . Ο ψαράς τον Απρίλιο που θα τον αφήσει να πάει θα σε ξεχάσει και θα είσαι πάλι μόνος να παλεύεις με τα θηρία .
Ο χρόνος είναι η καλύτερη γιατρειά . Εδώ θα ήμαστε να τα δούμε

Εκεί είναι που πρέπει νά συσπειρωθούμε και πούμε και στους ψαράδες ότι όλοι είμαστε από την ίδια πλευρά τώρα μπορεί να είναι ανοιχτό το ψάρεμα αλλά κανείς δεν ξέρει τι γίνεται μετά να μήν ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ κάνεις.

Πηγενε χ@@@@ε ωρε που βλεπεις τον μ@@@@ ..καλητερα ειναι

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακούγαμε πριν τις γιορτές είχε πει ο Χαρδαλιας η το κυνηγι η εγω. Άρα δεν ειναι αγγελιοφόρος. Τα κόμπλεξ του βγάζει το παλικαρι τώρα που μπορεί. Θα έρθει η ώρα του και τότε μην τον ξεχασουμε. Ούτε αυτόν ούτε κανέναν από αυτό το συναφι.
Το είπε όντως η είπαν ότι το είπε για να είναι ο κουλης στην απέξω από άποψη κριτικής ;
Γιατί είναι ο σοφός τιμονιέρης δεν πρέπει να τον κακολογουμε

Status
Not open for further replies.
Back