Έργα και δουλειές της γνωστής οικογένειας;
Το 90% τον κυνηγον εδω ειναι και ψαραδες το καθενα αθλημα η χομπι η ανασα ψυχης......εχει την εποχη τουView attachment 22386
@DimDre σε κάνω ταγκ όχι για αντιπαράθεση απλά επειδή συμφωνώ σε αρκετά μαζί σου και μου αρέσει ο διάλογος που κάνουμε . Εχθές η προχθές είπα ότι τον Απρίλη αν μας ανοίξουν οι ψαράδες θα μας ξεχάσουν .
Σκοπός μου δεν ειναι να δημιουργήσω κλίμα αντιπαράθεσης με τους ψαράδες αλλά αυτό που λέω πάντα, οι κυνηγοί είναι μόνοι τους σε ολα να παλεύουν με τα θηρία
Και το 90% των ψαράδων δεν είναι κυνηγοίΤο 90% τον κυνηγον εδω ειναι και ψαραδες το καθενα αθλημα η χομπι η ανασα ψυχης......εχει την εποχη του
Για κερκυρα αναφερομε εγω........πρεπει να ειμαστε μαζι αν δεν θελουν η ψαραδες.....ωρα καλη στη πρυμνη τους και αερα στα πανια τουΚαι το 90% των ψαράδων δεν είναι κυνηγοί
Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ συλογιζόμουν σήμερα το πρωί...στο μυαλό μου ήσουν;;;Καλημέρα σύντροφοι!
Θα κάνω μια προσπάθεια να αλλάξω το κλίμα!
Με αφορμή ότι σήμερα κυνηγοί στα Ιωάννινα βρήκαν τα συντρίμια του αεροσκάφους που είχε χαθεί εδω΄και 4 μερές....καθώς και κυνηγοί βρήκαν το πτώμα σε βαλίτσα στα Βίλια....νομίζω ότι στον επόμενο κύκλο του ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ....θα πρέπει να βάλουν κυνηγούς να βρίσκουν πτώματα και να λύνουν υποθέσεις!
ΒΓΑΛΤΕ ΜΑΣ ΕΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕ.....
Καλή συνέχει σε όλους!
Ούτε ίχνος αντιπαράθεσης φιλε μου. Εγώ ψαρευω κιόλας όπως και οι περισσότεροι κυνηγοι που γνωριζω. Αν οι αποκλειστικά ερασιτέχνες ψαραδες έχουν την αντίληψη ότι τους έκαψε το κυνηγι είναι βαθειά νυχτωμένοι δυστυχώς. Αν δεν είχαν θέμα και με το ερασιτεχνικό ψάρεμα απλά θα το είχαν επιτρέψει. Είναι μεγάλες οι πιέσεις από τους επαγγελματιες που κατά την γνώμη τους χάνουν μεροκάματο από τους ερασιτέχνες ενώ το γεγονός οτι έχουν βιάσει την θάλασσα αυτοί και μόνο αυτοί περνάει στο ντούκου. Στους ερασιτέχνες που ότι κάνουν το κάνουν τζάμπα κιόλας, χωρις οργανώσεις και χωρίς δράσεις εύχομαι να αρχίσει να δουλεύει το μυαλό τους γιατί δεν πάνε καλα. Αν νομίζουν ότι διαχωρίζοντας την θέση τους θα κερδίσουν κάτι είναι γελασμένοι. Μην δουν και την θέσπιση άδειας ερασιτεχνικής παράκτιας αλιείας από το πανσοφο κράτος και να δω μετά τι θα λενε.View attachment 22386
@DimDre σε κάνω ταγκ όχι για αντιπαράθεση απλά επειδή συμφωνώ σε αρκετά μαζί σου και μου αρέσει ο διάλογος που κάνουμε . Εχθές η προχθές είπα ότι τον Απρίλη αν μας ανοίξουν οι ψαράδες θα μας ξεχάσουν .
Σκοπός μου δεν ειναι να δημιουργήσω κλίμα αντιπαράθεσης με τους ψαράδες αλλά αυτό που λέω πάντα, οι κυνηγοί είναι μόνοι τους σε ολα να παλεύουν με τα θηρία
Την απάντηση σε αυτό και σε όλα τα παραπάνω την έδωσε ο @Vasilis πολύ εύστοχα...Μου τον κραζατε τον @Καπ αλλά θα βγει αληθινός σε λίγο
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ενα-μεγαλο-λαθως-μας.3433/
Καλα τα λεει αλλα τον φασησμο τον πολεμας ..τα λαγια ειναι περητα...
Το κόμμα των κυνηγών δεν είναι ανάγκη να βγει στη Βουλή για να λέει την άποψη γιατί έτσι και αλλιώς με τόσες λίγες έδρες που θα έχει θα είναι μικρό το ποσοστό επιρροής. Το κόμμα το χρειαζόμαστε για να καταλαβαίνουν οι κυβερνώντες ότι ότι σχετίζεται με το κυνήγι έχει τόσους... Έλληνες πολίτες που ενδιαφέρονται για τις αποφάσεις μας. Και δεύτερον όλα τα κόμματα θα προσπαθούν να προσαρτήσουνε του ψηφοφόρους του Κόμματος μας δείχνοντας καλό πρόσωπο σε όλη την κυνηγετική οικογένεια.Μάγκες τό κομμα κυνηγών το θέλουμε για να έχουμε έναν λόγο σε όλα τα άθλια νομοσχέδια που πάνε να περάσουν και να μπορούμε να διαμαρτυρόμαστε για όλα τα αντικυνηγετικα μηνύματα που προάγουν όπως πράσινες εκπομπές στην ΕΡΤ, άθλια κείμενα στις σελίδες των βιβλίων του δημοτικού με κακούς κυνηγούς και τον καλό λύκο, σχόλια κάθε ψευτοοικολογου που του δίνουν το βήμα και που τα περνει από τις ΜΚΟ κλπ. Εξάλλου τόσα χρόνια βγάζαμε τους δήθεν καλούς ας δοκιμάσουμε και μια φορά τους κακούς κυνηγούς έτσι για αλλαγή.
Το ανάφερε και μόλις τώρα στο ΕΡΤ 3Εξαδακτυλος ...κυνηγι και ψαρεμα απεδηξαν οτι δεν μεταδηδουν .....σχολεια να κλησουν αμεσος