Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
IMG_20210203_134630.png
@DimDre σε κάνω ταγκ όχι για αντιπαράθεση απλά επειδή συμφωνώ σε αρκετά μαζί σου και μου αρέσει ο διάλογος που κάνουμε . Εχθές η προχθές είπα ότι τον Απρίλη αν μας ανοίξουν οι ψαράδες θα μας ξεχάσουν .
Σκοπός μου δεν ειναι να δημιουργήσω κλίμα αντιπαράθεσης με τους ψαράδες αλλά αυτό που λέω πάντα, οι κυνηγοί είναι μόνοι τους σε ολα να παλεύουν με τα θηρία

View attachment 22386
@DimDre σε κάνω ταγκ όχι για αντιπαράθεση απλά επειδή συμφωνώ σε αρκετά μαζί σου και μου αρέσει ο διάλογος που κάνουμε . Εχθές η προχθές είπα ότι τον Απρίλη αν μας ανοίξουν οι ψαράδες θα μας ξεχάσουν .
Σκοπός μου δεν ειναι να δημιουργήσω κλίμα αντιπαράθεσης με τους ψαράδες αλλά αυτό που λέω πάντα, οι κυνηγοί είναι μόνοι τους σε ολα να παλεύουν με τα θηρία
Το 90% τον κυνηγον εδω ειναι και ψαραδες το καθενα αθλημα η χομπι η ανασα ψυχης......εχει την εποχη του

Καλημέρα σύντροφοι!

Θα κάνω μια προσπάθεια να αλλάξω το κλίμα!

Με αφορμή ότι σήμερα κυνηγοί στα Ιωάννινα βρήκαν τα συντρίμια του αεροσκάφους που είχε χαθεί εδω΄και 4 μερές....καθώς και κυνηγοί βρήκαν το πτώμα σε βαλίτσα στα Βίλια....νομίζω ότι στον επόμενο κύκλο του ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ....θα πρέπει να βάλουν κυνηγούς να βρίσκουν πτώματα και να λύνουν υποθέσεις!

ΒΓΑΛΤΕ ΜΑΣ ΕΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕ.....

Καλή συνέχει σε όλους!
Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ συλογιζόμουν σήμερα το πρωί...στο μυαλό μου ήσουν;;; :D

View attachment 22386
Ούτε ίχνος αντιπαράθεσης φιλε μου. Εγώ ψαρευω κιόλας όπως και οι περισσότεροι κυνηγοι που γνωριζω. Αν οι αποκλειστικά ερασιτέχνες ψαραδες έχουν την αντίληψη ότι τους έκαψε το κυνηγι είναι βαθειά νυχτωμένοι δυστυχώς. Αν δεν είχαν θέμα και με το ερασιτεχνικό ψάρεμα απλά θα το είχαν επιτρέψει. Είναι μεγάλες οι πιέσεις από τους επαγγελματιες που κατά την γνώμη τους χάνουν μεροκάματο από τους ερασιτέχνες ενώ το γεγονός οτι έχουν βιάσει την θάλασσα αυτοί και μόνο αυτοί περνάει στο ντούκου. Στους ερασιτέχνες που ότι κάνουν το κάνουν τζάμπα κιόλας, χωρις οργανώσεις και χωρίς δράσεις εύχομαι να αρχίσει να δουλεύει το μυαλό τους γιατί δεν πάνε καλα. Αν νομίζουν ότι διαχωρίζοντας την θέση τους θα κερδίσουν κάτι είναι γελασμένοι. Μην δουν και την θέσπιση άδειας ερασιτεχνικής παράκτιας αλιείας από το πανσοφο κράτος και να δω μετά τι θα λενε.

Δεν ξέρω ακριβως το ποσοστό των κυνηγών που ασχολούνται με το ψάρεμα..
Σίγουρα όμως είναι πολυ μεγάλο..
Και οι περισσοτεροι πιανουν τα καλαμια τους κατά την νεκρή κυνηγετικη περιοδο....
Εγώ κάνοντας κ τα δυο, πραγματικα δεν μπορω να δεχτώ ότι το κυνήγι,το ψάρεμα, κ το ψαροντουφεκο διαφέρουν κάπου αναμεταξυ τους...
Ο στόχος είναι η θήρευση ενός θηράματος Είτε κρατάμε πετονια,είτε όπλο..
Είτε είμαστε στην θάλασσα είτε στην υπαιθρο,το ίδιο ειναι ...
Και τα δυο ειναι διμηουργιες του παντοδυναμου....

Και φαντάζομαι πως.....καποτε......ο ψαράς ψαρευε με το καλάμι που είχε κόψει απο το ποταμι, και παρακάτω ο κυνηγος κυνηγουσε με το τόξο η το δόρυ του.........

Για αυτό κ πιστευω οτι το "Κόμμα" πρεπει να είναι κ για τους δυο....
Και στα αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω που έφταιξαν οι κυνηγοί κ ενόχλησαν τους ψαράδες(που προφανως κ δεν κυνηγάνε)???

Δεν πρεπει ο ψαράς να κοιτάει να βγάλει το μάτι του κυνηγου κ το αντίθετο...
Ας το καταλάβουμε κάποτε αυτό.....

Επίσης διαβάζω για περιοχες που οι ερασιτέχνες ψαράδες συγκεντρώνονται κάνοντας διαδηλωση-διαμαρτυρία στις παραλιες κ οι κυνηγοί στους δρόμους.....
Τεράστιο λάθος... Μαζί έπρεπε να ειναι....

Ουτε ο κυνηγος έκλεισε τον ψαρά, ουτε ο ψαράς τον κυνηγό..
Άλλοι μας έφεραν σε αυτό το κατάντημα....
Και που δεν ειναι ουτε κυνηγοι, ουτε ψαράδες........

Last edited:
Μου τον κραζατε τον @Καπ αλλά θα βγει αληθινός σε λίγο.big smile.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ενα-μεγαλο-λαθως-μας.3433/
Την απάντηση σε αυτό και σε όλα τα παραπάνω την έδωσε ο @Vasilis πολύ εύστοχα...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ενα-μεγαλο-λαθως-μας.3433/post-560615

Άρχισε το μαλλιοτράβηγμα πριν ακόμα γίνει οτιδήποτε...

Καλησπέρα έτσι είμαστε πάντα Έλληνες πότε θα μονιασουμε και να σκεφτούμε ότι είμαστε ΕΝΑ σε ότι λέγεται αυτό μόνο μοιρολατρουμε μακάρι να είναι εκεί το πρόβλημα μας και όχι σε ποίο σοβαρά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την Πατρίδα μας.

Μάγκες τό κομμα κυνηγών το θέλουμε για να έχουμε έναν λόγο σε όλα τα άθλια νομοσχέδια που πάνε να περάσουν και να μπορούμε να διαμαρτυρόμαστε για όλα τα αντικυνηγετικα μηνύματα που προάγουν όπως πράσινες εκπομπές στην ΕΡΤ, άθλια κείμενα στις σελίδες των βιβλίων του δημοτικού με κακούς κυνηγούς και τον καλό λύκο, σχόλια κάθε ψευτοοικολογου που του δίνουν το βήμα και που τα περνει από τις ΜΚΟ κλπ. Εξάλλου τόσα χρόνια βγάζαμε τους δήθεν καλούς ας δοκιμάσουμε και μια φορά τους κακούς κυνηγούς έτσι για αλλαγή.

Μάγκες τό κομμα κυνηγών το θέλουμε για να έχουμε έναν λόγο σε όλα τα άθλια νομοσχέδια που πάνε να περάσουν και να μπορούμε να διαμαρτυρόμαστε για όλα τα αντικυνηγετικα μηνύματα που προάγουν όπως πράσινες εκπομπές στην ΕΡΤ, άθλια κείμενα στις σελίδες των βιβλίων του δημοτικού με κακούς κυνηγούς και τον καλό λύκο, σχόλια κάθε ψευτοοικολογου που του δίνουν το βήμα και που τα περνει από τις ΜΚΟ κλπ. Εξάλλου τόσα χρόνια βγάζαμε τους δήθεν καλούς ας δοκιμάσουμε και μια φορά τους κακούς κυνηγούς έτσι για αλλαγή.
Το κόμμα των κυνηγών δεν είναι ανάγκη να βγει στη Βουλή για να λέει την άποψη γιατί έτσι και αλλιώς με τόσες λίγες έδρες που θα έχει θα είναι μικρό το ποσοστό επιρροής. Το κόμμα το χρειαζόμαστε για να καταλαβαίνουν οι κυβερνώντες ότι ότι σχετίζεται με το κυνήγι έχει τόσους... Έλληνες πολίτες που ενδιαφέρονται για τις αποφάσεις μας. Και δεύτερον όλα τα κόμματα θα προσπαθούν να προσαρτήσουνε του ψηφοφόρους του Κόμματος μας δείχνοντας καλό πρόσωπο σε όλη την κυνηγετική οικογένεια.

Status
Not open for further replies.
Back