Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα !!! Ρε παιδια εχω εναν πρωινο προβληματισμο (σαν την πρωινή λαλακια ενα πραγμα):
Συχνα πυκνά βγαινουν καποιες "ειδησεις" απο κυνηγετικα γκρουπ και σαιτ τυπου ihunt για παραδειγμα, που λενε για συλληψη λαθροθηρα, η συλληψη για παρανομο καρτερι μπεκατσας κτλ...οκ μεχρι εδω...
Η Θηροφυλακη πως μετακινείται εν μεσω καραντινας? Γιατι εγω στα ΦΕΚ προβλεψη για εξαιρεση απο την απαγόρευση κυκλοφοριας, βλεπω μονο για σωματα ασφαλείας...η θηροφυλακη θεωρείται τετοιο σωμα? Δεν νομιζω...
Αρα?
Η θηροφυλκη είναι σώμα ασφαλειας
Όλοι η θηροφύλακες ειναι ανακριτική υπάλληλοι .

Το κόμμα των κυνηγών δεν είναι ανάγκη να βγει στη Βουλή για να λέει την άποψη γιατί έτσι και αλλιώς με τόσες λίγες έδρες που θα έχει θα είναι μικρό το ποσοστό επιρροής. Το κόμμα το χρειαζόμαστε για να καταλαβαίνουν οι κυβερνώντες ότι ότι σχετίζεται με το κυνήγι έχει τόσους... Έλληνες πολίτες που ενδιαφέρονται για τις αποφάσεις μας. Και δεύτερον όλα τα κόμματα θα προσπαθούν να προσαρτήσουνε του ψηφοφόρους του Κόμματος μας δείχνοντας καλό πρόσωπο σε όλη την κυνηγετική οικογένεια.
Δεν είναι έτσι μόνο που θά είναι στην Βουλή φτάνει μία φωνή θά ακουστεί δεν θα πέσουμε αμαχητί.

Δεν είναι έτσι μόνο που θά είναι στην Βουλή φτάνει μία φωνή θά ακουστεί δεν θα πέσουμε αμαχητί.
Και να μη βγούμε όταν πήγαμε καλά στις ευρωεκλογές όλοι μας γλύφανε και ας μην είχαμε εκλεγεί, αυτό αρκεί. Καλό παράδεισο στο πρόεδρο κ.Τσαγκανελια. Αληθινός κυνηγός και πολύ δωτικος άνθρωπος σε όσους τον είχαν γνωρίσει. Δεν ήμουνα μπροστά αλλά δεν πιστεύω από αυτά που μου είχε πει ότι πούλησε ποτέ το Κόμμα όπως πολλοί λένε. Και επειδή πολλοί θα νομίζετε ότι με τα λεφτά όλα γίνονται θα σας πω ότι το καλοκαίρι δεν με άφησε να πληρώσω ολόκληρη την ετήσια συνδρομή γιατί δεν ήξερε αν θα μπορούσε λόγους υγείας να συνεχίσει να εκδίδει για ένα χρόνο ακόμα. Καλά κυνήγια πρόεδρε όπου και αν πας. Οποίος γνωρίζει που θα γίνει η κηδεία ας μας πει.

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα γι'αυτό η σύσταση δεν είναι εύκολη θα πρέπει να έχει ικανότητες να προτείνει και να έχει άποψη για όλα αλλιώς θα το φάει το μαύρο σκοτάδι δεν γίνεται να μπεις στη Βουλή και να μιλάς μόνο για κυνήγι και για ψάρεμα οταν καίγεται ο τόπος γιατί θα φας τέτοιο πόλεμο που δε θα σε ψηφίζουν ουτε οι συγγενείς σου μετά σίγουρα θα είναι η πρώτη προτεραιότητα αλλά δεν μπορεί να μιλάς μόνο γι'αυτό .Άποψη μου αυτή αλλιώς δε θα έχεις ούτε διάρκεια ούτε θα σε παρει στα σοβαρά κανείς η ουσία να γίνει σοβαρή κίνηση με προοπτική όχι άντε να μπούμε και δε γαμιεται έτσι πιστεύω.

Έφυγε ο Γιώργος Τσαγκανέλιας, καλό παράδεισο και συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Μεγαλη μορφη της κ...οικογενειας μας ...συλλυπητηρια στην οικογενεια του

Last edited:
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα γι'αυτό η σύσταση δεν είναι εύκολη θα πρέπει να έχει ικανότητες να προτείνει και να έχει άποψη για όλα αλλιώς θα το φάει το μαύρο σκοτάδι δεν γίνεται να μπεις στη Βουλή και να μιλάς μόνο για κυνήγι και για ψάρεμα οταν καίγεται ο τόπος γιατί θα φας τέτοιο πόλεμο που δε θα σε ψηφίζουν ουτε οι συγγενείς σου μετά σίγουρα θα είναι η πρώτη προτεραιότητα αλλά δεν μπορεί να μιλάς μόνο γι'αυτό .Άποψη μου αυτή αλλιώς δε θα έχεις ούτε διάρκεια ούτε θα σε παρει στα σοβαρά κανείς η ουσία να γίνει σοβαρή κίνηση με προοπτική όχι άντε να μπούμε και δε γαμιεται έτσι πιστεύω.
Γιάννη στην περίπτωση που μπει στην Βουλή ένα κυνηγετικό κόμμα προφανώς και θα υπερασπιστεί το κυνηγι αλλά και οτιδήποτε άλλο θετικό για το περιβάλλον. Βεβαίως μέσα στην Βουλή θα κληθεί να ψηφίσει για οικονομία και εθνικά θεματα. Νομίζω ότι έχουμε στην οικογένεια μας ικανά άτομα να σταθούν εκεί μεσα και στα θέματα αυτα. Γιατί αυτοί που είναι μέσα τωρα είναι καλυτεροι? Τα ανικανα μπουμπούκια είναι πολύ περισσότερα από ανθρώπους που πράγματι έχουν κάποιες ικανότητες.

Ρε παίδες δεν καταλαβαίνω γιατί να μην έχουμε φωνή στο κοινοβούλιο εξάλλου τόσες δεκαετίες πολλά κόμματα υπάρχουν χωρίς να έχουν συμμετέχει ποτέ σε κυβέρνηση, αντιθέτως τόσα κόμματα ποτέ κανένα δεν τα έχωσε στη Βουλή σε κάποιον για θέματα του κυνηγιού καθώς και για όλες τις αντικυνηγετικες προπαγάνδες που διεξάγουν οι οικολόγοι του κολονακιου.

Ομόφωνο ΟΧΙ των κυνηγών στο κυνήγι αγριόχοιρου την εποχή της αναπαραγωγής!​

Θα πυροβολούσες αυγά; Γιατί λοιπόν να πυροβολήσεις έμβρυα;

Αυτό είναι το δίλλημα που τίθεται απέναντι στους ελάχιστους ΄΄επίορκους΄΄ κυνηγούς που σκέπτονται να κυνηγήσουν αγριόχοιρους την εποχή της αναπαραγωγής τους όπως τους δίνει το δικαίωμα η απόφαση της αντικυνηγετικής κυβέρνησης.

Η κυνηγετική ηθική και δεοντολογία δεν επιτρέπει σε κανένα συνειδητοποιημένο κυνηγό να σηκώσει ντουφέκι σε μια γκαστρωμένη γουρούνα ή σε ένα νεογέννητο γουρουνόπουλο. Η κυβέρνηση όπως και τα υπουργεία περιβάλλοντος και αγροτικής ανάπτυξης γνώριζαν το πρόβλημα του υπερπληθυσμού του αγριόχοιρου και τον επερχόμενο κίνδυνο της πανώλης και δεν έκαναν τίποτα. Αντίθετα απαγόρευσαν πλήρως το κυνήγι επί τρεις μήνες. Τώρα οι αρμόδιοι θυμήθηκαν πως έχουν πρόβλημα. Ας το λύσουν λοιπόν με τα αρμόδια κρατικά όργανα και τα Δασαρχεία που κάποτε πρέπει να αναλάβουν τον διαχειριστικό τους ρόλο. Ποτέ δεν ακούσαμε δασάρχη να αποφασίζει το ΄΄άνοιγμα΄΄ κάποιου καταφυγίου όπου οι αγριόχοιροι ισοπέδωναν τα πάντα και πληθύνονταν ανεξέλεγκτα. Αντίθετα με την πρώτη νιφάδα του χιονιού έσπευδαν να προειδοποιήσουν για την επερχόμενη απαγόρευση…

Τα έλεγε ο πρόεδρος
Ο πιο μαχητικός ρήτορας τότε στις συγκεντρώσεις που πηγαίναμε στο Κ.Ε.Κ. Ήταν ο Αραμπατζής.Αρκετά πιο νέος βέβαια τότε.Θυμάμαι μια φορά στην συγκέντρωση στον κινηματογραφο
ΝΑΝΆ η ομιλία του ήταν φοβερή.

Ομόφωνο ΟΧΙ των κυνηγών στο κυνήγι αγριόχοιρου την εποχή της αναπαραγωγής!​

Θα πυροβολούσες αυγά; Γιατί λοιπόν να πυροβολήσεις έμβρυα;

Αυτό είναι το δίλλημα που τίθεται απέναντι στους ελάχιστους ΄΄επίορκους΄΄ κυνηγούς που σκέπτονται να κυνηγήσουν αγριόχοιρους την εποχή της αναπαραγωγής τους όπως τους δίνει το δικαίωμα η απόφαση της αντικυνηγετικής κυβέρνησης.

Η κυνηγετική ηθική και δεοντολογία δεν επιτρέπει σε κανένα συνειδητοποιημένο κυνηγό να σηκώσει ντουφέκι σε μια γκαστρωμένη γουρούνα ή σε ένα νεογέννητο γουρουνόπουλο. Η κυβέρνηση όπως και τα υπουργεία περιβάλλοντος και αγροτικής ανάπτυξης γνώριζαν το πρόβλημα του υπερπληθυσμού του αγριόχοιρου και τον επερχόμενο κίνδυνο της πανώλης και δεν έκαναν τίποτα. Αντίθετα απαγόρευσαν πλήρως το κυνήγι επί τρεις μήνες. Τώρα οι αρμόδιοι θυμήθηκαν πως έχουν πρόβλημα. Ας το λύσουν λοιπόν με τα αρμόδια κρατικά όργανα και τα Δασαρχεία που κάποτε πρέπει να αναλάβουν τον διαχειριστικό τους ρόλο. Ποτέ δεν ακούσαμε δασάρχη να αποφασίζει το ΄΄άνοιγμα΄΄ κάποιου καταφυγίου όπου οι αγριόχοιροι ισοπέδωναν τα πάντα και πληθύνονταν ανεξέλεγκτα. Αντίθετα με την πρώτη νιφάδα του χιονιού έσπευδαν να προειδοποιήσουν για την επερχόμενη απαγόρευση…
Ετσι ετσι ας παει ο κουλις τωρα......πισα και πουπουλα σε αυτους που θα πανε

Και έχουμε και το σερίφη να λέει στη τηλεόραση οι φίλοι κυνηγοί. Ρε παιδιά στις εκλογές ας δοκιμάσουμε και κανέναν εχθρό γιατί από φίλους δεν βλέπω προκοπή. Σερίφη στο χωριό μου λένε φίλοι φίλοι σου γ...ω το καριοφιλι, καιρός γαρ εγγύς.

View attachment 22402

Αρχοντα καλο ταξιδι
Έφυγε ενας αγωνιστής για το κυνήγι ενας άνθρωπός που είχε μεγάλο πάθος για αυτό. ...Και βοήθησε με τον τρόπο του και το υποστήριξε ..ξεκίνησε ταξίδι για άλλα κυνηγια με το θρυλικό φορτηγάκι του..Καλό παράδεισο φίλε Γιώργο.

Θέλω να πιστεύω θα στηριχθεί από πολλούς ...το θέμα με τις γυναίκες μας τι γίνεται .yelling. πως τις πείθεις....Θέλω να πιστεύω την δική μου την έπεισα...το κόλπο..Δεν σας το λέω .yelling.
Τις στέλνεις στη μάνα τους αν δεν...απλά τα πράγματα..

Status
Not open for further replies.
Back