Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν έχετε ακόμη καταλάβει οτι οι άνθρωποι νομίζουν ότι επειδή πήραν θέση και κουμάντο είναι οι σούπερ ήρωες που όλα τα κάνουν με το καλύτερο τρόπο που απλά δεν το καταλαβαίνει κανείς εκτός από κάτι λίγους κολλητούς γνωρίζουν τα πάντα συμπονουν το κόσμο μας στηρίζουν ξέρουν τα προβλήματα της κοινωνίας όλα τα ξέρουν και έχουν δώσει στο καθε δικο τους επιστήμονα το δικαίωμα να βγαίνει δημόσια και να λέει την άποψη του έχουν πληρώσει τα κανάλια να λένε ότι θέλουν και όλα αυτά για να σωθούμε από τον αόρατο εχθρό η αποτυχία είναι πλήρης και ολοκληρωτική και επειδή. Το καταλαβαίνουν θα στηριχθούν στο τέλος μόνο στο ότι σας σώσαμε και δε πεθάνετε θυμηθείτε το αυτό θα είναι το σλόγκαν να πεθάνουμε από τι ρε καραγκιόζηδες από τη πείνα θα γίνει μεγαλύτερη ζημιά και από τη λάθος διαχείρισή της όλης κατάστασης που νομίζει ο καθένας επειδή έχει σπουδάσει ότι έχει την ικανότητα να διοικήσει και κράτος δεν έχουν καταλάβει οτι όσο πιο καλός ποδοσφαιριστής Είσαι τόσο δεν κάνεις για προπονητής αποδεδειγμένα.

Το κόμμα κυνηγών γίνεται καιρό τώρα προσπάθεια δεν το έχω γράψει και το ξέρω διότι ειναι κάποιους γνωστους μου που προσπαθούν να γίνει κάτι σοβαρό διαφορετικό από πριν μακάρι να επιτύχει εδώ είμαστε και εννοείται ότι πρέπει να το στηρίξουμε διότι δεν είναι εύκολο εγχείρημα γίνεται προσπάθεια ήμουν σε μια συζήτηση παρόν.

Το θέμα είναι να βρεθούν στελεχοι που να θέλουν να σπάσουν αυγά εκτός και το οικονομικό κομμάτι
Να προσπαθήσουμε όλοι γίνει το κόμμα από 2 με 3 ψήφους να βρούμε άσχετους με το κυνήγι και τότε όλα γίνονται...Εγώ παιδιά με την οικογένειά μου 12 ψήφοι είναι και οι 5 είμαστε κυνηγοί

Κυνηγετικος Συλλογος Κερκυρας
Κύριοι Πρόεδροι,
Χθες βράδυ ο Υφυπουργός Πολ. Προσταίας & Διαχ/σης Κρίσεων κ. Χαρδαλιάς, συνεντευξιαζόμενος, προσπάθησε να εξηγήσει τα ανεξήγητα… Από χθες το βράδυ, αναζητώ την απάντησή σας… Τι έγινε ? μειώθηκαν τα αντανακλαστικά σας ? Θεωρείτε πως ο κ. Υπουργός ήταν αρκούντος πειστικός, άρα σας (μας) αποστόμωσε ? ή (ακόμη χειρότερα) σας έπεισε για το ορθό των αποφάσεών του, άρα αναμένουμε ανακοίνωση της ΚΣΕ που θα τον αποθεώνει ?
Αγαπητοί κύριοι Πρόεδροι, ΟΦΕΙΛΕΤΕ ή για το σωστότερο ΟΦΕΙΛΑΤΕ ΗΔΗ να έχετε απαντήσει !!! Αμεσα και καυστικά, εκτός κι αν δυσκολεύεστε…
Ακούστε λοιπόν, εμείς οι κυνηγοί της Κέρκυρας, δεν θα αφήσουμε τα αστεία (τουλάχιστον) επιχειρήματά του αναπάντητα, έστω κι αν ο καλός Δημοσιογράφος που τον υποδέχθηκε μας έχει συνηθίσει να είναι πιο πιεστικός ακόμη και με περισσότερο «δύσκολους» προσκεκλημένους.
Κύριε Υπουργέ, τι εννοείται ποιος θα φυλάξει και θα ελέγχει την μετακίνηση των κυνηγών ? Αυτός που ελέγχει και την απαγόρευση … (η οποία μάλιστα χρειάζεται περισσότερη αστυνόμευση). Αφήστε που είναι στην διάθεσή σας τόσο η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή, όσο και τα Δασαρχεία.
Κύριε Υπουργέ, θαύμασα την πρόσθεση που κάνατε με τις εκατοντάδες χιλιάδες κυνηγών σε άθροισμα με τους εργαζόμενους στο λιανεμπόριο… Θεωρείτε αδύνατο να είναι κάποιος κυνηγός και ταυτόχρονα εργαζόμενος έτσι ? Δηλαδή εμείς οι κυνηγοί, τι είμαστε, εξωγήινοι ? Μας αθροίζετε ξεχωριστά και μας προσθέτετε… Τουλάχιστον πρωτότυπο !!! Αν για την οικονομία της συζήτησης το δεχθούμε, αφού δεν μας επιτρέπετε να κινηθούμε στην ύπαιθρο ή στη θάλασσα οι ψαράδες, χάνουμε κάθε άλλο δικαίωμα στη μετακίνηση ? Δεν σας περνάει από το μυαλό πως θα μας έχετε κι εμάς στα πεζοδρόμια, στις πλατείες ή στα καταστήματα ?
Αλήθεια κ. Υπουργέ, τα εξώδικα (που προφανώς σας ενόχλησαν) από πότε έγιναν «ανάθεμα»? Η προσφυγή στο καταφύγιο της Ελληνικής Δικαιοσύνης για κάθε αδικούμενο πολίτη δεν σας βρίσκει σύμφωνο ? Ισως δίκαια, όταν θεωρείτε πως κατέχετε μαζί με τον Πάπα το αλάθητο.
Αγαπητοί κκ Πρόεδροι, περιμένουμε την αντίδρασή σας, την αποδόμηση των επιχειρημάτων του κ. Υπουργού, αλλά και την πολιτική συμμαχία που έχετε δίπλα σας. ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και Ελληνική Λύση. Ζητήστε τους να στηρίξουν τους Ελληνες κυνηγούς και τις οργανώσεις τους οικονομικά, αλλά και το δίκαιο αίτημα όλων μας για άσκηση κυνηγίου την επόμενη χρονιά χωρίς άλλη επιβάρυνση.
Αν θεωρείται πως ο πόλεμος έχει χαθεί, να σας ενημερώσω ότι μόλις άρχισε …
ΥΓ. Κύριε Πρόεδρε και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, μην μας απογοητεύσετε.
Με εκτίμηση
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Γιώργος Α. Μαυρόπουλος

Κυνηγετικος Συλλογος Κερκυρας
Κύριοι Πρόεδροι,
Χθες βράδυ ο Υφυπουργός Πολ. Προσταίας & Διαχ/σης Κρίσεων κ. Χαρδαλιάς, συνεντευξιαζόμενος, προσπάθησε να εξηγήσει τα ανεξήγητα… Από χθες το βράδυ, αναζητώ την απάντησή σας… Τι έγινε ? μειώθηκαν τα αντανακλαστικά σας ? Θεωρείτε πως ο κ. Υπουργός ήταν αρκούντος πειστικός, άρα σας (μας) αποστόμωσε ? ή (ακόμη χειρότερα) σας έπεισε για το ορθό των αποφάσεών του, άρα αναμένουμε ανακοίνωση της ΚΣΕ που θα τον αποθεώνει ?
Αγαπητοί κύριοι Πρόεδροι, ΟΦΕΙΛΕΤΕ ή για το σωστότερο ΟΦΕΙΛΑΤΕ ΗΔΗ να έχετε απαντήσει !!! Αμεσα και καυστικά, εκτός κι αν δυσκολεύεστε…
Ακούστε λοιπόν, εμείς οι κυνηγοί της Κέρκυρας, δεν θα αφήσουμε τα αστεία (τουλάχιστον) επιχειρήματά του αναπάντητα, έστω κι αν ο καλός Δημοσιογράφος που τον υποδέχθηκε μας έχει συνηθίσει να είναι πιο πιεστικός ακόμη και με περισσότερο «δύσκολους» προσκεκλημένους.
Κύριε Υπουργέ, τι εννοείται ποιος θα φυλάξει και θα ελέγχει την μετακίνηση των κυνηγών ? Αυτός που ελέγχει και την απαγόρευση … (η οποία μάλιστα χρειάζεται περισσότερη αστυνόμευση). Αφήστε που είναι στην διάθεσή σας τόσο η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή, όσο και τα Δασαρχεία.
Κύριε Υπουργέ, θαύμασα την πρόσθεση που κάνατε με τις εκατοντάδες χιλιάδες κυνηγών σε άθροισμα με τους εργαζόμενους στο λιανεμπόριο… Θεωρείτε αδύνατο να είναι κάποιος κυνηγός και ταυτόχρονα εργαζόμενος έτσι ? Δηλαδή εμείς οι κυνηγοί, τι είμαστε, εξωγήινοι ? Μας αθροίζετε ξεχωριστά και μας προσθέτετε… Τουλάχιστον πρωτότυπο !!! Αν για την οικονομία της συζήτησης το δεχθούμε, αφού δεν μας επιτρέπετε να κινηθούμε στην ύπαιθρο ή στη θάλασσα οι ψαράδες, χάνουμε κάθε άλλο δικαίωμα στη μετακίνηση ? Δεν σας περνάει από το μυαλό πως θα μας έχετε κι εμάς στα πεζοδρόμια, στις πλατείες ή στα καταστήματα ?
Αλήθεια κ. Υπουργέ, τα εξώδικα (που προφανώς σας ενόχλησαν) από πότε έγιναν «ανάθεμα»? Η προσφυγή στο καταφύγιο της Ελληνικής Δικαιοσύνης για κάθε αδικούμενο πολίτη δεν σας βρίσκει σύμφωνο ? Ισως δίκαια, όταν θεωρείτε πως κατέχετε μαζί με τον Πάπα το αλάθητο.
Αγαπητοί κκ Πρόεδροι, περιμένουμε την αντίδρασή σας, την αποδόμηση των επιχειρημάτων του κ. Υπουργού, αλλά και την πολιτική συμμαχία που έχετε δίπλα σας. ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και Ελληνική Λύση. Ζητήστε τους να στηρίξουν τους Ελληνες κυνηγούς και τις οργανώσεις τους οικονομικά, αλλά και το δίκαιο αίτημα όλων μας για άσκηση κυνηγίου την επόμενη χρονιά χωρίς άλλη επιβάρυνση.
Αν θεωρείται πως ο πόλεμος έχει χαθεί, να σας ενημερώσω ότι μόλις άρχισε …
ΥΓ. Κύριε Πρόεδρε και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, μην μας απογοητεύσετε.
Με εκτίμηση
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Γιώργος Α. Μαυρόπουλος
Μπραβω προεδαρα.....το λαβαρο της επαναστασης θα σηκωσει η κερκυρα ...,ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ

Είναι γν γελάς η κατάσταση..εκεί επιτρέπεται η μετακίνηση άλλου όχι...εμείς κυνηγάς άλλου όχι....
Ρε τι μαλακίες είναι αυτές....τέτοια τρελά κ αντιφατικοτηγα δν έχω ξαναδεί απο ανθρωπους που κυβερνάνε ειλικρινά...τεσπα θα το ξαναπώ αν δν αντιδράσει η κοινωνία όλη δν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα....οι ίδιες μαλακίες γίνονται κ στο εργασιακό κομμάτι με υπερωρίες που να εξοφλουνται ως ρεπό η άδειες,με τις λαϊκές πάλι θέλουν να περάσουν νόμους ότι ναναι...δηλβοι άνθρωποι θέλουν να καταστρέψουν ολοσχερώς επαγγέλματα...κ οικογενειες..
Το να λέμε τωρα

Κάτι ακούστηκε για κόμμα Ελλήνων κυνηγών, άμα γίνει εκεί θέλω να δω τι θα κάνει ο καθένας μας, θα το στηρίξουμε οι Έλληναρες ή τσάμπα οι ώρες που τους κατηγορουμε στο φορουμ
Θέλω να πιστεύω θα στηριχθεί από πολλούς ...το θέμα με τις γυναίκες μας τι γίνεται .yelling. πως τις πείθεις....Θέλω να πιστεύω την δική μου την έπεισα...το κόλπο..Δεν σας το λέω .yelling.

Καλημέρα σύντροφοι!

Θα κάνω μια προσπάθεια να αλλάξω το κλίμα!

Με αφορμή ότι σήμερα κυνηγοί στα Ιωάννινα βρήκαν τα συντρίμια του αεροσκάφους που είχε χαθεί εδω΄και 4 μερές....καθώς και κυνηγοί βρήκαν το πτώμα σε βαλίτσα στα Βίλια....νομίζω ότι στον επόμενο κύκλο του ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ....θα πρέπει να βάλουν κυνηγούς να βρίσκουν πτώματα και να λύνουν υποθέσεις!

ΒΓΑΛΤΕ ΜΑΣ ΕΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕ.....

Καλή συνέχει σε όλους!

Καλημερα !!! Ρε παιδια εχω εναν πρωινο προβληματισμο (σαν την πρωινή λαλακια ενα πραγμα):
Συχνα πυκνά βγαινουν καποιες "ειδησεις" απο κυνηγετικα γκρουπ και σαιτ τυπου ihunt για παραδειγμα, που λενε για συλληψη λαθροθηρα, η συλληψη για παρανομο καρτερι μπεκατσας κτλ...οκ μεχρι εδω...
Η Θηροφυλακη πως μετακινείται εν μεσω καραντινας? Γιατι εγω στα ΦΕΚ προβλεψη για εξαιρεση απο την απαγόρευση κυκλοφοριας, βλεπω μονο για σωματα ασφαλείας...η θηροφυλακη θεωρείται τετοιο σωμα? Δεν νομιζω...
Αρα?

Status
Not open for further replies.
Back