Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να βαλουμε και γραβατα ....
Ο παππους μου πάντως που μου μετέδωσε την αγάπη για το κυνήγι και όσες παλιές φωτογραφίες κυνηγιού έχω δει οι άνθρωποι δεν ήταν ντυμένοι σαν να έχουμε επιστράτευση. Δεν είναι ανάγκη να βάλεις γραβάτα αλλά μπορείς να βάλεις ένα παλιό τζιν η παντελόνι που δεν το φοράς πια έξω. Αν τόσο πολύ σου αρέσει η στρατιωτική παραλλαγή μπορεισ να τη φοράς όπου άλλου θέλεις, που η εμφάνιση σου όμως δεν θα χαρακτηρίζει ένα κοινωνικό σύνολο

Ο παππους μου πάντως που μου μετέδωσε την αγάπη για το κυνήγι και όσες παλιές φωτογραφίες κυνηγιού έχω δει οι άνθρωποι δεν ήταν ντυμένοι σαν να έχουμε επιστράτευση

Mην το γελατε καθολου...Ο παππους μου ηταν στο καρτερι καπακι μετα απο γαμο
με λαμε κουστουμια και ασορτι γραβατα.Απο μακρια φαινοτανε σαν σαρδελα,απο
τα γελια που εκανα,εριξα ενα κλαμπανι 2-0 στον λαγο.Ολα γινονται!

Ο παππους μου πάντως που μου μετέδωσε την αγάπη για το κυνήγι και όσες παλιές φωτογραφίες κυνηγιού έχω δει οι άνθρωποι δεν ήταν ντυμένοι σαν να έχουμε επιστράτευση. Δεν είναι ανάγκη να βάλεις γραβάτα αλλά μπορείς να βάλεις ένα παλιό τζιν η παντελόνι που δεν το φοράς πια έξω. Αν τόσο πολύ σου αρέσει η στρατιωτική παραλλαγή μπορεισ να τη φοράς όπου άλλου θέλεις, που η εμφάνιση σου όμως δεν θα χαρακτηρίζει ένα κοινωνικό σύνολο
Μηπως ξερει οτι πρεπει να φωραμε υποχρεωτικα και πορτοκαλι γελεκο ......εγω μενο σε χωριο δεν μπωρο δυστηχως να επηρεασο κανενα κοινωνικο συνολο ...γιατι παο και με τζιν και με φορμα (nike) ημιτασιον...γιατι δεν μου βγενουν τα φραγκα για οριτζιναλ....

Καλησπερα .Συγνώμη φιλε εχει κοσμο που φορα και τζιν με αρβυλα αλλα δεν βλεπω τον λογο να αλαξουμε ντυσιμο για να γινουμε αρεστι σε καποιους . Σε εναν που δεν γουσταρει το στρατο θα αλαξουμε τις στολες .Αλλοι δεν γουσταρουν τα τατουαζ. Δεν γίνονται αυτα ενας που δεν θελει το κυνηγι δεν αλλάζει γνωμη απο το ντυσιμο.

Μηπως ξερει οτι πρεπει να φωραμε υποχρεωτικα και πορτοκαλι γελεκο ......εγω μενο σε χωριο δεν μπωρο δυστηχως να επηρεασο κανενα κοινωνικο συνολο ...γιατι παο και με τζιν και με φορμα (nike) ημιτασιον...γιατι δεν μου βγενουν τα φραγκα για οριτζιναλ....
Είναι πολύ καλύτερο να πηγαίνεις στο κυνήγι με τζιν και φόρμα (κατά τη γνώμη μου) παρά με παντελόνι παραλλαγής στρατιωτικό. Και μην μου πει κανένας ότι το στρατιωτικό παντελόνι το έχει από το στρατό 10 χρόνια μετά την απόλυση του και το φοράει γιατί δεν έχει λεφτά να πάρει άλλο.

Είναι πολύ καλύτερο να πηγαίνεις στο κυνήγι με τζιν και φόρμα (κατά τη γνώμη μου) παρά με παντελόνι παραλλαγής στρατιωτικό. Και μην μου πει κανένας ότι το στρατιωτικό παντελόνι το έχει από το στρατό 10 χρόνια μετά την απόλυση του και το φοράει γιατί δεν έχει λεφτά να πάρει άλλο.
Δεκτη η γνωμη σου αλλα πηστευω οτι εχεις λαθος.....μπορι ομως να εχω και εγω λαθος

Καλησπερα .Συγνώμη φιλε εχει κοσμο που φορα και τζιν με αρβυλα αλλα δεν βλεπω τον λογο να αλαξουμε ντυσιμο για να γινουμε αρεστι σε καποιους . Σε εναν που δεν γουσταρει το στρατο θα αλαξουμε τις στολες .Αλλοι δεν γουσταρουν τα τατουαζ. Δεν γίνονται αυτα ενας που δεν θελει το κυνηγι δεν αλλάζει γνωμη απο το ντυσιμο.
Αυτό είναι που πρέπει να καταλάβουμε, για να μπορούμε να κυνηγάμε και να έχει κάποια αξία ο λόγος μας σαν κυνηγοί πρέπει να αλλάξουμε τη γνώμη τη κοινωνίας για εμάς. Αλλιώς θα συζητάμε μόνοι μας για το ποσό γαματοι είμαστε και οι υπόλοιποι είναι φλωροι και μας κόβουν το κυνήγι.

Εξαλου πρεπει να φοράμε κατι που να δενει με το κυνηγι για ξεχοριζουμε απο τους λαθροθήρες.
Γιατί λέει πουθενά ότι οι λαθροθήρες δε φοράνε στρατιωτική παραλλαγή. Και αν κάποιου του αρέσει τόσο πολύ η παραλλαγή υπάρχουν κυνηγετικά και outdoor παντελόνια που είναι παραλλαγής αλλά όχι στρατιωτικού στυλ. Πολλά μάλιστα είναι και φθηνότερα.

Θεοδωρε σε καταλαβαίνω με τι τρόπο το λες....
Έχεις ζήσει κ προφανως έχεις κυνηγήσει κ στο εξωτερικο και βλέπεις μια άλλη νοοτροπία......
Όσο για τους παλιους κυνηγούς έχεις δίκιο, κυνηγούσαν με τα ίδια ρουχα που έκαναν κ τις αγροτικές τους εργασίες,αργοτερα ήρθαν τα χακί ενδυματα, τοτε δεν ήταν στην μόδα οι παραλλαγες κλπ...
Θα συμφωνήσω ότι εικόνα ενός κυνηγου που δείχνει να είναι στρατιώτης η να πηγενει σε πολεμο ίσως να μην είναι κ ότι καλυτερο....
Αλλά δεν νομίζω σε καμμια περιπτωση πως είναι αυτός ο λόγος που μας "πολεμανε"...
Ουτε κ νομίζω πως αν ντυνόμασταν όλοι με φρεσκοσιδερωμενα πουκαμισα κ παντελονια Columbia και με ζελέ στα μαλλιά θα ήταν διαφορετικά τα πραγματα....
Εξάλλου στο κυνήγι κ θα λασπωθουμε κ θα λερωθουμε κ θα βραχουμε,κ θα....ξηλωθουμε....

Στην τελική ο καθένας έχει τις δικές του ενδυματολογικες προτιμησεις...

Πάντως αν υπήρχε λόγος που θα συμφωνουσα στο να εκλείψουν οι παραλλαγες θα είχε να κάνει με την ασφάλεια μας......

Last edited:
Θεοδωρε σε καταλαβαίνω με τι τρόπο το λες....
Έχεις ζήσει κ προφανως έχεις κυνηγήσει κ στο εξωτερικο και βλέπεις μια άλλη νοοτροπία......
Όσο για τους παλιους κυνηγούς έχεις δίκιο, κυνηγούσαν με τα ίδια ρουχα που έκαναν κ τις αγροτικές τους εργασίες,αργοτερα ήρθαν τα χακί ενδυματα, τοτε δεν ήταν στην μόδα οι παραλλαγες κλπ...
Θα συμφωνήσω ότι εικόνα ενός κυνηγου που δείχνει να είναι στρατιώτης η να πηγενει σε πολεμο ίσως να μην είναι κ ότι καλυτερο....
Αλλά δεν νομίζω σε καμμια περιπτωση πως είναι αυτός ο λόγος που μας "πολεμανε"...
Ουτε κ νομίζω πως αν ντυνόμασταν όλοι με φρεσκοσιδερωμενα πουκαμισα κ παντελονια Columbia και με ζελέ στα μαλλιά θα ήταν διαφορετικά τα πραγματα....
Εξάλλου στο κυνήγι κ θα λασπωθουμε κ θα λερωσουμε κ θα βραχουμε,κ θα....ξηλωθουμε....

Στην τελική ο καθένας έχει τις δικές του ενδυματολογικες προτιμησεις...

Πάντως αν υπήρχε λόγος που θα συμφωνουσα στο να εκλείψουν οι παραλλαγες θα είχε να κάνει με την ασφάλεια μας......
Δεν έχω καν διαβατήριο. Και έχω περάσει στο εξωτερικό 24 ώρες στην Ιταλία για να φέρω ένα κουτάβι.
Φυσικα και δεν είναι αυτός ο λόγος που μας πολεμάνε.
Η ενδυμασία όμως είναι ένα κομμάτι της εικόνας του κυνηγού, όπως ειναι και πολλά αλλά πιο σημαντικά. Απλώς το ανέφερα ως το πιο ανώδυνο. Ωστόσο αν ήθελα να το πάω παρακάτω θα έλεγα ότι όσο η εικόνα του κυνηγού στρατικόποιητε τόσο βολεύει αυστηρότερα μέτρα για την οπλοκατοχή και εξίσωση των κυνηγετικών όπλων με τα υπόλοιπα.

ο εγκλησμως τελικα παιδες ειναι πωλη κακοοοο πραγμααααα ρε παρτε τα βουνα και εας φωρεση οτι γουσταρη ο καθενασμαςςςς,,,θα μας πουνε τωρα και τι ρουχα να βαλουμεεεεε,,,παντως εγω ενα πορτοκαλι μποξερακι το φωραωωωω καλην κακοςςςς .sarcastic. .yel.

Φιλε αυτα που λες ειναι μεγα λαθος
Δεν έχω καν διαβατήριο. Και έχω περάσει στο εξωτερικό 24 ώρες στην Ιταλία για να φέρω ένα κουτάβι.
Φυσικα και δεν είναι αυτός ο λόγος που μας πολεμάνε.
Η ενδυμασία όμως είναι ένα κομμάτι της εικόνας του κυνηγού, όπως ειναι και πολλά αλλά πιο σημαντικά. Απλώς το ανέφερα ως το πιο ανώδυνο. Ωστόσο αν ήθελα να το πάω παρακάτω θα έλεγα ότι όσο η εικόνα του κυνηγού στρατικόποιητε τόσο βολεύει αυστηρότερα μέτρα για την οπλοκατοχή και εξίσωση των κυνηγετικών όπλων με τα υπόλοιπα.

Και γιατί ρε Θοδωρή είναι καλύτερη η φόρμα nike από ένα παντελόνι στρατιωτικο? Θα παρξηγηθουν οι τσίχλες ή τα παπιά που δεν βρισκουμε???? Μήπως ασχολούμαστε με άσχετα και χάνουμε την ουσία???

Αν ειναι να χαμηλωσουμε και τα τζιπ να βαλουμε νικελ ζαντολαστιχα μηπως αν δεν εχει κυνηγι πουλησουμε κανα χορτο στη λαικη αυτος που σε κακολογει και αρμανι να βαλεις θα βρει κάτι αλλο να σου προσάψει τον γράφεις στα αρχιδια σου και ο κάθε ενας φοραει οτι γουσταρει και μπορεί.

Η εικόνα μας δεν είναι το είδος των ρούχων μας αλλά η συμπεριφορά μας, φοράμε ότι έχουμε αρκεί να βολεύει το είδος του κυνηγίου μας και να μη δημιουργεί κινδύνους.
Δεν κάνουμε επίδειξη θηραμάτων, εξοπλισμού και δεν αφήνουμε ζημιές & σκουπίδια. :)
Αυτά είναι αρκετά για μια καλή εικόνα...

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back