Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Συναδερφε (δεν γνωρίζω το όνομα σου) έχεις την εντύπωση πως η κάθε κυβέρνηση θα λάβει σοβαρά "συλλόγους" που δεν συνεισφέρουν ούτε 1 ευρώ στο κρατικό ταμείο??? Εδώ δεν λογαριάζουν εμάς....στάχτη στα μάτια είναι του στυλ " είμαστε δίπλα σας"....στο τέλος ξέρεις τι θα πουν στους ανεξάρτητους??? Περάστε και εσείς απ' το ταμείο παρακαλώ διαφορετικά σας κλείνουμε.
οι κυνηγοί που βγάζουν άδεια στο δασαρχείο μέσω ανεξάρτητων κυνηγητικών συλλόγων, συνεισφέρουν πολύ περισσότερα ΑΝΑ ΚΥΝΗΓΟ στο κρατικό ταμείο(δηλαδή στο πράσινο ταμείο) από ότι οι κυνηγοί που βγάζουν άδεια μέσω συνεργαζόμενων.
Μέσω συνεργαζόμενων δίνουν στο πράσινο ταμείο ανά κυνηγό 10-30-60 ευρώ ενώ μέσω ανεξάρτητου δίνουν στο πράσινο ταμείο 68,5-88,5-118,5 ευρώ ανά κυνηγό, αντίστοιχα για τοπική-περιφερειακή-γενική άδεια.
Όσο για παραγκωνισμό των ανεξάρτητων κσ και της ομοσπονδίας τους, έχει φροντίσει ο αείμνηστος Παπαδόδημας και η ΚΣΕ, αλλά σιγά σιγά ο παραγκωνισμός φεύγει και η φωνή των ανεξάρτητων ακούγεται όλο και περισσότερο. Η ΚΣΕ ήταν και είναι προνομιακός συνομιλητής του Υπουργείου όλα αυτά τα χρόνια, αλλά πλέον θα πάψει να είναι. Τη νέα σαιζόν αναμένεται η ΚΣΕ και οι συνεργαζόμενοι να χάσουν ισχύ και οι ανεξάρτητοι να ισχυροποιηθούν κι άλλο, θα ανεβάσει ισχύ και η ομοσπονδία των ανεξάρτητων. Σε 5-6 μήνες θα τα δούμε όλα αυτά.
Αυτό που κάνει προσφιλέστερη την ομοσπονδία των ανεξάρτητων είναι ότι συζητάει για το κυνήγι και δεν βάζει καθόλου το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης της από το κράτος, που είναι το βασικό θέμα της ΚΣΕ.

Αυτό που κάνει προσφιλέστερη την ομοσπονδία των ανεξάρτητων είναι ότι συζητάει για το κυνήγι και δεν βάζει καθόλου το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης της από το κράτος, που είναι το βασικό θέμα της ΚΣΕ.
Μακάρι αλλά η ιστορία έδειξε όλα αυτά τα χρόνια πως κανείς δεν αφήνει το κουτάλι με το μέλι. Και γιατί δεν προσπαθείς να αλλάξεις τα υπάρχοντα καταστατικά θα σου πω εγώ αλλά πας και κανείς διάσπαση??? Ίσως αυτή η κόντρα να βγει και σε καλό για τους κυνηγούς που αυτή είναι και η ουσία .

Μακάρι αλλά η ιστορία έδειξε όλα αυτά τα χρόνια πως κανείς δεν αφήνει το κουτάλι με το μέλι. Και γιατί δεν προσπαθείς να αλλάξεις τα υπάρχοντα καταστατικά θα σου πω εγώ αλλά πας και κανείς διάσπαση??? Ίσως αυτή η κόντρα να βγει και σε καλό για τους κυνηγούς που αυτή είναι και η ουσία .
όσοι προσπάθησαν να αλλάξουν καταστατικό απέτυχαν
και όσοι το προχώρησαν πιο πολύ βρέθηκαν στα δικαστήρια
οπότε? μόνο η οικονομική κατάρρευση των κυνηγητικών οργανώσεων θα δώσει λύσεις

όσοι προσπάθησαν να αλλάξουν καταστατικό απέτυχαν
και όσοι το προχώρησαν πιο πολύ βρέθηκαν στα δικαστήρια
οπότε? μόνο η οικονομική κατάρρευση των κυνηγητικών οργανώσεων θα δώσει λύσεις
Πρεπει να αφησουμε την .κ.σ.ε στην ησηχια της δεν μπορουν ...δεν θελουν...ειναι οι μονοι υπευθυνη για την καταντια του κυνηγιου .....πηστευω οτι το μελλον του κυνηγιου περναει απο τους ανεξαρτητους συλλογους ...αυτη ειναι προσοπικη γνωμη δεν το γραφο για να ερθω σε αντηπαραθεση με κανεναν

Πρεπει να αφησουμε την .κ.σ.ε στην ησηχια της δεν μπορουν ...δεν θελουν...ειναι οι μονοι υπευθυνη για την καταντια του κυνηγιου .....πηστευω οτι το μελλον του κυνηγιου περναει απο τους ανεξαρτητους συλλογους ...αυτη ειναι προσοπικη γνωμη δεν το γραφο για να ερθω σε αντηπαραθεση με κανεναν
Κοίτα μη βρεθείς προ απροόπτου συνάδερφε...Κυριακή κοντή γιορτή ...δεν είναι μακρυά ο Αύγουστος.....και γενικά κοντά είναι όλα τα μελούμενα!!! Να δούμε ποιος θα τάξει και τι θα πράξει ....μη κάνει και κατάρευση η ΚΣΕ λέω εγώ και μετά να δούμε πόσο θα λάβουν υπόψιν τους ανεξάρτητους!!! Μη σου πουν άντε γεια το κυνήγι μετά!

Ήμουν ο πρώτος που έλεγα για άδειες σε δασαρχεία και παρασυλλογους. Ηταν σκέψεις και λόγια που βγήκαν από την οργή που ένιωθα εκείνες τις μερες. Τώρα είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ ότι αν διασπαστεί η κυνηγετική οικογένεια περισσότερο θα μας πάρει και θα μας σηκώσει μια ώρα αρχύτερα. Πρόσωπα και καταστάσεις πρέπει να αλλαξουν μέσα στις οργανώσεις και όχι να τις διαλύσουμε. Εκείνο το....διάγγελμα με το Καραουλι φανέρωσε πόσο ασοβαρη είναι η ΚΣΕ μέχρι τωρα και αυτό πρέπει να αλλάξει άρδην!

Ήμουν ο πρώτος που έλεγα για άδειες σε δασαρχεία και παρασυλλογους. Ηταν σκέψεις και λόγια που βγήκαν από την οργή που ένιωθα εκείνες τις μερες. Τώρα είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ ότι αν διασπαστεί η κυνηγετική οικογένεια περισσότερο θα μας πάρει και θα μας σηκώσει μια ώρα αρχύτερα. Πρόσωπα και καταστάσεις πρέπει να αλλαξουν μέσα στις οργανώσεις και όχι να τις διαλύσουμε. Εκείνο το....διάγγελμα με το Καραουλι φανέρωσε πόσο ασοβαρη είναι η ΚΣΕ μέχρι τωρα και αυτό πρέπει να αλλάξει άρδην!
Αυτο λεμε αλλα προσοπα ...αλλα αφου δεν γηνεται με τα παρον καταστατικα....οτι δεν λυνεται κοβεται

Πρόσωπα και καταστάσεις πρέπει να αλλαξουν μέσα στις οργανώσεις και όχι να τις διαλύσουμε.
Ακριβώς, οι οργανώσεις πρέπει πάντα να υπάρχουν, τα πρόσωπα όμως αν δεν αποδίδουν στις θέσεις τους θα πρέπει να αλλάζουν.
Αυτό λέμε ρε παιδιά. Αφου όμως ο τύπος δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί, τί πρέπει να κάνουμε λοιπόν; Να τον τρώμε στη μούρη άλλα τρία τέσσερα χρόνια;
Επίσης, για σκεφτείτε λίγο... Ενώ έχει την κατακραυγή μεγάλου μέρους της κυνηγετικής οικογένειας, ούτε παραιτείται, ούτε μιλάει ούτε λαλάει... Γιατί άραγε;;;;;;

Μου έχει κάνει εντύπωση πως δεν ακούγεται τίποτα από άποψη ελέγχων και πάταξης της λαθροθηρίας φέτος.
Σαν να μην υπάρχουν καρτερακηδες στην μπεκάτσα, νυχτοβιοι στον λαγό και λοιποί με θηλιές και αλλά.
Αυτό θα είναι το μέλλον αν πάψει η θηροφυλακη.
Θα συνεχίσουν να γίνονται αλλά δεν θα μαθαίνονται ούτε θα διώκονται από κάποιους.
Το δασαρχείο είναι πολύ λίγο για να ελέγξει.
Θα τελειώσει εκτιμώ σε μια τριετία το πολύ πενταετία η θηροφυλακη και η ΞΕ γενικά.
Αν δεν εξιχρονιστουν και δεν αλλάξουν ριζικά κάποια πράγματα.
Εννοείται πως δεν θέλω την διάλυση αλλά δεν βλέπω και μέλλον με τέτοιες ηγεσίες -νοοτροπίες.

Μου έχει κάνει εντύπωση πως δεν ακούγεται τίποτα από άποψη ελέγχων και πάταξης της λαθροθηρίας φέτος.
Σαν να μην υπάρχουν καρτερακηδες στην μπεκάτσα, νυχτοβιοι στον λαγό και λοιποί με θηλιές και αλλά.
Αυτό θα είναι το μέλλον αν πάψει η θηροφυλακη.
Θα συνεχίσουν να γίνονται αλλά δεν θα μαθαίνονται ούτε θα διώκονται από κάποιους.
Το δασαρχείο είναι πολύ λίγο για να ελέγξει.
Θα τελειώσει εκτιμώ σε μια τριετία το πολύ πενταετία η θηροφυλακη και η ΞΕ γενικά.
Αν δεν εξιχρονιστουν και δεν αλλάξουν ριζικά κάποια πράγματα.
Εννοείται πως δεν θέλω την διάλυση αλλά δεν βλέπω και μέλλον με τέτοιες ηγεσίες -νοοτροπίες.
Το δασαρχειο κυνηγαει τους νομιμους μπας και τους βρει καμια ατέλεια .. Κατι οταν σε σταμαει η τροχαια και ντε και καλα πρεπει να σε γραψει και ψαχνει δεξια και αριστερα

Status
Not open for further replies.
Back