Καμμια πυριτιδα δεν με αφησε παραπονεμενο.
Αντιθετως...
Αντιθετως...
Θα βλεπουμε σε λιγο, καλυκες maxam με Τecna & βυσματα GT κ σταμπα το Fagiano.....αααααχχχχ θα τρελαθώ Τσιάνο.....Καλή ερώτηση ... NSI = Nobel Sport Italy άρα Ιταλική αλλά έχει αγοράσει την Vectan Γαλλική και την Maxam Ισπανική οπότε γίνεται λίγο της Πόπης.
Τι δοσολογία βρηκεςΠαλικαρια, την βοηθεια σας !!!!
Ποια πυριτιδα ειναι αυτη ???
View attachment 47463
View attachment 47464
τοτε ειναι συγουρα η σπεσιαλ !!Μην βαλεις τα γελια με την ποσοτητα....
Ειναι απο φυσιγγιο για φλομπερ Ηλια!!!
View attachment 47468
View attachment 47469
View attachment 47470
τοτε ειναι συγουρα η σπεσιαλ !!
ΑκουίλαΠαλικαρια, την βοηθεια σας !!!!
Ποια πυριτιδα ειναι αυτη ???
View attachment 47463
View attachment 47464
Γιατη το καταλαβα απτην αρχει πος ειταν απο φλομπερΜην βαλεις τα γελια με την ποσοτητα....
View attachment 47468
View attachment 47469
View attachment 47470
Γεμιστο με sipe, να παει κ να'ρθει...Μην βαλεις τα γελια με την ποσοτητα....
View attachment 47468
View attachment 47469
View attachment 47470
Γιατη το καταλαβα απτην αρχει πος ειταν απο φλομπεραπτην δοση και το χρωμα.psb2 σπεσιαλ ειναι Νικολα.τροποποιηση κανης??
Αμε βαλε mg2 στο 0'200χ8 κανει παπαδες εκειΟχι κουζουλε μου... Δεν ξερω βεβαια εαν εχουν τροποποιησει την καννη.... δεν νομιζω....αλλα θα τους ρωτησω.
Το εχει ο γιος ενος φιλου μου.
0,180Χ8 γραμμαρια Ν8 ειχε μεσα...
Εχεις καποιο σεταπ με αλλη μπαρουτι ???
Μ92s και MG2, 40 ευρώ το μισό κιλό εκάστη37 ευρω το μισο κιλο η ΜΒ36 με την καινουργια τιμη της...σχεδον διπλασιαστηκε η τιμη της !!!!
Καποτε ελεγα για τα Αμερικανικα φυσιγγια ΜΠΑΜ και φρατζολα ψωμι...και κορο'ι'δευα....
Τωρα πολυ φοβαμαι...οτι και Ελληνικα φυσιγγια θα ειναι ΜΠΑΜ φρατζολα ψωμι...+ βουτυρακι επανω...![]()
Μ92s και MG2, 40 ευρώ το μισό κιλό εκάστη
Εγώ, σκέφτομαι να κάνω ένα ντου και ότι πάθαμε, πάθαμε. Θα πάρω μισό κιλό και από τις 2 και τέλος για φέτος.Η πρωτη μου ειναι αδιαφορη....
Απο την MG2 δεν ιδρωνει το αυτι μου... εχω 2,5 κιλα καβατζα !!!
Απο διβασικες εχω μονο μισο κιλο απο την καθε μια....Εκει εχω τα ''ζορια'' φιλε !!!
Εγώ, σκέφτομαι να κάνω ένα ντου και ότι πάθαμε, πάθαμε. Θα πάρω μισό κιλό και από τις 2 και τέλος για φέτος.
Ωρε Sip€€€€€ στα 50ααααααααααα......37 ευρω το μισο κιλο η ΜΒ36 με την καινουργια τιμη της...σχεδον διπλασιαστηκε η τιμη της !!!!
Καποτε ελεγα για τα Αμερικανικα φυσιγγια ΜΠΑΜ και φρατζολα ψωμι...και κορο'ι'δευα....
Τωρα πολυ φοβαμαι...οτι και Ελληνικα φυσιγγια θα ειναι ΜΠΑΜ φρατζολα ψωμι...+ βουτυρακι επανω...![]()
Η τέκνα πόσο έχει πάει;