Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλή ερώτηση ... NSI = Nobel Sport Italy άρα Ιταλική αλλά έχει αγοράσει την Vectan Γαλλική και την Maxam Ισπανική οπότε γίνεται λίγο της Πόπης.
Θα βλεπουμε σε λιγο, καλυκες maxam με Τecna & βυσματα GT κ σταμπα το Fagiano.....αααααχχχχ θα τρελαθώ Τσιάνο.....

Γιατη το καταλαβα απτην αρχει πος ειταν απο φλομπερ .my man. απτην δοση και το χρωμα.psb2 σπεσιαλ ειναι Νικολα.τροποποιηση κανης??

Οχι κουζουλε μου... Δεν ξερω βεβαια εαν εχουν τροποποιησει την καννη.... δεν νομιζω....αλλα θα τους ρωτησω.
Το εχει ο γιος ενος φιλου μου.
0,180Χ8 γραμμαρια Ν8 ειχε μεσα...
Εχεις καποιο σεταπ με αλλη μπαρουτι ???

Οχι κουζουλε μου... Δεν ξερω βεβαια εαν εχουν τροποποιησει την καννη.... δεν νομιζω....αλλα θα τους ρωτησω.
Το εχει ο γιος ενος φιλου μου.
0,180Χ8 γραμμαρια Ν8 ειχε μεσα...
Εχεις καποιο σεταπ με αλλη μπαρουτι ???
Αμε βαλε mg2 στο 0'200χ8 κανει παπαδες εκει

37 ευρω το μισο κιλο η ΜΒ36 με την καινουργια τιμη της...σχεδον διπλασιαστηκε η τιμη της !!!!
Καποτε ελεγα για τα Αμερικανικα φυσιγγια ΜΠΑΜ και φρατζολα ψωμι...και κορο'ι'δευα....
Τωρα πολυ φοβαμαι...οτι και Ελληνικα φυσιγγια θα ειναι ΜΠΑΜ φρατζολα ψωμι...+ βουτυρακι επανω... :confused:

37 ευρω το μισο κιλο η ΜΒ36 με την καινουργια τιμη της...σχεδον διπλασιαστηκε η τιμη της !!!!
Καποτε ελεγα για τα Αμερικανικα φυσιγγια ΜΠΑΜ και φρατζολα ψωμι...και κορο'ι'δευα....
Τωρα πολυ φοβαμαι...οτι και Ελληνικα φυσιγγια θα ειναι ΜΠΑΜ φρατζολα ψωμι...+ βουτυρακι επανω... :confused:
Μ92s και MG2, 40 ευρώ το μισό κιλό εκάστη

Μ92s και MG2, 40 ευρώ το μισό κιλό εκάστη

Η πρωτη μου ειναι αδιαφορη....
Απο την MG2 δεν ιδρωνει το αυτι μου... εχω 2,5 κιλα καβατζα !!!
Απο διβασικες εχω μονο μισο κιλο απο την καθε μια....Εκει εχω τα ''ζορια'' φιλε !!!

Η πρωτη μου ειναι αδιαφορη....
Απο την MG2 δεν ιδρωνει το αυτι μου... εχω 2,5 κιλα καβατζα !!!
Απο διβασικες εχω μονο μισο κιλο απο την καθε μια....Εκει εχω τα ''ζορια'' φιλε !!!
Εγώ, σκέφτομαι να κάνω ένα ντου και ότι πάθαμε, πάθαμε. Θα πάρω μισό κιλό και από τις 2 και τέλος για φέτος.

Εγώ, σκέφτομαι να κάνω ένα ντου και ότι πάθαμε, πάθαμε. Θα πάρω μισό κιλό και από τις 2 και τέλος για φέτος.

Γιατι εγω δεν θα κανω ??
Ξερεις ποση πυριτιδα χαλαω μονο για δοκιμες...Αστο να παει ...
Μισο κιλο δεν φτανει...Με μισο κιλο γεμιζεις απο 250 φυσιγγια με 2 γραμμαρια μεχρι 333 με 1,5 γραμμαριο.
Εξαρταται ποσα φυσιγγια ριχνεις....
Εμενα ουτε για μυρωδια δεν φτανει...Βασιλη μου !!!

Ωρε Sip€€€€€ στα 50ααααααααααα......:eek:

Η τέκνα πόσο έχει πάει;

Δεν ξερω Χρηστο.... η παλια τιμη της ηταν 29 ευρω η απλη συσκευασια και 36 η σφραγισμενη το μισο κιλο.
Με την καινουργια τιμη....δεν ξερουμε ακομα....μαλλον οταν την μαθουμε... ισως να χρειαστουμε Ντεπόν φιλε!!!

Status
Not open for further replies.
Back