Απ' ότι έμαθα έφερε Gm3. Μια χαρά είναι.Ξερουμε ο Κένταυρος τι πυρητιδες έχει ακόμα πήρε κανένας τηλ…..
Απ' ότι έμαθα έφερε Gm3. Μια χαρά είναι.Ξερουμε ο Κένταυρος τι πυρητιδες έχει ακόμα πήρε κανένας τηλ…..
Αυτη μαλιστα...αν οντως εφερε...την εχω συμπαθησει.Απ' ότι έμαθα έφερε Gm3. Μια χαρά είναι.
Αυτός ο χριστιανός γιατι δεν φτιάχνει μια ιστοσελιδα να βλεπουμε προιόντα και τιμες;Ξερουμε ο Κένταυρος τι πυρητιδες έχει ακόμα πήρε κανένας τηλ…..
Έχεις στο ιδιογωμοση …Αυτός ο χριστιανός γιατι δεν φτιάχνει μια ιστοσελιδα να βλεπουμε προιόντα και τιμες;
Δεν μπωρο να την βρω με τίποτα αυτήν έχω δοκίμασε ότι σεταπ υπάρχει μια ντουφέκια δεν έβγαλα της προκοπηςΑυτη μαλιστα...αν οντως εφερε...την εχω συμπαθησει.
Το θεμα ειναι, να φτιαξει site να παραγγελνουμε 24 ωρες το 24ωρο κ οχι μονο μεσω τηλεφωνου....ειμαστε καποιοι, που λογο ωραριου, δεν προλαβαινουμε να πιασουμε τηλεφωνο στα χερια μας, σε ωρες καταστηματων...
Ναι έχεις δικιο..,,Το θεμα ειναι, να φτιαξει site να παραγγελνουμε 24 ωρες το 24ωρο κ οχι μονο μεσω τηλεφωνου....ειμαστε καποιοι, που λογο ωραριου, δεν προλαβαινουμε να πιασουμε τηλεφωνο στα χερια μας, σε ωρες καταστηματων...
Συμφωνώ Κώστα, και εκτος αυτού δεν ξερω κατα πόσο ο Καβαδίας ανανεώνει τις τιμες του Κενταυρου και τη διαθεσιμότητα. Με αυτά που θελω να ρωτήσω εγω θα τον κρατήσω 20 λεπτα στο τηλεφωνο.Το θεμα ειναι, να φτιαξει site να παραγγελνουμε 24 ωρες το 24ωρο κ οχι μονο μεσω τηλεφωνου....ειμαστε καποιοι, που λογο ωραριου, δεν προλαβαινουμε να πιασουμε τηλεφωνο στα χερια μας, σε ωρες καταστηματων...
Η nsi τι είναι τελικά Γαλικία η ιταλικιαΌλα πάνε Ιταλία! Viva Italia που λεμε!
Η NSI την Maxam και η Beretta την ελβετική Ruag ammotec! Μονο το τμημα των πυρομαχικών
Καλή ερώτηση ... NSI = Nobel Sport Italy άρα Ιταλική αλλά έχει αγοράσει την Vectan Γαλλική και την Maxam Ισπανική οπότε γίνεται λίγο της Πόπης.Η nsi τι είναι τελικά Γαλικία η ιταλικια
Συμφωνώ απόλυτα, πάντως η boffors παράγει και τώρα κάποιες πυριτιδες μόνο για λογαριασμό της ramshot.Να κλείσουν ολες και να ξαναβγούν Bofors και Νομπελ Αγγλιας! Και Ιντεάλ ελληνική!![]()
Γαλλική μητρική εταιρείαΚαλή ερώτηση ... NSI = Nobel Sport Italy άρα Ιταλική αλλά έχει αγοράσει την Vectan Γαλλική και την Maxam Ισπανική οπότε γίνεται λίγο της Πόπης.
εγώ να ξανανοίξουν οι μπαρουτόμυλοι της ΔημητσάνααααςςςΝα κλείσουν ολες και να ξαναβγούν Bofors και Νομπελ Αγγλιας! Και Ιντεάλ ελληνική!![]()
Μου τα είχες πει αλλά τα είχα ξεχάσειΓαλλική μητρική εταιρεία
Το 1992 η Γαλλικη SNPE (vectan) κάνει μια σύμπραξη - εξαγορά της MAIONCHI η οποία στο εν τω μεταξύ το 1991 είχε ενωθεί με την Ιταλική SMI.
Το 1992 εξαγοράζονται και η ΒPD ( πυριτιδες) και η MARTIGNONI (κάλυκες) δημιουργώντας έτσι ένα ευρωπαϊκό υπερκολοσσο παραγωγής φυσιγγιων. την Nobel Sport
και η Σεντιτ δικιά τους είναι