Eυχαριστώ ,όλες οι PSB είναι 1χ1 ;Λάμπη αυτές είναι οι καινούριες, τα τετράγωνα είναι 1x1 χιλιοστό.
Το site της maxam δεν υπάρχει πλέον μετά την εξαγορά
Ποια εξαγορά ??? Πουλήθηκε η MAXAM ??? Και ποιός την πήρε ???Το site της maxam δεν υπάρχει πλέον μετά την εξαγορά
Δεν το έμαθες??Ποια εξαγορά ??? Πουλήθηκε η MAXAM ??? Και ποιός την πήρε ???
Κι εγώ το έψαχνα προχθές το site και δεν το έβρισκα !!!![]()
Αυτή που πήρε βραβείο Νόμπελ για το δυναμιτάκι!Δεν το έμαθες??
Πάμε χαμένοι Στέλιο........
Πάρε αναπαυτική καρέκλα κ κάτσε.....
Ποια εταιρία φτιάχνει ένα διάφανο δυναμιτακι με gm3 που είχες βρει σκουριασμενο κ μας παρουσιασες???
Την αγοράσαμε συνεταιρικά με τον Βασίλη, τσοντάρισε κι ο Νίκος..... αν είσαι καλό παιδί θα σε βάλουμε κι εσένα μέσα......Ποια εξαγορά ??? Πουλήθηκε η MAXAM ??? Και ποιός την πήρε ???
Θυμάσαι τι έπαθε η nokia όταν την εξαγόρασε η microsoft ...Ποια εξαγορά ??? Πουλήθηκε η MAXAM ??? Και ποιός την πήρε ???
αλωβητη τελειως παντως δεν θα μεινει!κατι θα εξαφανισει.Θυμάσαι τι έπαθε η nokia όταν την εξαγόρασε η microsoft ...
Την εξαφάνισε ...
Ελπίζω να μην γίνει αυτό ...
Μα την Παναγία είμαι πολυ περίεργος να δω την συνέχεια..................αλωβητη τελειως παντως δεν θα μεινει!κατι θα εξαφανισει.
Πρόβλεψη: Θα την εξαφανίσει ...Μα την Παναγία είμαι πολυ περίεργος να δω την συνέχεια..................
Γιατι, τι μας νοιαζει?Θυμάσαι τι έπαθε η nokia όταν την εξαγόρασε η microsoft ...
Την εξαφάνισε ...
Ελπίζω να μην γίνει αυτό ...
Μας νοιάζει γιατί χάλαγε την πιάτσα, ήταν από της ποιο φθηνές και αποδοτικές μπαρουτες.Γιατι, τι μας νοιαζει?
Εγώ θα έλεγα ανταγωνισμός, ... αλλά το έθεσες πιο ωμά ...Μας νοιάζει γιατί χάλαγε την πιάτσα, ήταν από της ποιο φθηνές και αποδοτικές μπαρουτες.
Όταν κάπου δημιουργείται κενό, έρχετε κάτι αλλο να πάρει τη θέση του κενού...Μας νοιάζει γιατί χάλαγε την πιάτσα, ήταν από της ποιο φθηνές και αποδοτικές μπαρουτες.