Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγώ έκανα ένα κουμάντο πήρα 1 κιλό Mb32 και 1 κιλό Sipen και κάποια κιλά σκάγια! Με αυτές τις δύο πυρίτιδες είμαι καλυμμένος μιας και τις χρησιμοποιώ κατά κόρον!
Για φέτος και εγώ είμαι καλημενος από μπαρουτες και τάπες..

Παλικαρια....την βοηθεια σας χρειαζομαι .
Αυτη η πυριτιδα AQUILA 32 ειναι.....Δεν την δουλευω και δεν την ξερω.

View attachment 46218
Παλιά την δούλευα πολύ! Με μια μεκ πιστεύω πως αυτή είναι! Για μένα πολύ καλή πυρίτιδα! Την γέμιζα στο 1.70×33 καί είχα τρομερές επιτυχίες! Κ χωρίς πολλά πολλά ένα απλό κλησιμο με την μεκ κ ένα ελαφρύ ρελιασμα με το δράπανο! Για καιρό χωρίς υγρασία νομίζω εξαιρετική!

Παλιά την δούλευα πολύ! Με μια μεκ πιστεύω πως αυτή είναι! Για μένα πολύ καλή πυρίτιδα! Την γέμιζα στο 1.70×33 καί είχα τρομερές επιτυχίες! Κ χωρίς πολλά πολλά ένα απλό κλησιμο με την μεκ κ ένα ελαφρύ ρελιασμα με το δράπανο! Για καιρό χωρίς υγρασία νομίζω εξαιρετική!

Ευχαριστω Γιανναρε !!!
Εχεις ΠΜ φιλε !!! :)

Περσινή αγορά μούπε . Πράσινο ανοικτό με καφέ κόκους καί πιό μικρά σε διαστάσεις φυλλίδια απο την παλιά .
Ετσι ειναι καμποσα χρονια τωρα το χρωμα , κανονικα επρεπε να ειναι πιο αργη μιας και η εταιρια την δινει στο σαιτ με 688 για τα μικρα της βαρη !!

Ετσι ειναι καμποσα χρονια τωρα το χρωμα , κανονικα επρεπε να ειναι πιο αργη μιας και η εταιρια την δινει στο σαιτ με 688 για τα μικρα της βαρη !!
Δέν είδα τις ταμπέλες της εταιρείας αλλά επειδή έχω την πιό παλιά αυτή την βρήκα πιο γρήγορη .
Μπορεί να έχω καί λάθος .
Έδεσε πολύ ωραία με τον z2m 18 στα 35 γρ

Δέν είδα τις ταμπέλες της εταιρείας αλλά επειδή έχω την πιό παλιά αυτή την βρήκα πιο γρήγορη .
Μπορεί να έχω καί λάθος .
Έδεσε πολύ ωραία με τον z2m 18 στα 35 γρ
εγω διαφορα απο την παλια που ειχα (10 ετιας ) δεν ειδα στο ιδιο σεταπ ιδια ακρηβως ταχ. και σκοτωματα !!!

εγω διαφορα απο την παλια που ειχα (10 ετιας ) δεν ειδα στο ιδιο σεταπ ιδια ακρηβως ταχ. και σκοτωματα !!!
Όταν λέω παλιά εννοώ ότι οπτικά διαφέρουν πάρα πολύ μεταξύ τους .
Όπως και νάχουν τα πράγματα η νέα με cx2000 1.85 X35 N.6 Z2M 18 6* έβγαλε ντουφεκιά -διάτρηση φαρμάκι .

Kάποιος φίλος ιδιογομωτής που διαθέτει την PSB2 την νέα (ψιλόκοκκη) αν θέλει να βάλει
μια κοντινή -καθαρή φώτο .
Ευχαριστώ
Λάμπη, εδώ έχει φωτογραφία από αρκετές πυρίτιδες, μεταξύ αυτών και την PSB2. Όμως δεν ξέρω πότε είναι τραβηγμένες.
https://www.idiogomosi.com/pages/posts/poiotiki-fotografisi-21-pyritidon-451.php

Status
Not open for further replies.
Back