Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ο Κένταυρος μου είπε ότι θα πάρουν αυξήσει τα υλικά όχι πολύ η 100σταδα κάλυκες 1/1,5 € . Τα σκάγια ίδια τιμή πυρητιδες θα πάρουν και αυτές όχι πολύ όμως.. τα 28γρ που βγάζει τα έχει 6€ αν άκουσα καλά αλλά θα πάρουν αυξήσει με την καινούργια παρτιδα

Οχι δεν θα παρουν πολυ αυξηση...sarcastic.

Η Αquila 26€/500gr...θα τρελαθουμε....
Εγω ελεγα κ ξανα ελεγα...καντε καβατζες...Και φυλαξτε τις αποδειξεις...

Και 100 Ευρω να παει το μισοκιλο....Θα τις αγοραζουμε για να κανουμε το κεφι μας....
Καποτε αγοραζαμε το σουβλακι 2 δραχμες....και σημερα εχει 3 ευρω = κοντα στο χιλιαρικο...
Οποιος μου πει οτι εκοψε το σουβλακι δεν θα τον πιστεψω !!! :D

Εγω παντος εχω κανει καποιους υπολογισμους για 3 setup απο την καθε πυριτιδα παρακατω...το σιγουρο ειναι πως θα μείνω σε 2 πυριτιδες...Sipe & G3000...κ για κούκου φέξει εχω κ 500gr MB36...ΤΕΛΟΣ...τα σεταπ τα εχω ρίξει..μου κάνουν.

Εγω παντος εχω κανει καποιους υπολογισμους για 3 setup απο την καθε πυριτιδα παρακατω...το σιγουρο ειναι πως θα μείνω σε 2 πυριτιδες...Sipe & G3000...κ για κούκου φέξει εχω κ 500gr MB36...ΤΕΛΟΣ...τα σεταπ τα εχω ρίξει..μου κάνουν.
Και εγώ Κώστα σε δυο θα στοκαρο όσο μπωρο ακομα τα σεταπ τα έχω τα ρίχνω χρόνια σε αυτά θα κατσο

Και εγώ Κώστα σε δυο θα στοκαρο όσο μπωρο ακομα τα σεταπ τα έχω τα ρίχνω χρόνια σε αυτά θα κατσο
Αν εχεις στοκαρει πυριτιδα κ σκαγια κτλ για τα 2-3 setup σου, ενδιαμεσα αν ψωνιζεις υλικα λιγα λιγα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τα 2-3 setup σου, ετσι ΔΕΝ θα σου "κακοπεφτει" οικονομικα για τη συνεχεια της ιδιογομωσης.

Αν εχεις στοκαρει πυριτιδα κ σκαγια κτλ για τα 2-3 setup σου, ενδιαμεσα αν ψωνιζεις υλικα λιγα λιγα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τα 2-3 setup σου, ετσι ΔΕΝ θα σου "κακοπεφτει" οικονομικα για τη συνεχεια της ιδιογομωσης.
Σκάγια δεν έχω καθολου

Status
Not open for further replies.
Back