Λευτερη δεν συμφαιρει ! 60 ευρω το μισοκιλο !!!Δημήτρη μην μας βάζεις ιδέες, το δέλεαρ είναι μεγάλο.
ΣοφιαΑπό ποια πόλη φίλε;
Δεν είναι και διαθέσιμη προσωρινά στο κατάστημα όπως αναφέρει .Ωχ! Αυτό δυσκολεύει πολύ τα πράγματα.
Mε αυτές τις τιμές ετοιμάσου να ξεχασεις κάθε contradosi...Οχι δεν θα παρουν πολυ αυξηση..
Η Αquila 26€/500gr...θα τρελαθουμε....
Εγω ελεγα κ ξανα ελεγα...καντε καβατζες...Και φυλαξτε τις αποδειξεις...
Half dose ...Mε αυτές τις τιμές ετοιμάσου να ξεχασεις κάθε contradosi...![]()
Δηλαδή η mb32 κάνα 60αρι το κιλόΟχι δεν θα παρουν πολυ αυξηση..
Οχι δεν θα παρουν πολυ αυξηση..
Και εγώ Κώστα σε δυο θα στοκαρο όσο μπωρο ακομα τα σεταπ τα έχω τα ρίχνω χρόνια σε αυτά θα κατσοΕγω παντος εχω κανει καποιους υπολογισμους για 3 setup απο την καθε πυριτιδα παρακατω...το σιγουρο ειναι πως θα μείνω σε 2 πυριτιδες...Sipe & G3000...κ για κούκου φέξει εχω κ 500gr MB36...ΤΕΛΟΣ...τα σεταπ τα εχω ρίξει..μου κάνουν.
Αν εχεις στοκαρει πυριτιδα κ σκαγια κτλ για τα 2-3 setup σου, ενδιαμεσα αν ψωνιζεις υλικα λιγα λιγα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τα 2-3 setup σου, ετσι ΔΕΝ θα σου "κακοπεφτει" οικονομικα για τη συνεχεια της ιδιογομωσης.Και εγώ Κώστα σε δυο θα στοκαρο όσο μπωρο ακομα τα σεταπ τα έχω τα ρίχνω χρόνια σε αυτά θα κατσο
Σκάγια δεν έχω καθολουΑν εχεις στοκαρει πυριτιδα κ σκαγια κτλ για τα 2-3 setup σου, ενδιαμεσα αν ψωνιζεις υλικα λιγα λιγα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τα 2-3 setup σου, ετσι ΔΕΝ θα σου "κακοπεφτει" οικονομικα για τη συνεχεια της ιδιογομωσης.
Μεγα λαθος....φόρτωσε ΧΘΕΣ ΚΙΟΛΑΣ...Σκάγια δεν έχω καθολου