Ναι πολύ πιθανό να αλλαξε πυρίτιδα λόγω έλλειψης της προηγούμενηςΌπως μου τα λες τώρα, θα έβαζα στοίχημα (... ένα ψιλό) ότι πράγματι είναι G2000 !!! Δεν τα ξέρω αυτά τα φυσίγγια. Πιθανόν να την άλλαξε φέτος λόγω έλλειψης, ή οικονομίας ...
Ναι πολύ πιθανό να αλλαξε πυρίτιδα λόγω έλλειψης της προηγούμενηςΌπως μου τα λες τώρα, θα έβαζα στοίχημα (... ένα ψιλό) ότι πράγματι είναι G2000 !!! Δεν τα ξέρω αυτά τα φυσίγγια. Πιθανόν να την άλλαξε φέτος λόγω έλλειψης, ή οικονομίας ...
Τωρα μαλιστα.Στου Αγγελοπουλου τα 28 αρια περσινα
Σωστός!!! Τώρα που την ξανακοίταξα, πράγματι σαν να πρασινίζει λιγάκι!!!Τωρα μαλιστα.
Ο @aris_kalamata ειχε αναφερει περυσι πως ενα 28αρι του ηταν με f2×28...οποτε η φωτο ισως μας απατα στην αποχρωση.
Αν το είχε πει ο Αρης αυτή θα είναι. Μια παρτίδα πρεπει να εβγαλε μόνο απ'οτι θυμάμαι.Τωρα μαλιστα.
Ο @aris_kalamata ειχε αναφερει περυσι πως ενα 28αρι του ηταν με f2×28...οποτε η φωτο ισως μας απατα στην αποχρωση.
Ναι, γιατι ειχε λανσαρει τοτε δοκιμαστεικα κ το Winner 36 με Aquila ×36 αντι της ΜΒ36...απλα το αναφερω κι αυτο.Αν το είχε πει ο Αρης αυτή θα είναι. Μια παρτίδα πρεπει να εβγαλε μόνο απ'οτι θυμάμαι.
Η δεύτερη μοιάζει και με psb5.Αυτες οι 2 τι ειναι? Σε 28αρια τις βρηκα με καψουλι cx2000. Η 1η στο 1,30 και η 2η στο 1,35
View attachment 52476View attachment 52477
Όχι Μανώλη, η psb5 δεν είναι τόσο γυαλιστερή. Αλλά έχει διαφορά και στο κόψιμο !!!Η δεύτερη μοιάζει και με psb5.
Που την βρήκες αυτή ;
Φέρε μισό κιλό και για εμέναΚαλά θα ήταν να την είχα
450 γραμμάρια πάνω από 40$ στο ballistic στην Αμερική
Αν ειναι να φερει να φερει ενα - δυο βαρελια να βολευτουμε ολοι ενα θα παρω εγω και ενα ο πλερωνακης !!!Φέρε μισό κιλό και για εμένα![]()
Εδώ ακόμα δείχνει της csb ,τώρα η δεν Του έχουν κάνει ανανέωση στο σάιτ η μας δουλεύουν κανονικά.Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα που το site της Maxam είχε πέσει πλέον ειναι online ξανά. Δεν ξέρω αυτό τι σημαίνει αλλά ελπίζω να έχουμε ξανά απόθεμα απο τις ισπανικές πυρίτιδες και σε καλές τιμές πράγμα δύσκολο.
https://www.maxamcorp.com/en/cartridges-components/components/powder
Γιατί τι θα έπρεπε να δείχνει; Καταργήθηκαν οι csb?Εδώ ακόμα δείχνει της csb ,τώρα η δεν Του έχουν κάνει ανανέωση στο σάιτ η μας δουλεύουν κανονικά.
Τα ίδια βρήκα και στα concord. Τσάμπα τα λεφτά που έδωσα.Ναι, γιατι ειχε λανσαρει τοτε δοκιμαστεικα κ το Winner 36 με Aquila ×36 αντι της ΜΒ36...απλα το αναφερω κι αυτο.
Ναι, έτσι λένε, για αυτό βάζουν όλοι psb.Γιατί τι θα έπρεπε να δείχνει; Καταργήθηκαν οι csb?
Μπα δεν νομίζω ότι τις κατήργησαν. Απλά εδώ στην Ελλάδα έχουν έλλειψη από csb και έτσι βάζουν ότι τους έχει περισσέψει δηλαδή psb. Έτσι έχω καταλάβει εγώ.Ναι, έτσι λένε, για αυτό βάζουν όλοι psb.
Καμμία σχέση Αφού οι ίδιοι μας το είπαν ότι καταργήθηκε, την κατάργησε η Nobel sport για αυτό όλοι psb φέτος.Μπα δεν νομίζω ότι τις κατήργησαν. Απλά εδώ στην Ελλάδα έχουν έλλειψη από csb και έτσι βάζουν ότι τους έχει περισσέψει δηλαδή psb. Έτσι έχω καταλάβει εγώ.